Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντρέπεται και η ντροπή με τους νέους πίνακες διαιτητών

Ντρέπεται και η ντροπή με τους νέους πίνακες διαιτητών
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 - 18:26
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Με πρόκληση πέρα από κάθε όριο ισοδυναμούν οι νέοι πίνακες των διαιτητών της Super League, άσχετα αν μπορεί να μην ισχύσουν εφόσον υλοποιηθεί η επαγγελματική διαιτησία. Οι Μπένετ και Μάνταλος κράτησαν στον πίνακα τους ρέφερι που προκάλεσαν (εκτός έμειναν οι Αγγελάκης, Καραντώνης, Τζοβάρας) και ανέβασαν αυτούς που έσπασαν κάθε κοντέρ φάλτσων στη δεύτερη κατηγορία (SL 2). Αρα, και τη νέα σεζόν αναμένεται να γίνουν τα ίδια και χειρότερα. Η καλύτερα, στέλνουν μήνυμα ότι θα γίνουν τα ίδια και χειρότερα.

Νέα πρόσωπα είναι οι Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Πουλικίδης (Δράμας), Ανδριανός (Αχαϊας) και Τσιάρας (Καβάλας). Δυο ανέβασε το μπλοκ του βορρά, δυο το μπλοκ του νότου και έναν ο Μάνταλος καθώς ο Τσιάρας είναι στην ίδια ΕΠΣ με τον αντιπρόεδρο-αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ!

Ο Κατσικογιάννης είναι 38 ετών και ανεβαίνει για τρίτη φορά στην Super League! Ναι, τις δυο προηγούμενες φορές τα είχε κάνει μαντάρα, όπως σε έναν αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα, όπου δεν έδωσε τέσσερα πέναλτι στους Πειραιώτες.

Ο Βάτσιος είναι 37 ετών (σ.σ. θα γίνει τον Σεπτέμβριο), υποβιβάστηκε (δηλαδή τον έκριναν αποτυχημένο) και ανεβαίνει πάλι! Λες και δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές (αυτός ισχύει και για τον Κατσικογιάννη). Σε αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία έδωσε πέναλτι υπέρ της σε φάση εκτός περιοχής. Μάλιστα, οΒάτσιος είναι ο διαιτητής που ανάγκασε τον Ολυμπιακό Β’ να αποχωρήσει από το ματς της SL 2 με την Κηφισιά, όπου «ανακάλυψε» αποβολή-φάντασμα.

Ο Πουλικίδης έκανε άνω κάτω το πρωτάθλημα της Super League 2. Φοβερές οι καταγγελίες του προέδρου της ΑΕΛ, Αχιλλέα Ντάβελα εναντίον του Δραμινού ρέφερι μετά το ματς Πανσερραϊκός-ΑΕΛ.

Το όνομα του Ανδριανού (Αχαϊας) είχε ακουστεί από τον περασμένο Μάιο ότι ανεβαίνει. Είναι η επιβεβαίωση ότι οι πίνακες έχουν βγει εδώ και καιρό. Κι αυτός έχει προκαλέσει σε αγώνες.

Για τον Τσιάρα τα είπαμε...

Διαβάστε επίσης

Παρών στις μάχες ο Μαρινάκης...

Παρών στις μάχες ο Μαρινάκης...

Πρώτος έστειλε επιστολή στην κυβέρνηση για διαλεύκανση της υπόθεσης του κυκλώματος διαφθοράς, ενώ έσυρε την ΕΠΟ σε ΕΕ στις 2 Αυγούστου.