Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η χαρά επιβάλλει γεμάτο Καραϊσκάκη

Η χαρά επιβάλλει γεμάτο Καραϊσκάκη
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 14:18
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εκστασιασμένοι από την ιστορική νίκη-πρόκριση επί της Μίλαν είναι ακόμα οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Το διαπιστώνεις στα social media, στα ΜΜΕ, στις συζητήσεις που γίνονται στις παρέες... όλοι για την σπουδαία επιτυχία του Ολυμπιακού μιλάνε. Ακόμα και οι φίλοι των άλλων ομάδων με τον Ολυμπιακό ασχολούνται από την Πέμπτη το βράδυ. Άλλοι βγάζοντας κόμπλεξ από την πίκρα τους και άλλοι παραδεχόμενοι ότι ο Ολυμπιακός παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και πέτυχε μια πολύ σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη...

Μεταξύ των φίλων του Ολυμπιακού ένα από τα αστεία που κυκλοφορεί στα social media είναι ότι από την Πέμπτη το βράδυ βρίσκονται σε... μόνιμη στύση! «Περιμένετε σε εννέα μήνες από τώρα να δείτε πόσα γαυράκια θα γεννηθούν», γράφουν και το γέλιο φυσικά πέφτει σύννεφο. Ωραία είναι όλα αυτά, αλλά ακόμα πιο ωραίο ξέρετε τι θα είναι; Να υποδεχθεί την Κυριακή ο Ολυμπιακός την Λαμία μέσα σ' ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη!

Περίπου 20.000 κατόχους διαρκείας έχει ο Ολυμπιακός κι έτσι σε κάθε παιχνίδι κυκλοφορούν περίπου άλλες 11-12.000 κανονικά εισιτήρια. Στις 7:30 το απόγευμα ξεκινάει το παιχνίδι και η ώρα αν μη τι άλλο δεν είναι απαγορευτική. Ας έρθει λοιπόν η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων διαρκείας στο γήπεδο και όσοι δεν έχουν, ας μπουν στον κόπο να πάνε σήμερα ή αύριο στο Καραϊσκάκη, ώστε να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους. Αν ήμασταν στη δεκαετία του '70ή του '80 και ο Ολυμπιακός είχε νικήσει μεσοβδόμαδα τη Μίλαν, τα εισιτήρια του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος τώρα θα πουλιόντουσαν μαύρη αγορά στην Ομόνοια. Κατανοητό είναι ότι έχουν αλλάξει οι εποχές και ο περισσότερος κόσμος τα φέρνει δύσκολα, αλλά για τη χαρά που μας πρόσφερε αυτή η ομάδα την Πέμπτη το βράδυ, αξίζει την Κυριακή να παίξει σ' ένα γεμάτο Καραϊσκάκη. Θα είναι ότι καλύτερο...

Διαβάστε επίσης

Κανονικός Ολυμπιακός...

Κανονικός Ολυμπιακός...

Μετά τον θρίαμβο επί της Μίλαν, ο Ολυμπιακός έριξε στο ρελαντί και τρία γκολ στη Λαμία. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!

Νίκη Νο111 στην Ευρώπη, ιστορική πρόκριση και περιμένουμε και τη συνέχεια, διότι έτσι μας έχει μάθει ο Ολυμπιακός. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.