Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι διεθνείς δεν σφύριζαν αλλά... εκτέθηκαν!

Οι διεθνείς δεν σφύριζαν αλλά... εκτέθηκαν!
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 - 00:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μετά από τρεις αγωνιστικές τιμωρίας οι Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) ήταν τέταρτοι σε ματς της 10ης αγωνιστικής. Δηλαδή, ο Σιδηρόπουλος έβλεπε τον Καραντώνη (Ημαθίας) να σφυρίζει και να τα πάει καλά στο παιχνίδι Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1. Ο Σιδηρόπουλος σήκωνε ταμπέλες στον Καραντώνη που δεν είναι διεθνής. Ναι, το ζήσαμε κι αυτό!

Επίσης, ο Παπαδόπουλος είδε τον Μανούχο (Αργολίδας) να τα πάει καλά και να βγάζει χωρίς... θόρυβο το παιχνίδι Βόλος-ΟΦΗ 0-2. Ο Παπαδόπουλος, που είναι διεθνής, σήκωνε ταμπέλες στον Μανούχο που θα γίνει διεθνής το 2022, όμως ο πρώτος παραμένει διεθνής!

Τέταρτος, μετά από μια αγωνιστική τιμωρίας ορίστηκε και ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Αν και διεθνής σήκωνε ταμπέλες στο ματς Λαμία-Παναθηναϊκός 1-3 με διαιτητή τον Κουμπαράκη (Κυκλάδων) ο οποίος δεν είναι διεθνής.

Οι διεθνείς Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος τιμωρήθηκαν για λάθη υπέρ της ΑΕΚ, μεγάλη σύμπτωση κι αυτή! Έτσι στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3 τέταρτος δεν ορίστηκε κάποιος άλλος διεθνής αλλά ο Κουτσιαύτης (Άρτας), ο οποίος δεν είναι διεθνής. Θυμίζουμε ότι το ματς στο ΟΑΚΑ διαιτήτευσε ο Πορτογάλος Βερίσιμο.

Το βασικό συμπέρασμα, για να κάνουμε τον απολογισμό της 10ης αγωνιστικής της Super League, είναι ότι «βγαίνει» χωρίς φωνές, όταν τα παιχνίδια δεν σφυρίζουν οι διεθνείς. Χωρίς υπερβολή είναι μακράν οι χειρότεροι όλων και διαμαρτύρονται επειδή δεν τους βάζουν και σε ντέρμπι! Για ποιόν λόγο; Για να τα κάνουν μαντάρα κι εκεί; Καθόλου τυχαίο ότι με εκτός τους Σιδηρόπουλο, Παπαδόπουλο και μετά τον Διαμαντόπουλο, που επίσης προκάλεσε σε ματς της ΑΕΚ, οι τελευταίες αγωνιστικές κύλησαν με ηρεμία.

Διαβάστε επίσης

Όλοι κλείνουν την πόρτα στην ΕΠΟ

Όλοι κλείνουν την πόρτα στην ΕΠΟ

Από τον Σεπτέμβριο και μετά έχει ξεκινήσει κύμα φυγής: Ζαγοράκης, Μπουτσικάρης, δικαστής. Η διοικούσα επιτροπή είναι μόνη λύση για να σταματήσει το πανηγύρι του συστήματος...