Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ειρωνείες για ποιον; Για τον Τοροσίδη; Το… τερματίσατε!

Ειρωνείες για ποιον; Για τον Τοροσίδη; Το… τερματίσατε!
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 - 22:10
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Δεν κρύβω πως εκνευρίστηκα τις τελευταίες ώρες με τα σχόλια κάποιων. Είναι… μαγκιά να είσαι Ολυμπιακός και να ειρωνεύεσαι π.χ. την επιστροφή του Τοροσίδη. Και πως; Γράφοντας «να πάρουμε και τον Γαλάκο…». «Να πάρουμε και τον Καραπιάλη». «Τώρα η σειρά του Ντέταρι». Μιλάμε για… μυαλά τώρα, όχι αστειότητες.

Λοιπόν, για να έχουμε ένα… καλό ταμείο και επειδή κάποιοι το σανό το πουλάνε όπως γουστάρουν.

Εγώ δεν ξεχνώ και τι έχω γράψει, αλλά και τι έχω πει. Ναι πίστευα ότι ο Τοροσίδης θα μπορούσε στην καριέρα του να δουλέψει ακόμη περισσότερο την σέντρα του. Ναι, πικράθηκα και εγώ σε ένα βαθμό από το πως ήρθε το τέλος του από τον Ολυμπιακό. Είχα παράπονα από την συμπεριφορά του ως αρχηγός σε κάποια ματς. Δεν θεωρώ, όμως, ότι κορόιδεψε. Επίσης, όσο ήταν στην Ιταλία, έλεγε πάντα τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και διατηρούσε και άριστες σχέσεις με πολλούς ανθρώπους του.

Αν με ρωτήσετε τι δεν μου άρεσε στο διάστημα της προετοιμασίας, στις δεκαπέντε ημέρες που είδα από κοντά την ομάδα σε Βέλγιο και Ολλανδία, θα στεκόμουν στο κομμάτι της έλλειψης προσωπικότητας. Ειδικά μετά από ματς που… τσάκιζαν. Ο Λάζαρος έχει, κάνει μπαμ. Και σίγουρα έχει ο Τοροσίδης που ξέρει που επιστρέφει. Δεν θα χρειαστεί και ιδιαίτερο διάστημα προσαρμογής θεωρώ.

Διάβασα και το φοβερό μάλιστα σε ένα σχόλιο! Πως η επιστροφή του Οικονόμου στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, είναι σπουδαιότερη κίνηση από αυτή του Τοροσίδη στον Ολυμπιακό. Και αυτός, ναι, δηλώνει Ολυμπιακός…

Προσέξτε τώρα… Του Τοροσίδη που είναι 33 χρονών. Που μετράει 96 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα και με 10 γκολ μάλιστα. Του Τοροσίδη που στην τελευταία διετία στην Ιταλία, έκανε 44 συμμετοχές στο Καμπιονάτο! Όταν δηλαδή ήταν 31 προς 32 και 32 προς 33. Που στην καριέρα του, έχει πάρει και 9 τίτλους με τον Ολυμπιακό. Έχει 6 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ.

Και πιστεύει ο… άλλος, ότι καλύτερος είναι ο Οικονόμου. Που επιστρέφει στα 25 του και πέρσι έκανε 4 ματς στην Α’ κατηγορία και 3 στην Β’. Που στην τελευταία διετία, έπαιξε συνολικά 24… Που μου θέλετε και τέτοιες συγκρίσεις κιόλας…

Προσέξτε… Διαχωρίστε μέσα σας το «έχω παράπονο από τις ως τώρα μεταγραφές», με το «δεν μου κάνει ο Τοροσίδης». Γιατί μετά, μιλάμε για… τσουβάλιασμα. Σαν και αυτό που έγινε όταν υπέγραψε στην ομάδα ο Γκερέρο. Και όταν είδαν πολλοί στα φιλικά ότι τελικά δεν είναι… μυρωδιάς, άρχισαν και οι στροφές… Μαζί και τα delete. Βλέπετε οι μεταγραφές δεν είναι σαν το facebook, που γράφεις μια ιστοριούλα και μετά την σβήνεις αν γουστάρεις. Στις μεταγραφές, τα λάθη φαίνονται. Όπως και οι επιτυχίες.

Εννοείται πως ο Ολυμπιακός θα ήθελε να έχει φέρει τον χαφ του… χθες. Εννοείται πως «καίγεται». Και γι’ αυτό έρχονται κρίσιμες ημέρες. Κάνοντας, όμως, μια… σούμα, η επιστροφή Τοροσίδη, μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να φέρει. Στην τελική, οι περισσότεροι από εσάς δεν λέγατε πέρσι να έχουμε τύπους που θα νιώθουν. Ε, αν δεν νιώθει ο Τοροσίδης, ο Φορτούνης, ο Λάζαρος, οι άλλοι Έλληνες, τότε τι να συζητάμε;

Υ.Γ.: Υγεία να έχουμε και προχωράμε.

Διαβάστε επίσης