Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι καλά που υπάρχει η Ευρωλίγκα και βλέπουμε τον Μιλουτίνοφ!

Πάλι καλά που υπάρχει η Ευρωλίγκα και βλέπουμε τον Μιλουτίνοφ!
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 - 00:06
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Καλησπέρα αλάνια…

Πάλι καλά που υπάρχει και η Ευρωλίγκα και μπορούμε και βλέπουμε αυτόν τον παιχταρά. Για τον Μιλουτίνοφ γράφω… Γιατί δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το τι βλέπουν τα ματάκια μας εντός των συνόρων, με Αναστόπουλους… και υπόλοιπη συμμαχία.

Βλέπεις αυτά τα ματς της Ευρώπης και τον χαίρεσαι αυτό τον παίκτη. Σε άμυνα και επίθεση. Σκοράρει μπροστά, μαζεύει ριμπάουντ, δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Τον αφήνουν, όμως, και να παίξει. Να τον δούμε ρε παιδάκι μου…

Εδώ, λογικά στην δεύτερη περίοδο ο Μπλατ θα αναγκαζόταν να τον έχει στον πάγκο… Θα είχε 3-4 φάουλ για… πλάκα και μετά θα έφταιγαν όλοι οι υπόλοιποι.

Εντάξει, εγώ ειδικός του μπάσκετ δεν είμαι. Μια απορία, όμως, την έχω… Πως γίνεται να βλέπουμε αυτόν τον παίκτη να παίζει έτσι στην Ευρώπη και πως στην Ελλάδα. Έβλεπα και ένα βίντεο με αστείο σφύριγμα με τρία δευτερόλεπτα στο πρωτάθλημα πριν λίγες ημέρες. «Έβραζε» και ο Μιλουτίνοφ που βλέπει να τον υποτιμούν…

Τροφή για σκέψη είναι, αλλά δείτε το ρε μάγκες εσείς που το λατρεύετε το μπάσκετ. Να μας δώσετε μια εξήγηση. Αριθμούς βάλτε κάτω και αν σας βγαίνουν, μας τα αναλύετε και εμάς.

Το ξαναγράφω. Πάλι καλά που υπάρχει η Ευρωλίγκα και βλέπουμε τον Μιλουτίνοφ. Που τον απολαμβάνουμε βασικά…

Υ.Γ.: Υγεία να έχουμε και προχωράμε…

Διαβάστε επίσης