Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πέρασε απλά! ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ένα ολόκληρο ΣΥΣΤΗΜΑ!

Δεν πέρασε απλά! ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ένα ολόκληρο ΣΥΣΤΗΜΑ!
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 - 00:52
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Η ώρα είναι 00:35… Γράφω από τα δημοσιογραφικά του Καραϊσκάκη… Πρέπει να κοντεύω 20 πίεση. Έχω πιει και δύο Panadol, με πονοκέφαλο από νωρίς. Βγήκε η μετάδοση για τον Sport24 Radio 103,3.

Αυτό που έγινε απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν υπάρχει! Δεν ξανάγινε… Και δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει…
Ο Ολυμπιακός αυτός, έχει αμφισβητηθεί όσο δεν πάει. Το τι έχει γραφτεί και ειπωθεί, δεν υπάρχει… Δεν θα είμαι ψεύτης. Δεν πίστευα ότι μπορεί. Πως να το πιστεύω, όταν θέλει 20 τελικές για να βάλει ένα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Τι κατάφερε ο Θρύλος; Μπαίνει στην κλήρωση των «32» του Europa League. Ταυτόχρονα, όμως, ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ένα ολόκληρο ΣΥΣΤΗΜΑ. Μια συνεχόμενη προπαγάνδα που έκανε ακόμη και οπαδούς του Ολυμπιακού να αμφισβητούν την δική τους ομάδα!

Τι να σου πει και ποιος μετά το αποψινό; Για τον Ολυμπιακό ότι δεν μπορεί στην Ευρώπη; Δεν είχε την Βίντι και την Μπάτε Μπορίσοφ στον όμιλο. Δεν έφτασε να μην μπορεί να πάρει πόντο σε όμιλο του Champions League. Και ναι, στο ποδόσφαιρο μπορούν να σου συμβούν αυτά.

Έχει σημασία, όμως, να σου συμβαίνουν όταν είσαι αλαζόνας. Γελάγανε πέρσι που πήρε έναν πόντο με την Μπαρτσελόνα. Πάρε «0» και τέλος…

Είσαι ο ΠΑΟΚ και προβάρεις την καλύτερη ομάδα -και καλά- στην Ελλάδα. Αλλάζει τέταρτη πάσα και κάνει… γιορτή ο Λουτσέσκου.

Απόψε, ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ένα σύστημα γιατί ΤΡΙΑ γκολ στην ΜΙΛΑΝ δεν μπορείς να βάλεις εύκολα. Δεν τα βάζεις αν δεν έχεις καλή ομάδα. Αν δεν είσαι όπως πρέπει. Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε, πανηγυρίζει μια ιστορική πρόκριση και φυσικά κανείς από αυτή την ΕΠΟ δεν έχει δικαίωμα να του πει «μπράβο».

Δεν πειράζει. Ας ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με τον επόμενο αντίπαλό του. Την ίδια ώρα, κάντε καμιά σύσκεψη για να δείτε ποιον διαιτητή και βοηθό θα ορίσετε στην επόμενη αγωνιστική.

Αλήθεια, αυτό του Τοροσίδη ήταν περισσότερο πέναλτι από αυτό που δεν έδωσε ο Τζήλος στην Ξάνθη; Μέχρι και εκεί ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ έπεσε ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ της πλάκας!

Διαβάστε επίσης