Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίνακας διαιτητών: Μια από τα ίδια... χάλια της «εξυγίανσης»

Πίνακας διαιτητών: Μια από τα ίδια... χάλια της «εξυγίανσης»
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 - 19:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Κλάτενμπεργκ έβγαλε πίνακα για τα μάτια του κόσμου. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ που παίρνει μισθό... μαμούθ δεν έκανε σαρωτικές αλλαγές. Οι ίδιοι με πέρσι είναι στον πίνακα των διαιτητών της Super League, με εξαίρεση επτά που υποβιβάστηκαν. Έναν χρόνο στην Ελλάδα και δεν του άρεσε ούτε ένας διαιτητής από τη δεύτερη κατηγορία.

Συμπέρασμα; Η... κωμωδία της «εξυγίανσης», κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν και τη φράση «η μπόχα της... εξυγίανσης», καλά κρατεί. Αρκετοί ρέφερι της Super League δεν μπορούν να σταθούν σε κανένα γήπεδο, λόγω των λαθών που έχουν κάνει, όμως ο Κλάτενμπεργκ συνεχίζει τη... συνταγή του Περέιρα. Κρατάει τους διαιτητές του Περέιρα, δεν ανέβασε ούτε έναν καινούριο, αν και η διαιτησία πάει από το κακό στο χειρότερο. Είναι ανίκανος να τα βάλει με το «σύστημα» που έχει αιχμαλωτίσει το ποδόσφαιρο;

Και μη χειρότερα για τη διαιτησία με τέτοιους πίνακες. Επίσης, δεν καταλαβαίνουμε τι ήρθε ο Κλάτενμπεργκ να κάνει στην Ελλάδα. Τουρισμό; Η ήρθε να γνωρίσει τον... Γιαννάκη και άλλους... οπαδούς της διαιτησίας της «εξυγίανσης»; Μήπως ήρθε επειδή έχει ήλιο και θάλασσα;

Ο πίνακας της Super League έχει επτά λιγότερους διαιτητές. Υποβιβάστηκαν Μαλούτας, Βρέσκας, Κοτσάνης, Βάτσιος, Κουκούλας, Ζαχαριάδης και Τσαγκαράκης. Επίσης, να σημειώσουμε ότι οι Γκάμαρης, Περράκης Τσέτσιλας, Ζαμπαλάς, Αγγελάκης, Γρατσάνης και Τσακαλίδης δεν σφύριζαν παιχνίδια πέρσι, έμπαιναν μόνο τέταρτοι, επειδή δεν είχαν πιστοποιηθεί στο VAR.

Οι 21 ρέφερι του πίνακα της Super League είναι οι εξής:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2021/22

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΝΩΣΗ

1 ΓΚΑΜΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

2 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

3 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

4 ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

5 ΜΑΝΟΥΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

6 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

7 ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΑΡΤΑΣ

8 ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

9 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

10 ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

11 ΖΑΜΠΑΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

12 ΣΚΟΥΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

13 ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

14 ΤΖΗΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

15 ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

16 ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

17 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

18 ΦΩΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

19 ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

20 ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

21 ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

Το σκάνδαλο της «κρυφής» ΚΕΔ

Το σκάνδαλο της «κρυφής» ΚΕΔ

Ξεπερνά κάθε όριο να μην λένε ότι η πρόσκληση ενδιαφέροντος είναι για συμπλήρωση της ΚΕΔ και να δικαιολογούνται ότι πρόκειται για «σύσταση 3μελούς Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο»... Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας!

Η ΕΠΟ θάβει πιο βαθιά το ποδόσφαιρο

Η ΕΠΟ θάβει πιο βαθιά το ποδόσφαιρο

Ονειρεύεται ότι θα βρει τρόπο να ξεγελάσει τις FIFA, UEFA και να ψηφίσει έκτρωμα αντί για Ολιστική Μελέτη. Μια είναι η λύση: Οι αλλαγές να γίνουν νόμος. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.