Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φιλιππούσης «πρόβλημα» του Ζαγοράκη

Ο Φιλιππούσης «πρόβλημα» του Ζαγοράκη
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 - 21:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Η εγώ ή αυτός», διαδίδονταν από την πλευρά του προέδρου της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη για τον Φιλιππούση, κάτι το οποίο δεν διαψεύστηκε. Άρα αν ισχύει θα πρέπει να φέρει στην ΕΕ της Ομοσπονδίας θέμα αντικατάστασης του Εκτελεστικού Γραμματέα για να φανεί αν είναι πραγματικά πρόεδρος της ΕΠΟ και αν μπορεί να διοικήσει την ομοσπονδία. Ο Φιλιππούσης, αν και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ είναι από τους άμεσους συνεργάτες του, όμως δεν αποτέλεσε εισήγηση του Ζαγοράκη αλλά του αναπληρωτή προέδρου Παναγιώτη Δημητρίου. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην πορεία κατάλαβε τι έπαθε με συνέπεια να... προκύψει το προαναφερόμενο βέτο!

Ολόκληρη ΟΥΕΦΑ ήρθε για να τον στηρίξει, τον Ζαγοράκη και θα σας πούμε τι εννοούμε! Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά του Φιλιππούση, έχει και... προέκταση, εντός της ΕΠΟ. Ο Ζαγοράκης, ο οποίος στηρίζεται από την Κυβέρνηση και αποτελεί πρότασή της για την προεδρία της ΕΠΟ, είναι υποχρεωμένος να δείξει την πυγμή που αρμόζει σε έναν πρόεδρο της ΕΠΟ που δεν θέλει να λέγεται γλάστρα. Άλλωστε, από το περιβάλλον του διαδίδονταν ότι η απόφασή του να μην συνεργαστεί με τον Φιλιππούση είναι ανεξάρτητη από την τύχη της προσφυγής του Ολυμπιακού.

Να μην ξεχνάμε ότι ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ως μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ είχε σύγκρουση με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας. Αιτία της ρήξης τους, στις αρχές Μαΐου, αποτέλεσμα οι αλλαγές που αποφάσισε ο δεύτερος στο λογιστήριο και με τις οποίες διαφώνησε ο πρώτος. Ο Μάκης Γκαγκάτσης υποστήριξε ότι ο Φιλιππούσης δεν είχε δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο λογιστήριο και παράλληλα διέρρευσε ότι με το περιεχόμενο της επιστολής του παράγοντα του ΠΑΟΚ συμφωνούν και άλλα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ, συγκεκριμένα οι Αντωνίου, Κουπτσίδης, Γαβριηλίδης, Μπουχλαριώτης και Χατζησαρόγλου. Δηλαδή, όλο το μπλοκ του βορρά είναι κόντρα στο μπλοκ του νότου.

Με βάση τα παραπάνω, φαίνεται πως ο Φιλιππούσης είναι «πρόβλημα» του Ζαγοράκη. Αν θέλει να λέγεται πρόεδρος της ΕΠΟ...

Διαβάστε επίσης

«Μαστίγιο και καρότο» η UEFA στην ΕΠΟ

«Μαστίγιο και καρότο» η UEFA στην ΕΠΟ

«Σημαιοφόρος» των αλλαγών η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία. Μια ματιά στο Δελτίο Τύπου της ομοσπονδίας για τη συνάντηση με τον Ζαγοράκη τα λέει όλα...