Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας έτοιμος για πρωταγωνιστής

Μασούρας έτοιμος για πρωταγωνιστής
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 01:22
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τη δεύτερη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα έκανε στο Λιχνεστάιν ο Γιώργος Μασούρας και έδωσε μια υπέροχη ασίστ! Την πρώτη του συμμετοχή την είχε κάνει ως παίκτης του Πανιώνιου και δεν είχε αποδειχθεί πολύ γούρικη (σ.σ. 57 λεπτά στο 0-1 με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ). Πλέον είναι βασικός στον Ολυμπιακό, βασικός και στην εθνική ομάδα και όλα είναι μπροστά του!

Προσωπικά τον συγκεκριμένο παίκτη δεν τον είχα προσέξει πολύ όσο ήταν στον Πανιώνιο. Ευτυχώς που τον είχαν προσέξει, όμως, αυτοί που τον έφεραν στον Ολυμπιακό, διότι είναι ικανός για πολύ μεγάλα πράγματα. Χρόνια είχαμε να δούμε Έλληνα παίκτη να μπαίνει με τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα και να προσφέρει τόσα πολλά από την πρώτη στιγμή. Τέσσερις συμμετοχές έχει με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και στις τρεις απ' αυτές έχει σκοράρει. Άλλες τέσσερις έχει στο κύπελλο και έχει δώσει μια ασίστ.

Δεν συνηθίζω να γράφω μεγάλα λόγια για παίκτες που δεν έχουν γράψει χιλιόμετρα με την ομάδα, διότι δεν θέλω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα, αλλά για τον Μασούρα θα το τολμήσω και ας εκτεθώ. Την ερχόμενη σεζόν αυτό το παιδί θα κάνει διαφορά στον Ολυμπιακό. Και θα την κάνει, διότι απλά έχει όλο το πακέτο. Είναι δυνατός, είναι γρήγορος, είναι τεχνίτης και το κυριότερο, όπως τόνισα και νωρίτερα, είναι ότι παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πατάει με ευκολία μέσα στην αντίπαλη περιοχή και δεν φοβάται να τελειώσει. Όταν πρέπει να δώσει την μπάλα θα τη δώσει, αλλά όταν βλέπει ότι μπορεί να εκτελέσει ο ίδιος δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη...

Ακόμα και το γεγονός ότι ο Μασούρας δεν είναι κανένας πιτσιρίκος (25άρης) με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο ότι θα κάνει διαφορά στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και θα είναι πρωταγωνιστής. Δεν πήρε ένα ταλέντο ο Ολυμπιακός από τον Πανιώνιο τον περασμένο Γενάρη. Πήρε έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος απλά έπρεπε να αποδείξει ότι αντέχει το βάρος και τις υποχρεώσεις της συγκεκριμένης φανέλας. Ο Μασούρας τα αποδεικνύει αυτά σε κάθε του συμμετοχή και τη νέα σεζόν εγώ τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι θα δείξει ακόμα περισσότερα. Όλα μπροστά του είναι...

Διαβάστε επίσης

Με σασπένς και βασικό κορμό

Με σασπένς και βασικό κορμό

Με ανατροπή και με γνωστούς πρωταγωνιστές έφτασε ο Ολυμπιακός στη νίκη επί του Ατρόμητου. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.