Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σωκράτης με... τα χίλια!

Σωκράτης με... τα χίλια!
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 - 20:21
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Το μόνο που άλλαξε, ήταν ότι έγινε αυτή η μεταγραφή. Ήμουν υπέρ και δεν κρύβω τη χαρά μου για αυτή την κίνηση. Παραθέτω το σχόλιό μου στον «Πρωταθλητή», στις 17 Ιανουαρίου 2021.

«Το κεφάλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου παραμένει ανοιχτό για τον Ολυμπιακό, όπως θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε και από τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» με το καθημερινό ρεπορτάζ. Έχω δει και αυτούς που έχουν τους ενδοιασμούς τους, αλλά για εμένα, ανεξάρτητα αν πωληθεί ή όχι στόπερ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, η κίνηση για τον Παπασταθόπουλο μπορεί να έχει το αντίκρισμά της. Αρχικά, πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων στόπερ. Τώρα τι είχε στο μυαλό του ο Αρτέτα στην Άρσεναλ δεν το γνωρίζω, αλλά εγώ δεν έχω κρύψει πως είμαι υπέρ του να έρθει στον Ολυμπιακό ένας τόσο έμπειρος αμυντικός.

Πολλοί έχουν την άποψη πως ο Σεμέδο αργά ή γρήγορα θα φύγει. Και δεν έχει σχηματιστεί τυχαία, θα μπορούσε κάτι τέτοιο να είχε γίνει ήδη άλλωστε. Στον Ολυμπιακό, εννοείται πως θα δουν και άλλες λύσεις μελλοντικά. Ο Παπασταθόπουλος, όμως, δεν παύει να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Και το έθεσα ως ερώτημα μια ημέρα σε έναν ακροατή, στο ραδιόφωνο. Σε ποια ελληνική ομάδα δεν θα έπαιζε βασικός αμυντικός ο Παπασταθόπουλος; Είναι οικογενειάρχης, δεν έχει δώσει δικαιώματα, νομίζω πως αν τελικά προχωρήσει αυτή η περίπτωση και ο ίδιος θα εκτιμήσει την προοπτική του Ολυμπιακού.

Και για την ΑΕΚ έπαιξε ως σενάριο για το καλοκαίρι πριν λίγες ημέρες, καθόλου παράλογο δεν είναι να μεταφέρεται κάτι τέτοιο. Απλά πιστεύω πως θα έβλεπε με καλύτερο μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού που είναι πολύ κοντά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένας ποδοσφαιριστής ξέρετε, πάντα αναζητεί και δυνατά κίνητρα, εκτός από τις καλές οικονομικές αποδοχές. Εν αναμονή έτσι, αν και φαίνεται πως έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Και τις επόμενες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου δηλαδή...».

Όλα καλά. Καλή επιτυχία να έχει.

Διαβάστε επίσης