Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πόλεμος» μέχρις εσχάτων στην ΕΠΟ

«Πόλεμος» μέχρις εσχάτων στην ΕΠΟ
Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 - 23:15
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πόλεμος μέχρις εσχάτων στην ΕΠΟ. Η σύγκρουση Ζαγοράκη, Φιλιππούση είναι μόνο η αρχή, όμως έχει πολλές προεκτάσεις τις οποίες θα αναλύσουμε. Πρόκειται για κόντρα που σπάει όλα τα κοντέρ. Οι δυο παράγοντες έγιναν... μαλλιά κουβάρια και δεν είναι υπερβολική η συγκεκριμένη φράση, καθώς πρόκειται για μεγάλο πόλεμο που δεν έχει προηγούμενο στο Πάρκο Γουδή, αν και στην ομοσπονδία είναι μαθημένοι από «εμφυλίους», γενικότερα από μεγάλες κόντρες, τόσο μεταξύ παραγόντων όσο και μεταξύ των μπλοκ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.

Απόδειξη για το ότι η σύγκρουση Ζαγοράκη, Φιλιππούση είναι τεράστια, δεν αποτελεί μόνο το βέτο του προέδρου της ΕΠΟ «ή εγώ, ή αυτός», αλλά και το περιστατικό με τα γραφεία στην ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το Πάρκο Γουδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έστειλε τον Φιλιππούση σε γραφείο που βρίσκεται στο διπλανό κτίριο, από αυτό που βρίσκεται το δικό του, όμως ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ... ανακατέλαβε το ύψωμα! Τι έκανε; «Έβγαλε», πάντα σύμφωνα με πηγές, τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου (σ.σ. είναι απορίας άξιο που δεν έφερε αντιρρήσεις), προκειμένου να επιστρέψει «με το έτσι θέλω» σε γραφείο που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο. Αυτό το έμαθε ο Ζαγοράκης και έγινε περισσότερο έξαλλος...

Η κόντρα Ζαγοράκη, Φιλιππούση είχε ως αποτέλεσμα και κόντρα μεταξύ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Όλα ξεκίνησαν επειδή ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ έκανε αλλαγές σε πόστα υπαλλήλων στο λογιστήριο της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα ο Μάκης Γκαγκάτσης να αντιδράσει, μέσω επιστολής επειδή, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, δεν είχε κάποια αρμοδιότητα και έπρεπε το θέμα να περάσει από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ή από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων. Ο «εμφύλιος» είναι επίσημος, επειδή με την επιστολή του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ συμφωνούν και άλλα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ, συγκεκριμένα οι Αντωνίου, Κουπτσίδης, Γαβριηλίδης, Μπουχλαριώτης και Χατζησαρόγλου.

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα συνδέουν την προαναφερόμενη αντίδραση με την... έκρηξη του Ζαγοράκη. Άρα, θεωρούν ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Ο Ζαγοράκης είδε ότι χάνει εντελώς τη... μπάλα στην ομοσπονδία και ότι κάποιοι προσπαθούν να τον μετατρέψουν σε πρόεδρο-γλάστρα. Από τη μια του είπαν ότι έπρεπε να ζητήσει την άδειά τους για να στελεχώσει γραφείο συμβούλων, από την άλλη ο Φιλιππούσης αλλάζει και τοποθετεί υπαλλήλους σε πόστα, αν και αυτή την αρμοδιότητα έχει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Από το γραφείο που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ το σχέδιο ήταν να φύγει και αυτό του αναπληρωτή προέδρου, Παναγιώτη Δημητρίου. Ο Ζαγοράκης θα έβαζε δίπλα του πρόσωπα που θα είχαν τον ρόλο των συμβούλων του, για αυτό και γινόταν εκκενώσεις χώρων.

Διαβάστε επίσης

Όλα στη... φόρα για την απίθανη ΕΠΟ

Όλα στη... φόρα για την απίθανη ΕΠΟ

Ο Ζαγοράκης ενημέρωσε ότι θα στελεχώσει γραφείο συμβούλων του και του είπαν να το φέρει σε ψηφοφορία, όμως ο Φιλιππούσης αποφάσισε αλλαγές σε πόστα υπαλλήλων κόντρα στο καταστατικό!