Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζαγοράκης: Τα 3 βήματα προς τα πίσω

Ζαγοράκης: Τα 3 βήματα προς τα πίσω
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 - 21:50
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μόνο με βήματα προς τα πίσω μπορεί να περιγράψει κάποιος τη μέχρι τώρα πορεία του Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ. Ο αρχηγός της Εθνικής του 2004 χάνει συνέχεια έδαφος αφού τα μπλοκ των βορρά και νότου τον... βγάζουν στη φόρα για να φαίνεται ότι δεν ελέγχει την ΕΠΟ.

Ειδικότερα με την Εκτελεστική Επιτροπή να είναι των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης δεν μπορεί: 1) Να στελεχώσει γραφείο συμβούλων του, 2) Να δημιουργήσει το νέο οργανόγραμμα της ομοσπονδίας, 3) Να επιλέξει τα πρόσωπα που θα συνεργαστεί αλλά και τους υπαλλήλους σε θέσεις-κλειδιά. Για όλα αυτά θα αποφασίσει το μπλοκ του νότου, με... ουρά το μπλοκ του βορρά και με τον Ζαγοράκη μόνο να προεδρεύει.

Γίνεται αντιληπτό πως όλα αυτά είναι σοβαρά εμπόδια. Άρα, παραμένει άγνωστο πως θα ασκήσει διοίκηση, εκτός αν έχει αποφασίσει να είναι πρόεδρος-γλάστρα.

Πάντως, είναι απορίας άξιο πως ο Ζαγοράκης δεν δείχνει το στίγμα του ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Δυο συμβούλια έχουν γίνει επί θητείας του αλλά στόμα έχει και φωνή δεν έχει!

Δεν ανέλυσε ποτέ το πλάνο του για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνο μια μικρή δήλωση έχει κάνει για την υλοποίηση της Ολιστικής Μελέτης χωρίς να γίνει συγκεκριμένος. Τόσα πράγματα περιλαμβάνει, ποιά από όλα θα γίνουν πράξη;

Ο Ζαγοράκης χάνει συνέχεια έδαφος ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο γιαλός δεν είναι στραβός, αυτός αρμενίζει στραβά και όταν το καταλάβει αυτοί που είναι δίπλα του θα του κάνουν κριτική ότι δεν διοικεί και δεν δείχνει πυγμή, όπως έκαναν και με τον Γραμμένο.

Δεν έχει κάνει κάτι για να δείξει ότι θα είναι ανεξάρτητος πρόεδρος της ΕΠΟ. Εκείνο που φαίνεται είναι ότι τον έκαναν... αόρατο!

Διαβάστε επίσης