Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατός, υγιής και σίγουρος!

Δυνατός, υγιής και σίγουρος!
Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019 - 18:20
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μόλις πριν από τρεις μέρες ξεκίνησε και επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, οπότε το τι θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας για να το δούμε. Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει ήδη ενισχυθεί σε δύο θέσεις που πονούσε (σέντερ φορ και εξτρέμ) και στο ξεκίνημα του 2019 μπορεί να νοιώθει δυνατός, υγιής και σίγουρος για το μέλλον του.

Δυνατός διότι έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ, αλλά και αρκετά νεανικό ρόστερ. Ένα ρόστερ ποιοτικό που μπορεί να τον οδηγήσει σε επιτυχίες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα η ομάδα μπορεί να είναι 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή, αλλά υπάρχουν 16 παιχνίδια ακόμα στα οποία μπορεί να αλλάξουν πολλά, ενώ υπάρχει και ο στόχος του κυπέλλου, αλλά και ο μεγάλος στόχος της περαιτέρω ευρωπαϊκής διάκρισης.

Υγιής διότι έχει μια διοίκηση και έναν ιδιοκτήτη όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εννιά χρόνια τώρα έχει αποδείξει πως αποτελεί μεγάλη εγγύηση τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για τον Ερασιτέχνη. Ο Ολυμπιακός στα χρόνια του Μαρινάκη, πέρα από τις κούπες που έχει κατακτήσει στην Ελλάδα (7 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα) έχει σταθεροποιηθεί κοντά στο Top30 της ευρωπαϊκής βαθμολογίας, ενώ ο Μαρινάκης έχει σαρώσει τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη και διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του.

Από την στιγμή, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και υγιής σε όλα τα επίπεδα, μπορεί να αισθάνεται και πολύ σίγουρος για το μέλλον του. Μόνο μπροστά κοιτάει ο Θρύλος στο ξεκίνημα του 2019! Να είστε σίγουροι γι' αυτό...

Διαβάστε επίσης

Να λειτουργήσει σαν καμπανάκι...

Να λειτουργήσει σαν καμπανάκι...

Πάλι καλά που ήρθε τώρα αυτή η εμφάνιση και όχι σε κάποιο από τα κρίσιμα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν... Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Στην Ευρώπη μόνο ο Θρύλος...

Στην Ευρώπη μόνο ο Θρύλος...

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο... ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος που διακρίνεται και στην Ευρώπη είναι ο Ολυμπιακός. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.