Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σχέδιο για να... θάψουν την Ολιστική Μελέτη

Σχέδιο για να... θάψουν την Ολιστική Μελέτη
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 - 00:45
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί η Ολιστική Μελέτη να ψηφίστηκε στη ΓΣ της 27ης Αυγούστου, όμως αυτό απέχει πολύ από την υλοποίησή της και παράλληλα μεγάλο ρόλο θα παίξουν και τα πρόσωπα που θα κληθούν να την εφαρμόσουν. Για την ΕΠΟ δεν έχουμε αμφιβολία ότι θέλει να... θάψει τις αλλαγές, οι οποίες έπρεπε ήδη να υλοποιηθούν, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των FIFA, UEFA. Σα να μην έφτανε αυτό μπορεί να ψήφισαν το νέο καταστατικό, επίσης καθυστέρησαν να το υποβάλλουν προς έγκριση στο Ειρηνοδικείο.

Η θέση-κλειδί στην Ολιστική Μελέτη είναι αυτή του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη θέση έχει... καπαρώσει ο νυν εκτελεστικός γραμματέας Ιάκωβος Φιλιππούσης επειδή θεωρεί ότι είναι η εξέλιξη της θέσης που έχει. Μάλιστα για τη θέση που έχει τώρα ο Φιλιππούσης προορίζουν την υπερδιευθύντρια Μυρσίνη Ψαρροπούλου. Εννοείται ότι για όλα αυτά δεν ρώτησαν τον ΠΑΟΚ, απλά η πλευρά της ΑΕΚ, ή αν προτιμάτε το μπλοκ του νότου θα τον καλέσουν να συμφωνήσει!

Στην ΕΠΟ, όπως φαίνεται έχουν θέμα με τις προτεραιότητες. Προτιμούν τα «ρουσφέτια» με άρωμα ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, όμως δεν είναι κατώτερη των περιστάσεων στο θέμα της Ολιστικής Μελέτης. Το ίδιο ισχύει και για την Εθνική.

Μπορεί για μια ακόμη φορά η Εθνική να μην κατάφερε να προκριθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση, συγκεκριμένα στο μουντιάλ του Κατάρ, όμως στην ΕΠΟ δείχνουν ότι δεν έχουν σχέδιο και όραμα. Ούτε συζήτηση δεν έκαναν για την επόμενη μέρα. Σα να μην έφτανε αυτό δεν είχαν το θάρρος να καλέσουν τον Φαν' τ Σχιπ για να του πουν πρόσωπο με πρόσωπο ότι δεν τον υπολογίζουν! Οι κακές γλώσσες λένε ότι διαφωνούσαν στο ποιος έπρεπε να του το πει!

Κι όμως, ο Φαν'τ Σχιπ τους έλεγε σε όλα «ναι»! Δεν έφερε αντίρρηση στο να παίζει η Εθνική στο ΟΑΚΑ, δέχθηκε να πάει να παίξει μέχρι και στην Τούμπα. Επίσης, δεν εξήγησε ποτέ γιατί αποκλείστηκαν οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας.

Ο απολογισμός του Φαν'τ Σχιπ στην Εθνική σε 26 αγώνες, επίσημους και φιλικούς; Οι νίκες είναι 11, οι ισοπαλίες 9 και οι ήττες 6. Αρα, που είναι η επιτυχία;

Διαβάστε επίσης