Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μόνο ορκισμένος για ζημιά πας στο ΣΕΦ!

Μόνο ορκισμένος για ζημιά πας στο ΣΕΦ!
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 22:53
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Έχει ξεσπάσει ντόρος εδώ και ημέρες. Όχι τυχαία φυσικά. Με… παραγγελιά, Αναστόπουλος στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πανηγυρίζει στο Instagram γι’ αυτή την απόφαση της ΚΕΔ. Αυτά που έχουν ακολουθήσει, είναι λίγο-πολύ γνωστά από το ρεπορτάζ.

Ο Αναστόπουλος είναι ανεπιθύμητος στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και της διοίκησης. Για εμένα, όχι αδικαιολόγητα. Δεν… τρελάθηκαν όλοι έτσι και ξαφνικά. Ο ίδιος μπορεί να θεωρεί ότι παίζει καλά τον Ολυμπιακό, να κυνηγάει νομικά δημοσιογράφους για άρθρα τους, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με γεγονότα.

Ο Αναστόπουλος δηλώνει κώλυμα για τον αγώνα του Παναθηναϊκού, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν αποφασισμένο να κατέβει στο ΣΕΦ την Τετάρτη το απόγευμα για να παίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Με συγχωρείτε, αλλά αδυνατώ να πιστέψω πως μπορεί να πάει να παίξει αυτό το ματς. Δεν είσαι δειλός αν δηλώσεις κώλυμα για τον αγώνα στο ΣΕΦ. Ειδικά όταν έχεις δει όλο αυτό το κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

Ο κόσμος «βράζει». Το εισπράττεις. Δεδομένα ο στόχος κάποιων, είναι να ρίξουν τον Ολυμπιακό στην Α2. Οι «ερυθρόλευκοι» στο άκουσμα του Αναστόπουλου στον αγώνα της Τετάρτης, απλά ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια θα κοστίζουν 1 ευρώ. Χωρίς να δώσουν περισσότερες εξηγήσεις, αν θα κατέβουν ή όχι στο ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστόπουλος με τι… ψυχή πάει να παίξει αυτό το ματς; Αν τελικά γίνει; Πρέπει να είσαι… ορκισμένος για να το κάνεις αυτό. Δεν είναι να ωθείς τον κόσμο στη βία. Ελπίζεις να μην γίνει τίποτα. Αλλά ειλικρινά ρε μάγκες, δεν σκέφτεστε καθόλου; Ο ίδιος δεν σκέφτεται;

Γράφουν ότι φυλάσσεται επειδή υπάρχει λέει κίνδυνος να του επιτεθούν. Μαζί σας. Και αυτός δηλαδή που τον φυλάνε στο σπίτι του και όπου πάει, τι κάνει; Θα πάει σε ένα γήπεδο που ο κόσμος σκέφτεται να βρεθεί εκεί για να αποδοκιμάσει; Για να του δείξει ότι είναι ανεπιθύμητος; Αδυνατώ να διανοηθώ ειλικρινά…

Ήταν άρρωστος και έγινε καλά ε; Προφανώς θα δούλεψε η φαρμακοβιομηχανία…

Πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί μάλλον τη σοβαρότητα της κατάστασης. Προφανώς κάποιοι θέλουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Κάνουν ένα λάθος, όμως. Υποτιμούν τον Ολυμπιακό, τους Αγγελόπουλους, τον κόσμο. Και όπως φαίνεται, έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο.

Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και ο Αναστόπουλος να πράξει το σωστό. Όχι αυτό που… βγάζει μάτια προς τα έξω πλέον. Γιατί με αυτά τα δεδομένα, με συγχωρείτε, αλλά μόνο ορκισμένος για ζημιά πας στο ΣΕΦ.

Υ.Γ.: Υγεία να έχουμε και προχωράμε…

Διαβάστε επίσης

Τι τρέχει με τον Σα;

Τι τρέχει με τον Σα;

Ο Διονύσης Βερβελές γράφει για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα και το θέμα παραμονής του…