Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπαλτάκος συνεχίζει να βγαίνει οφσάιντ!

Ο Μπαλτάκος συνεχίζει να βγαίνει οφσάιντ!
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 22:24
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τι το ήθελε αυτό; Είναι δυνατόν ο Μπαλτάκος να μιλάει για όλους και για όλα; Ασχολήθηκε μέχρι και με τον τρόπο που πρέπει να διεξάγεται το πρωτάθλημα, ενώ η Super League είναι η διοργανώτρια του πρωταθλήματος! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε δηλώσεις του, έκανε σε δυο αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι το πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό και πρέπει να αλλάξει η δομή του. Κατά τα άλλα, όταν ρωτήθηκε αν μπορούσε να αλλάξει κάτι, τι θα έκανε, παραδέχθηκε ότι «δεν μπορώ να σας απαντήσω σε αυτό, επειδή ουσιαστικά είμαι στην ΕΠΟ πρώτη μέρα, τις προηγούμενες μέρες ταξίδευα, Κόσοβο, Βόλο και Βόλο»!

Με την ευκαιρία, πιάστηκε μετεξεταστέος! Ας διαβάσει την ολιστική μελέτη η οποία αναφέρει ότι τις αποφάσεις για θέματα επαγγελματικού ποδοσφαίρου παίρνει μόνο η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, όπου προεδρεύει!

Δεν θα είναι εκτός λογικής το συμπέρασμα ότι ο Μπαλτάκος χρειάζεται να ενημερωθεί για κάποια θέματα. Παράλληλα, είναι άγνωστος ο λόγος που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, αν προτιμάτε κάνει σόου με εικονική πραγματικότητα, προσπαθώντας να δημιουργήσει καταστάσεις που δεν υπάρχουν.

Ας δούμε κάποια παραδείγματα:

1) Ενώ ακόμη δεν έχει κλείσει εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, η ΕΠΟ ονειρεύεται ότι θα επιβάλει και την δική της ατζέντα! Ενώ η UEFA θέλει να προχωρήσει η υλοποίηση της ολιστικής μελέτης ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ούτε που την ακουμπά! Φαίνεται ότι στο Πάρκο Γουδή βρήκαν έναν νέο τρόπο για να τη... θάψουν.

2) «Δεν έχω λόγο να συναντηθώ με τον κ. Αυγενάκη. Το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο, δεν έχουμε καμία εποπτεία από την Πολιτεία και δεν πρέπει να έχουμε», δήλωσε χθες ο Τάκης Μπαλτάκος, ενώ πρόσθεσε: «Έχω λόγο να συναντηθώ με την UEFA και τη FIFA, όχι όμως με τον κ. Αυγενάκη». Για να συναντηθεί πρέπει να προσκληθεί. Επίσης, ο Αυγενάκης απέκλεισε την ομοσπονδία και δεν συζητά μαζί τους, ενώ γίνονται συναντήσεις FIFA, UEFA με το Υφυπουργείο!

3) «Η Εθνική μπορεί να παίξει όπου υπάρχουν γήπεδα που δέχεται η UEFA», δήλωσε επίσης, ενώ επεσήμανε: «Έχει ληφθεί ήδη η απόφαση να παίξει η ομάδα στον Βόλο. Αν δεν γίνει στο Βόλο, τότε θα γίνει κάπου αλλού αλλά σίγουρα όχι στην Αθήνα». Όλα αυτά χωρίς να έχει ρωτήσει τον Πογέτ και διεθνείς καθώς το τελευταίο δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ.

4) «Δεν ξέρω τι ισχύει με τον Κλάτενμπεργκ. Δεν έχω άποψη ούτε καλή ούτε κακή. Πρέπει να ενημερωθώ»! Ειδικά με αυτό το θέμα έχει μπερδέψει όλο τον κόσμο. Δεν ξέρει ότι η UEFA έχει αποφασίσει να μείνει ο Αγγλος;

5) «Δεν είμαι υπέρ του ιδιωνύμου. Θα πρέπει να υπάρχει αναλογία πράξης και ποινής», είναι η άποψη του Μπαλτάκου. Ενώ μιλάει για αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο, ο ίδιος σχολιάζει θέματα όπου αρμόδια είναι η κυβέρνηση!

Διαβάστε επίσης

ΕΠΟ: Το χρονικό του ξεπεσμού

ΕΠΟ: Το χρονικό του ξεπεσμού

Η ΓΣ που δεν ασχολήθηκε κανείς, η τιμωρία του προεδρείου, η ακύρωση των εκλογών για νέο προεδρείο, το «μπλόκο» της UEFA στην έφεση αδειοδότησης του Άρη