Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η ώρα που όλοι περιμένουν…

Η ώρα που όλοι περιμένουν…
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 01:14
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Εδώ και πόσο καιρό, ακούω αρκετό κόσμο να μου μεταφέρει μια άποψη. Ότι θέλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βγει και να μιλήσει. Για όλους και για όλα. Μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου, θα πεις κάποια πράγματα, συγκεκριμένα. Άλλες και οι συνθήκες.

Το βράδυ της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στην παρουσίαση του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», έδωσε ένα πρώτο στίγμα. Πέρασε κάποια μηνύματα, αποκάλυψε ότι θα κατέβει και ο ίδιος στις δημοτικές εκλογές και προανήγγειλε το κολυμβητήριο που τόσο πολύ λείπει από τον Πειραιά. Μαζί βέβαια και τα εμπόδια που έχουν μπει και εκεί, αλλά και σε άλλους τομείς.

Το πρωί της Πέμπτης, στο ραδιόφωνο του REAL και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει την ευκαιρία να πει αρκετά πράγματα.

Κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του. Κυρίως γιατί τόσο πόλεμο, δεν ξέρω αν έχουν δεχθεί άλλοι σε αυτή την χώρα. Τυχαίο το τάιμινγκ με την παραπομπή σε δίκη; Ελάτε, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και… αυτοί κρυφό καμάρι.

Το πρωί της Πέμπτης σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει την ευκαιρία να τοποθετηθεί για όλα. Από τις εξελίξεις με τα δικά του θέματα, τον Ολυμπιακό που «καίει» πόσο κόσμο, το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον…

Από νωρίς, θα καταγράψουμε κάθε ατάκα… Κάνω μία πρόβλεψη. Μια εκτίμηση. Θα γίνει ντόρος. Δεν μπορεί να είναι τυπικός. Και δεν μπορεί να είναι τυπικός, γιατί πολύ απλά εδώ και χρόνια δεν έχει συμβιβαστεί, δεν υπέκυψε σε αυτά που ήθελαν. Το προανήγγειλε με την ατάκα του στο Καραϊσκάκη, αλλά υπάρχει και συνέχεια.

Περιμένοντας έτσι, τι θα πει, πως θα το πει, το ενδιαφέρον μεγάλο. Είναι κομβική ημέρα και στιγμή, για πολλούς λόγους. Σε λίγες ώρες, θα γνωρίζουμε…

Υ.Γ.: Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

Διαβάστε επίσης

Τι τρέχει με τον Σα;

Τι τρέχει με τον Σα;

Ο Διονύσης Βερβελές γράφει για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα και το θέμα παραμονής του…