Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε 35 ημέρες, αλλοίωσαν τη βαθμολογία για τα καλά!

Σε 35 ημέρες, αλλοίωσαν τη βαθμολογία για τα καλά!
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 - 19:17
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Σας έχω επισημάνει πως έχουμε πάρα πολλά να δούμε ακόμη και νομίζετε ότι παραμυθιαζόμαστε. Οι άνθρωποι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Ειλικρινά… Δεν υπάρχουν αυτά που συμβαίνουν! Κόλλησε μέχρι και το VAR τώρα, για να μετρήσει ένα γκολ του ΠΑΟΚ. Το μοναδικό, που έκρινε και την αναμέτρηση στη Λαμία. Υπάρχει μια συνεχόμενη εύνοια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που έτσι, συντηρείται στο -1 από τον Ολυμπιακό και φυσικά περιμένει το αυριανό ματς των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Ευελπιστεί σε στραβοπάτημα του Ολυμπιακού, ώστε με νίκη επί του Βόλου την Δευτέρα, να περάσει μόνος πρώτος.

Αυτό τους αγχώνει εδώ και καιρό και πιστεύω πως θαύμα είναι ήδη που ο Ολυμπιακός είναι πρώτος. Απορώ πως έχει γίνει αυτό δηλαδή, με όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια μας. Γιατί θα έπρεπε η βαθμολογία να είναι με τον Ολυμπιακό να έχει ένα προβάδισμα τουλάχιστον 6-7 βαθμών με αυτά που έχουμε δει.

Δεν είναι να μπεις στη διαδικασία λεπτομερειών. Είναι να καταλαβαίνεις τα βασικά. Στο Βόλο για παράδειγμα, ακόμη και αυτοί που επιβλέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, παραδέχθηκαν πως υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος. Ένα γκολ που δεν μέτρησε και το είδαν οφσάιντ. Μαζί με το πέναλτι στον Ελ Αραμπί φυσικά.

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να γίνει… λάθος και να αδικηθεί. Θα μετρήσει όπως και να ‘χει το γκολ του με τη Λαμία, έτσι για να μην μείνει και άλλο πίσω στη βαθμολογία. Θα πάρει το πέναλτι με το οποίο θα νικήσει την ΑΕΚ και ας έχει γίνει επιθετικό φάουλ νωρίτερα. Αφήνω εκτός τις φάσεις για τα πέναλτι που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ. Έτσι είναι… Δύο πόντοι εξτρά με δώρο στη Λαμία, άλλοι δύο με την ΑΕΚ. Υπολογίστε και τους δύο που έκοψαν από τον Ολυμπιακό στο Βόλο, πως τα βλέπετε αυτά; Να μην ανοίξουμε και κουβέντα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι;

Υπάρχει το τελευταίο διάστημα λοιπόν, αλλοίωση πρωταθλήματος; Για 35 ημέρες κατάσταση μιλάμε, έτσι για να τα έχουν και φρέσκα στο μυαλό τους. Τα βλέπουν νορμάλ τα πράγματα; Δεν πιστεύω φυσικά…

Όλοι τη γνωρίζουν την αλήθεια και αυτή ήθελε τον Ολυμπιακό μπροστά με αέρα στη βαθμολογία. Για να είναι και το απόλυτο φαβορί. Και εδώ τώρα, έχουν φτιάξει άλλο παζλ. Σου λέει να φύγουν δύο βαθμούς μπροστά αυτή την αγωνιστική, να γίνει και… μαγείρεμα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και να πάνε στα πλέι οφ με άλλον αέρα. Εκεί που φυσικά για ευνόητους λόγους δεν θέλουν τον Άρη. Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και εκτιμώ πως το διαπιστώνετε με το παραμικρό. Βάλτε κάτω τα δεδομένα, δείτε τι συμβαίνει και εύκολα θα συνειδητοποιήσετε γιατί πιστεύουν πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Μπήκε μπροστά σε αυτή τη διαδρομή και δεν κάνει πίσω ούτε… λεπτό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει πλήρη εικόνα για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και έδειξε τις προθέσεις του στη συνάντηση του Big-4. Μιλώντας με στοιχεία και έχοντας και προτάσεις, όχι με… αερολογίες. Ακολούθησε μια σκληρή ανακοίνωση των Πειραιωτών το βράδυ της Πέμπτης και με αφορμή όσα είχαν γίνει στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ. Πάλι ενοχλήθηκαν οι γνωστοί… άγνωστοι, αλλά για ένα να είναι σίγουροι και θα τους το θυμίζουμε πάντα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι άνθρωπος που δεν κάνει πίσω. Που προστατεύει τον Ολυμπιακό όπως μπορεί και έτσι θα συνεχίσει. Φουλ επίθεση και με αποκαλύψεις, γιατί φαίνεται πως αυτοί οι τύποι δεν έχουν σκοπό να αφήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο να προοδεύσει. Για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους φυσικά.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

Την Τετάρτη ήταν η συνάντηση του Big-4 και δύο κινήσεις, ήρθαν για να δείξουν πως βλέπουν αυτοί οι… εξυγιαντές το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη… μάχη που δίνεται για παράδειγμα, ώστε να αποβληθεί ο Ρούμπεν Σεμέδο στην Κρήτη. Ναι, έχει κάνει λάθος με το ball boy ο Πορτογάλος και φέρει ευθύνη για την κατάσταση αυτή. Μόνο που είδα μεγάλη σχολαστικότητα και από τον Σκουλά στο VAR που δεν πετύχαινε τίποτα στο ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης. Και αφού θες να είσαι τόσο σωστός, γιατί δεν παρατηρεί ο διαιτητής Μανούχος τον παίκτη του ΟΦΗ για την επίθεσή του στον Σεμέδο; Τίποτα, όμως…

Και έρχονται λίγες ώρες πιο μετά στη Λαμία, για να βγάλουν τρελή όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Ζούμε και την προπαγάνδα τους βέβαια, με διαγώνια λήψη και να προσπαθούν να σε πείσουν πως ο Μάτος ήταν και από κανονική θέση. Που για εμένα, κάνει και φάουλ πάνω στον αντίπαλό του στη φάση. Αλλά για να τα δεις αυτά, πρέπει αρχικά να δουλεύει το VAR και να θες και να δεις την πραγματικότητα. Γιατί οι τύποι, κάνουν αυτό που έλεγα από το καλοκαίρι. Πάνε στο VAR και βγάζουν τρελή όλη τη φίλαθλη Ελλάδα!

Είδα και αφιερώματα για τον Σεμέδο και φυσικά την προπαγάνδα από τους υπάλληλους του Ιβάν Σαββίδη, για να τιμωρηθεί με περισσότερες αγωνιστικές. Αλήθεια, μπορούν να μας εξηγήσουν πως ολοκλήρωσε το ματς στη Λαμία ο Μάτος; Ο τύπος που δεν έπρεπε να βγάζει τα μισά ματς από αυτά που αγωνίζεται; Ίσως και περισσότερα; Ελάτε τώρα, συνεχίστε να είστε καλοί υπάλληλοι. Τώρα αρχίσατε και το σάλιασμα στον Αλαφούζο βέβαια. Από τον οποίο είχατε περάσει, υπάλληλοι και εκεί. Φοβερή επιτυχία πάντως, πως τα έχετε ταιριάξει όλα αυτά, φοβερή κατάσταση!

*Η στήλη δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

Διαβάστε επίσης