Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΟΥΕΦΑ να προλάβει το (νέο) δούλεμα...

Η ΟΥΕΦΑ να προλάβει το (νέο) δούλεμα...
Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 - 22:25
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θέλει να χάσει ηνία. Εδώ και τέσσερα χρόνια έκανε, κάνει και θα κάνει τα πάντα, επειδή δεν έχει άλλον τρόπο να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό. Δεν πανηγύρισαν κάποιον τίτλο αλλά επειδή κέρδισαν την ΕΠΟ, άρα αυτό είναι μια μεγάλη απόδειξη των προαναφερόμενων.

Τέσσερα χρόνια η ΟΥΕΦΑ προσπαθεί να επιβάλει αλλαγές στην ΕΠΟ, όμως οι εδώ παράγοντες τα πετάνε στον κάλαθο των άχρηστων. Να μην παραβλέπουμε ότι μπορεί να εκλέχθηκε ο Ζαγοράκης στην προεδρία και να έφυγε ο Γραμμένος, όμως η υπόλοιπη διοίκηση, έστω και αν άλλαξαν κάποιοι, έχει τη... σφραγίδα των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Υπάρχει και η παραδοχή του Διευθυντή των ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ, του Ζόραν Λάκοβιτς ότι η ΕΠΟ δεν πέρασε ούτε το 15 % των μεταρρυθμίσεων που είχαν εισηγηθεί στο παρελθόν, δηλαδή στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια της Επιτροπείας. Ο Σέρβος αξιωματούχος της ΟΥΕΦΑ «έδωσε» τη διοίκηση Γραμμένου στο τέλος του Ιανουαρίου του 2020, μετά από μια σύσκεψη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ο Λάκοβιτς, τότε, είχε έρθει στην Αθήνα για τη συνάντηση των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου στο «Μεγάλη Βρετάνια» και είχε εξομολογηθεί «Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει και από εμάς (σ.σ. την ΟΥΕΦΑ). Επίσης, δεν έλειψαν και οι αιχμές για την ΕΠΟ: «Και πρωτύτερα στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα πως δεν υλοποιούμε, δεν εφαρμόζουμε πράγματα».

Κοινώς, παραδέχθηκε ότι «μας δούλεψαν»! Και όπως είπαμε, επειδή τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ΕΠΟ, όπου ο Ζαγοράκης είναι σα να μην... υπάρχει, ουδείς εγγυάται την εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ. Άρα, είναι στο χέρι της ΟΥΕΦΑ να προλάβει νέο... δούλεμα.

Είπαμε Ζαγοράκης δεν υπάρχει. Από τη μια λέει «ή εγώ ή αυτός» για τον Φιλιππούση, από την άλλη χάνεται. Σαν το καλό παιδί της «εξυγίανσης».

Διαβάστε επίσης

Απαξίωση και με Κλάτενμπεργκ

Απαξίωση και με Κλάτενμπεργκ

Ενώ η UEFA έκανε συστάσεις στον Άγγλο για το χαμηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών. Ευτυχώς που υπάρχουν οι ξένοι διαιτητές...