Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν σέβεσαι την ιστορία του Θρύλου!

Όταν σέβεσαι την ιστορία του Θρύλου!
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 23:47
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Στην επικαιρότητα είναι η είδηση της επιστροφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Με… φόντο να πάρει πόστο κάποια στιγμή στην ομάδα. Πολλοί ξαφνιάστηκαν. Κακώς… Ειδικά όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στο τιμόνι του Ολυμπιακού και έχει δώσει κάποια δείγματα γραφής, όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά στις σχέσεις του με ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν στον σύλλογο.

Ο Αβραάμ, ήταν ένας από αυτούς. Μέσα σε μια εξαετία, έζησε μεγάλες στιγμές με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει… Δεν είναι, όμως, ο μόνος. Κάθε άλλο…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει ότι ξέρει να εκτιμά και να ανταμείβει. Στον Αβραάμ άρμοζε να κλείσει την καριέρα του με την φανέλα του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, φέτος το καλοκαίρι επέστρεψαν τρεις ακόμη πρώην «ερυθρόλευκοι». Πρώτος και καλύτερος ο Βασίλης Τοροσίδης που μάλιστα προσφέρει αρκετά στην ομάδα. Σκόραρε, είναι εκεί, βοηθάει και έχει πολλά να δώσει ακόμη. Και σίγουρα η επιστροφή του «Τόρο», έπαιξε τον δικό της ρόλο και στα αποδυτήρια.

Δύο ακόμη παίκτες από το παρελθόν, ο Γιάγια Τουρέ και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο πρώτος δεν μπόρεσε να δώσει τα αναμενόμενα, αλλά ακόμη και το πρόωρο διαζύγιο, ήρθε με ιδανικό τρόπο. Με κοινή δήλωση και ευχαριστίες και όχι… γκρίνιες και ξεκατινιάσματα που βλέπουμε σε άλλες ομάδες. Ο «Φέτφα» είναι ακόμη στην ομάδα και συνεχίζει…

Πέρσι, ήταν ο Κέβιν Μιραλάς που επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Μπορεί αγωνιστικά να μην εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν όλοι τα πράγματα, αλλά και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τις προθέσεις τους. Εκτιμώντας τον Βέλγο άσο που έπεσε βέβαια και σε μια ομάδα που είχε σοβαρά προβλήματα μέσα στο γήπεδο.

Αφήνω… εκτός, άλλες περιπτώσεις, αλλά ανθρώπους που επίσης εκτιμήθηκε η προσφορά τους στον Ολυμπιακό. Ο Κριστιάν Καρεμπέ που είναι στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς, πρώτος και καλύτερος. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, στις Ακαδημίες του Θρύλου. Ο Φρανσουά Μοντέστο, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πρώην παίκτες που πρόσφεραν στον Ολυμπιακό και που τους έδωσε την ευκαιρία ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κι επειδή κάποιοι πρέπει να νιώθουν, η επιστροφή παικτών που τίμησαν την ερυθρόλευκη φανέλα, έχει πολλές διαστάσεις. Και μία από αυτές, είναι να σέβεσαι την ιστορία σου. Να σέβεσαι και να ανταμείβεις αυτούς που βοήθησαν τον Ολυμπιακό να μεγαλώσει, να φτάσει στα 44 πρωταθλήματα.

Υ.Γ.: Υγεία να έχουμε και προχωράμε…

Διαβάστε επίσης

Κάνατε αυτό που έπρεπε και μπράβο σας!

Κάνατε αυτό που έπρεπε και μπράβο σας!

Ο Δ. Βερβελές γράφει για την απόφαση να αποχωρήσει η ομάδα μπάσκετ από το ΟΑΚΑ… Κάνατε την αρχή, μην κάνετε πίσω. Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό σας.