Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τέτοια ΕΠΟ δεν υπάρχει κανονικότητα

Με τέτοια ΕΠΟ δεν υπάρχει κανονικότητα
Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 - 21:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Είναι ένα μεγάλο ζητούμενο είναι κατά πόσο μπορεί να υφίσταται τέτοια ΕΠΟ, και δεν αναφερόμαστε στον Ζαγοράκη, αλλά σε όλη την ομοσπονδία, της οποίας η Εκτελεστική Επιτροπή είναι έξι σύμβουλοι επιρροής της ΑΕΚ και πέντε του ΠΑΟΚ. Αλλωστε, πανηγύρισαν το αποτέλεσμα των εκλογών της που έγιναν στις 27 Μαρτίου και από τότε τίποτα δεν άλλαξε και με τον Ζαγοράκη στην προεδρία, έχοντας πάρει 66 ψήφους, ενώ απείχαν δυο εκλέκτορες.

Ο προκάτοχός του Ευάγγελος Γραμμένος για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του επί έξι μήνες δήλωνε ότι ενημερώνονταν, χωρίς να μας λέει ποιος διοικούσε. Ο Ζαγοράκης, αν και πολιτικός, στόμα έχει και μιλιά δεν έχει. Δεν τον ακούσαμε ακόμα να αναλύει τα σχέδιά του. Μήπως ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να τα εφαρμόσει επειδή δεν ελέγχει την Εκτελεστική Επιτροπή; Μέχρι και τον Εκτελεστικό Γραμματέα, Ιάκωβο Φιλιππούση, ο Μελισσανίδης τον επέλεξε.

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που ο Ζαγοράκης δεν μπαίνει μπροστά; Μήπως θα εκτεθεί σε ό,τι πει, επειδή δεν εξαρτάται από τον ίδιο;

Με βάση τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο ότι στην ΕΠΟ δεν υπάρχει κανονικότητα. Σημαντικό ζητούμενο η Ολιστική Μελέτη. Ακόμη, δεν μας έχουν πει τι θα την κάνουν!

Ενώ η ΟΥΕΦΑ έκανε ολόκληρο ταξίδι, το κλιμάκιό της συναντήθηκε με τον Ζαγοράκη στις 13/05, βγάζοντας και... ανακοινωσάρα (η ΕΠΟ) ότι οι αλλαγές είναι «επιβεβλημένες», η ΕΠΟ δεν έκανε ούτε μια συζήτηση, σχετικά με αυτές. Για τη διοίκησή της λες και δεν υπάρχουν οι «επιβεβλημένες αλλαγές»; Ποιος θα τις φέρει στη ΓΣ που θα γίνει στις 25 Ιουνίου για να ψηφιστούν; Με ποια μορφή; Θα αφήσουν μόνο όσα τους βολεύουν για να λένε ότι έκαναν μεταρρυθμίσεις όπως είναι το πιο πιθανό; Γιατί κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη;

Άλλη μια απόδειξη ότι δεν υπάρχει κανονικότητα. Ολόκληρη ΟΥΕΦΑ λέει ότι αυτή η ΕΠΟ χρειάζεται «επισκευή και πέταμα» κι αυτοί κοιτάνε πως δεν θα χάσουν τα ρουσφέτια η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αν και οι Σαββίδης, Μελισσανίδης, δεν είναι κρυφό ότι ελέγχεται από αυτούς, κατέλαβαν την ΕΠΟ για να φτιάξουν το ποδόσφαιρο. Όμως, το... έφτιαξαν στα μέτρα τους. Αν η ΕΠΟ ήταν μια κανονική ομοσπονδία η διαφορά στη βαθμολογία θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη από το + 26 του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, το + 29 με τον Αρη και το + 30 με τον ΑΕ΅Κ.

Όμως, ξέρουμε ότι του χρόνου θα κάνουν τα πάντα για να σταματάνε τον Ολυμπιακό και να μην τους ξεφύγει όπως φέτος.

Και ο Κλάτενμπεργκ θα κάνει τηλεκριτική...

Σιγά μην ασχοληθεί με τη διαιτησία, αυτή την έχει το σύστημα!

Διαβάστε επίσης

Ούτε σε 500 χρόνια...

Ούτε σε 500 χρόνια...

Η διαφορά είναι χαοτική και δεν πρόκειται να την καλύψουν όσο και αν φωνάξουν. Είναι ολοφάνερο ότι τους τρομάζει η σύγκριση.