Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός φώναζε από την αρχή για τα τηλεοπτικά...

Ο Ολυμπιακός φώναζε από την αρχή για τα τηλεοπτικά...
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 - 21:01
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όλα στη φόρα τα έβγαλε ο Ολυμπιακός για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στην τηλεδιάσκεψη της Super League την περασμένη Τρίτη (8/6) και μια εβδομάδα μετά, σε νέα συνεδρίαση, που έγινε σήμερα (15/6), ήρθε η επιβεβαίωση. Οι «ερυθρόλευκοι», μέσω των Καραπαπά, Αγραφιώτη, έστειλαν τελεσίγραφο ότι «εμείς δεν συναινούμε σε τίποτα, ζητάμε σοβαρές προτάσεις και όχι προχειρότητες» και μια εβδομάδα μετά, φάνηκε ότι το... όνειρο τελειώνει.

Οι Κώστας Καραπαπάς και Τάκης Αγραφιώτης άκουγαν μόνο αερολογίες στο ΔΣ της διοργανώτριας. Από τη μια για τη δημιουργία της Super League TV, χωρίς να υπάρχει κάποια μελέτη ή σχέδιο, από την άλλη ότι «θέλουμε 60 εκατ. ευρώ για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών», ενώ δεν υπήρχε καν ενδιαφέρον! Μάλιστα, υπήρχε η πληροφορία ότι η NOVA θέλει να προχωρήσει σε... ψαλίδι ύψους 10 εκατ. ευρώ (από τα 50-55 που δίνει σε όλες τις ομάδες με διμερείς συμφωνίες) ενώ λέγεται ότι μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον από την Cosmote TV, όμως όλα αυτά είναι φιλολογικά.

Ενώ η Super League είχε πάρει απόφαση για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τον Απρίλιο, μέχρι τώρα δεν έγινε βήμα μπροστά. Όμως, ο Ολυμπιακός φώναζε από την αρχή. Απόδειξη αποτελεί ότι εδώ και καιρό έχει ζητήσει συγκεκριμένο πλάνο, όμως, όπως προκύπτει, είναι η μοναδική ομάδα που ασχολείται σοβαρά. Όλοι οι υπόλοιποι ασχολούνται σε θεωρητικό επίπεδο και χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις.

Πλέον αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Ολυμπιακός, όπως και οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ θα αναζητήσουν μόνοι τους τηλεοπτική στέγη. Μπορεί ο Μονεμβασιώτης του Απόλλωνα να ανέφερε ότι οι δέκα ομάδες θα πάνε μαζί, όμως υπάρχει θέμα αν είναι δέκα! Οι Αρης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος έχουν συμβόλαιο με τη NOVA ενώ παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες ότι δυο ακόμη ΠΑΕ έχουν ανοιχτή γραμμή για τηλεοπτική «στέγη». Αρα, 10-5=5;

Διαβάστε επίσης