Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σύστημα δεν... κρατήθηκε και εκθέτει τον Κλάτενμπεργκ

Το σύστημα δεν... κρατήθηκε και εκθέτει τον Κλάτενμπεργκ
Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 - 23:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το σύστημα την... πάτησε επειδή δεν κρατήθηκε. Έπεσαν οι μάσκες. Ο λόγος είναι ότι τα «παπαγαλάκια», δήθεν ως ρεπορτάζ, έβγαλαν τα θέλω του συστήματος, με βόρειο και νότιο άνεμο τόσο για τους πίνακες διαιτητών όσο και για την ΚΕΔ. Όμως, λίγοι αντιλήφθηκαν ότι με τον τρόπο αυτό έστειλαν μηνύματα και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μπήκε στο «μικροσκόπιο».

Τι ακριβώς έγινε; Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, να προσθέσουμε ότι το σύστημα αισθάνθηκε την ανάγκη να προχωρήσει σε επίδειξη δύναμης, όμως μετά από αυτό ο Κλάτενμπεργκ κρίνεται. Αν ο Άγγλος... ακολουθήσει, αν λάβει τα μηνύματα των δήθεν ρεπορτάζ, τόσο θα εκτεθεί στους φιλάθλους.

Τι θέλουν στην ΚΕΔ και μας το λένε μέσω προπαγάνδας; Τους Καλογερόπουλο, Θάνο, Μάνταλο, Στυλιαρά, ή τουλάχιστον τους τρεις από αυτούς, όπως και να μείνει ο Καλύβας. Στον πίνακα υπάρχουν τόσοι και τόσοι παρατηρητές, άρα ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει λύσεις για... τεχνικούς συμβούλους στην ΚΕΔ.

Τι θέλουν για τον πίνακα των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας; Μας... πληροφορούν ότι θα ανέβουν οι Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), Βεργέτης (Αρκαδίας), Πολυχρόνης (Πιερίας), Βλάχος (Ανατολικής Αττικής) και ότι θα επιστρέψουν οι Κατσικογιάννης (Ηπείρου) και Τσαμούρης (Πειραιά). Λεπτομέρεια αποτελεί ότι στον πίνακα των διαιτητών της δεύτερης κατηγορίας υπάρχουν 49 διαιτητές τις μέρες που τα έγραφαν αυτά δεν είχαν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις τους τόσο στη Football League όσο και στα μπαράζ της Γ' Εθνικής.

Παράλληλα στα... ρεπορτάζ, προσθέτουν ότι από τον πίνακα της Σούπερ Λίγκας θα φύγουν οι Κοτσάνης (Δράμας), Βρέσκας (Πιερίας), Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Μαλούτας (Ημαθίας), όπως και κάποιοι άλλοι.

Σα να μην έφτανε, διαρρέουν ότι κάποιοι από τους νέους θα υποβιβαστούν στη Σούπερ Λίγκα 2 για να πάρουν συμμετοχές αλλά και ότι κινδυνεύουν (σ.σ. αυτοί τα γράφουν έτσι; εμείς δεν έχουμε σχετική ενημέρωση) οι διεθνείς Σκουλάς ή Τζήλος, γιατί ο Κλάτενμπεργκ θέλει να προωθήσει στον πίνακα τον Γκορτσίλα (Μακεδονίας).

Κανονικά ο Κλάτενμπεργκ θα έπρεπε να πάρει θέση για όλα αυτά. Εκτός αν τα «παπαγαλάκια» του συστήματος έχουν ...ειδική ενημέρωση. Όμως, πρέπει να καταλάβει ότι ήδη τον έχουν εκθέσει.

Διαβάστε επίσης

Η UEFA «πρόδωσε» το δούλεμα

Η UEFA «πρόδωσε» το δούλεμα

Πώς ο Κλάτενμπεργκ εκτέθηκε με την αποπομπή του Λαόθ από το Euro. Ο Άγγλος έκανε πίσω για τους πίνακες ή τους έχει βγάλει;