Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαιτησία: Χειρότερα δεν γίνεται!

Διαιτησία: Χειρότερα δεν γίνεται!
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μέχρι και ο αρχιδιαιτητής του Μπαλτάκου, ο Στιβ Μπένετ θα πρέπει να έτριβε τα μάτια του για τις διαιτησίες των δυο πρώτων αγωνιστικών. Η καλύτερα θα πρέπει να πόνεσαν τα μάτια του και να σκεφθεί κανείς ότι είδε κι από κοντά, στο γήπεδο, κάποιους ρέφερι. Τα φάλτσα χάλασαν και το πάρτι της... εξυγίανσης ότι τάχα τι καλός που είναι ο Αγγλος επειδή όριζε μόνο Ελληνες. Αποδείχθηκε ότι όλα αυτά ήταν όνειρα θερινής νυκτός. Μέχρι και ο πλέον άσχετος έχει καταλάβει ότι διαιτησία έκανε βήματα προς τα πίσω.

Προσγειώθηκε ανώμαλα μέχρι και ο Μπένετ. Ετσι, ο Αγγλος ξεκίνησε... καμπάνες (Ευαγγέλου, Τζήλος, Καραντώνης, Τσακαλίδης και Μαλούτας. Επίσης, ξεκίνησε να ορίζει και ξένους διαιτητές, όπως τον Πορτογάλο Γκοντίνιο, αν και αρχικά πρόοριζαν (χα, χα, χα!) τον Σιδηρόπουλο.

Αναλυτικά τα λάθη των δυο πρώτων αγωνιστικών που δείχνουν ότι οι Ελληνες ρέφερι είναι κατώτεροι των περιστάσεων:

1η Αγωνιστική:

Βόλος-Αστέρας 3-3: Ο Περράκης χαρίστηκε (45'+5')και δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σιέλη του Βόλου για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Μήπως είχε καταλάβει ότι του υπέδειξε την πρώτη κίτρινη κάρτα κατά λάθος;

Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-1: Μέχρι και ο διεθνής Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) είχε θέματα με τις κάρτες.

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0: Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) κράτησε μόνο 3' καθυστερήσεις αντί για τουλάχιστον 5'.

Λαμία-ΑΕΚ 0-3: Ο Κουτσιαύτης ήθελε VAR για να δώσει πέναλτι-μαρς κατά της ΑΕΚ, ενώ ο Γκορτσίλας «σίγησε» σε ένα ακόμη που δεν δόθηκε!

2η Αγωνιστική:

Ιωνικός-Λεβαδειακός 0-0: Ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου), με VAR τον Κουμπαράκη, έπρεπε να αποβάλλει τον Ρομαό του Ιωνικού. Οι Νικαιώτες φώναξαν και για ένα πέναλτι.

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-1: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) και Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) δεν έδωσαν πέναλτι υπέρ της Λαμίας. Με παρέμβαση Σιδηρόπουλου, ο Τσακαλίδης πήρε πίσω ένα άλλο υπέρ του ΠΑΣ.

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1: Ο Τζήλος (Λάρισας) απέδειξε ότι είναι ο χειρότερος διαιτητής καθώς δεν πέτυχε φάση. Τα έκανε μαντάρα υπέρ του ΠΑΟΚ και εξόργισε τον προπονητή του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν. Αποκορύφωμα αποτελεί η μη αποβολή του Κούρτιτς. Εχει ευθύνη και ο VAR, Μανούχος (Αργολίδας).

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) πρέπει να πάει στο σπίτι του. Εγιναν δυο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και δεν κάλεσε τον Καραντώνη (Ημαθίας) σε ανασκόπηση της φάσης, προκειμένου να υποδείξει την εξόφθαλμη παράβαση στο χέρι του Τζουκάνοβιτς και στη συνέχεια στην ανατροπή του Βαλμπουενά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης