Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στοχοποιημένος» από τη διαιτησία ο Ολυμπιακός

«Στοχοποιημένος» από τη διαιτησία ο Ολυμπιακός
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ούτε τα προσχήματα. Το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0 αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στο «στόχαστρο» της διαιτησίας. Αυτό δεν ήταν... φρένο αλλά κανονικό χειρόφρενο!

Με το ξεκίνημα, μόλις στο 3', έγινε το πέναλτι. Δεν υπάρχει αμφιβολία, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Ντένιτς ανέτρεψε τον Βαλμπουενά. Φαίνεται στην οθόνη ότι ο παίκτης του Ατρομήτου έβαλε το χέρι του και... γκρέμισε τον αντίπαλό του. Ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας), ο οποίος έδινε εξετάσεις για διεθνής, «σίγησε», όμως το χειρότερο είναι ότι «σίγησε» και ο Φωτιάς (Πέλλας) που ήταν στο VAR και το ακόμη χειρότερο δεν φώναξε τον ρέφερι για να δει την ξεκάθαρη παράβαση. Θυμίζουμε ότι ο Φωτιάς έγινε διεθνής παρότι αδίκησε τον Ολυμπιακό (θυμάστε το προπερσινό 0-0 στον Βόλο, έτσι; Ο Φωτιάς έπρεπε να διαγραφεί).

Μα, να βάλουν Θεσσαλονικιό στον Ολυμπιακό; Τόση ...φόρα με το καλημέρα ο Κλάτενμπεργκ; Και να ήταν μόνο το πέναλτι που δεν έδωσε ο Γκορτσίλας; Υπάρχουν κι άλλα! Ο ρέφερι της ΕΠΣ Μακεδονίας ανέχθηκε τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Ατρομήτου, είναι απορίας άξιο πως τελείωσαν το παιχνίδι οι Παπαδόπουλος και Σόλομον που είδαν κίτρινη στο 31' και στο 33', αντίστοιχα, όμως θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί.

Στην «αλυσίδα της αδικίας» του Ολυμπιακού από τον Γκορτσίλα προσθέστε και την ανοχή του στις καθυστερήσεις των παικτών του Ατρομήτου, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ούτε στα ανέκδοτα δεν γίνεται να υπάρχει παίκτης (του Ατρομήτου) κάτω και να δείχνουν καθυστέρηση (7')! Τι τους μαθαίνουν στα σεμινάρια;

Εκτός από όσα αναφέρουμε παραπάνω για το ότι ο πρώτος θα γίνει διεθνής και πως έγινε ο δεύτερος οι Φωτιάς, Γκορτσίλας είναι και με... πιστοποίηση τα αγαπημένα παιδιά του Κλάτενμπεργκ αφού, μετά τον Ευαγγέλου (Αθηνών), πέρσι «σάρωσαν» στους ορισμούς. Κινδύνεψαν να πάθουν υπερκόπωση αφού ορίζονταν σε κάθε αγωνιστική.

Ο Γκορτσίλας πήρε 34 ορισμούς. Πιο συγκεκριμένα, στην κανονική περίοδο διαιτήτευσε οκτώ ματς, σε δυο ήταν τέταρτος και VAR σε 16, ενώ στα πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League διαιτήτευσε, συνολικά, τέσσερα ματς, στα δυο ήταν τέταρτος και VAR στα άλλα δυο.

Ο Φωτιάς είχε 37 ορισμούς. Στην κανονική περίοδο σφύριξε 13 ματς, σε 14 ήταν VAR και σε ένα τέταρτος. Στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ σφύριξε τέσσερα ματς, σε τρία ήταν τέταρτος και σε δυο VAR.

Διαβάστε επίσης

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται η ΕΠΟ...

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται η ΕΠΟ...

Η ομοσπονδία ήταν να συνεδριάσει την Τετάρτη (22/9), όμως τα μπλοκ των βορρά και νότου βρίσκονται στα χαρακώματα και η ΕΕ πήρε... παράταση για τη Δευτέρα 27/9...

Ανωμαλία στο ποδόσφαιρο λόγω ΕΠΟ

Ανωμαλία στο ποδόσφαιρο λόγω ΕΠΟ

Η παραίτηση του Ζαγοράκη από την ομοσπονδία δεν δείχνει απλά ότι ο γιαλός είναι στραβός αλλά υπάρχουν μόνο βράχια. Σανίδα σωτηρίας η διοικούσα επιτροπή...