Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι 55 κούπες είναι στα βασικά 

Οι 55 κούπες είναι στα βασικά 
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 - 15:49

Στην παρουσίαση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, ο Κώστας Καραπαπάς αναφερόμενος στο θαύμα που έχει πετύχει ο Ερασιτέχνης την τελευταία οκταετία, τόνισε ότι έχει κατακτήσει 55 τίτλους σε αυτό το διάστημα, ενώ μέχρι το 2010 είχε κατακτήσει 77.

Αν και ο Κώστας Καραπαπάς διευκρίνισε ότι αναφέρεται μόνο στα βασικά ομαδικά αθλήματα (βόλεϊ ανδρών-γυναικών, πόλο ανδρών-γυναικών, χάντμπολ ανδρών και μπάσκετ γυναικών), τα οποία καλλιεργεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, καλό είναι να το διευκρινίσουμε και πάλι, διότι κάποιοι… μπερδεύονται.

Αυτοί οι 55 τίτλοι που έχουν την σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και του κόσμου του Ολυμπιακού είναι μόνο από τις ομάδες που προαναφέραμε. Αν βάλουμε μέσα τίτλους από κολύμβηση, πινγκ πονγκ, πυγμαχία, στίβο και τα υπόλοιπα αθλήματα που καλλιεργεί ο Ολυμπιακός, να είστε σίγουροι ότι θα χάσουμε το μέτρημα…

Διαβάστε επίσης

Αφοσιωμένος στη δουλειά του ο Φορτούνης

Αφοσιωμένος στη δουλειά του ο Φορτούνης

Την παραμικρή ενόχληση δεν έχει από την Μπεσίκτας η πλευρά του διεθνή άσου, που συνεχίζει τη δουλειά του, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.