Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το αλαλούμ φουντώνει τα σενάρια στη διαιτησία

Το αλαλούμ φουντώνει τα σενάρια στη διαιτησία
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 - 22:45
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Με... μάδημα μαργαρίτας μπορεί να παρομοιαστεί η κατάσταση στη διαιτησία ετούτη την περίοδο. Και μην βιαστούν να πουν κάποιοι ότι αυτό οφείλεται στο ότι στον χώρο υπάρχουν πολλά λουλούδια. Ο λόγος έχει να κάνει με το... χύμα στο κύμα.

Ναι, χωρίς προηγούμενο είναι το αλαλούμ στη διαιτησία, αφού εκεί που με τον Κλάτενμπεργκ νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ βρίσκεται στην Αμερική όπου κάνει τηλεκριτική για το Euro και κανείς δεν ξέρει με ποια κριτήρια θα βγουν οι πίνακες, όπως επίσης οι διαιτητές δεν γνωρίζουν τον σχεδιασμό της ΚΕΔ για την επόμενη σεζόν.

Υπάρχει μια φημολογία ότι ο Κλάτενμπεργκ έχει βγάλει τους πίνακες, όμως αν ισχύει, η λογική απορία είναι πότε πρόλαβε. Άντε να δεχθούμε ότι έχει άποψη για τους διαιτητές που πρέπει να καρατομήσει, όμως με ποια κριτήρια θα ανεβάσει τους διαιτητές από τη στιγμή που δεν έχουν τελειώσει τα πρωταθλήματα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται τα μπαράζ της Γ' Εθνικής. Το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Το επισημαίνουμε επειδή σε αυτά σφυρίζουν ρέφερι της δεύτερης κατηγορίας. Ακόμη, έχει βγάλει πίνακες, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη τα αγωνιστικά τεστ και οι γραπτές εξετάσεις, τη στιγμή που κάποιους διαιτητές δεν τους έχει δει από κοντά; Ούτε στα σεμινάρια για την πιστοποίηση του VAR δεν πήγε να δει τους 14 (οκτώ νέους και έξι παλιούς, όπως οι Καραντώνης, Κουτσιαύτης (σ.σ. οι δυο ρέφερι της φωτογραφίας), Τσαγκαράκης, Βάτσιος, Βρέσκας, Μαλούτας) που έλαβαν μέρος! Ακόμη, δεν έπρεπε να οριστούν τα σεμινάρια και οι εξετάσεις ενόψει της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν; Πότε θα διδαχθούν τις αλλαγές στους κανονισμούς;

Διαβάστε επίσης