Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο σκάνδαλο με την άστεγη Εθνική: Τη στέλνουν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ

Νέο σκάνδαλο με την άστεγη Εθνική: Τη στέλνουν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 - 16:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εκεί που με την ΕΠΟ του Μπαλτάκου νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο αφού κατάντησαν την Εθνική να μην έχει προπονητικό κέντρο και να τη στέλνουν σε αυτό της ΑΕΚ, στα Σπάτα. Κατά σύμπτωση η ΕΠΟ δεν φρόντισε να βρει λύση, καθώς ήταν γνωστό ότι έπρεπε να φύγει από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το θέμα της συμφωνίας της ΕΠΟ με τον Μελισσανίδη, ώστε η Εθνική να προπονείται στα Σπάτα, αποκάλυψε ο Δημήτρης Μαλισιώβας στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ "Τελευταία Σελίδα". Να θυμίσουμε ότι η Εθνική αγωνίζεται στην OPAP Arena και πλέον θα προπονείται στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ.

Για μια ακόμη φορά ο Μπαλτάκος τα έκανε θάλασσα και αυτό πλέον δεν είναι... είδηση, θυμηθείτε και το φιάσκο με τον τελικό Κυπέλλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε συμφωνία για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, τις πρώην του Παναθηναϊκού, αλλά πιάστηκαν στον ύπνο, καθώς διαπίστωσαν ότι δεν προλάβαιναν να κάνουν τα απαραίτητα έργα για να... υποδεχθούν την Εθνική ενόψει των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και την Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France). Ετσι, πήγαν μόνο το υλικό.

Η ΕΠΟ συνεχίζει να δίνει δικαιώματα με την Εθνική. Να θυμίσουμε και το σκάνδαλο με τη φανέλα με τον αγκυλωτό σταυρό, καθώς είχε ξεσπάσει σάλος τον περασμένο Μάρτιο, με την ευκαιρία του πρώτου αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2024 και υπήρξε κατακραυγή από εκπροσώπους όλων των κομμάτων.

Κι όμως, η ΕΠΟ του Μπαλτάκου «κατάφερε» η Εθνική να μην έχει προπονητικό κέντρο!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ για τις προπονήσεις των διεθνών:

Την Δευτέρα 29 Μαΐου αρχίζει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ενόψει των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και την Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France).

Τηv προσεχή εβδομάδα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Διαβάστε επίσης