Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τεράστια μαγκιά του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η τεράστια μαγκιά του Βαγγέλη Μαρινάκη!
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 - 16:32
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Ανατολάκης. Έγραψαν τη δική τους ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σε άλλες εποχές ο καθένας, αλλά σήκωσαν κούπες, αγαπήθηκαν από τον κόσμο, από πολύ κόσμο! Την Παρασκευή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μανιάτη και τον Ανατολάκη, για την ομάδα Β’. Μια μεγάλη κίνηση, με τεράστια μαγκιά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, την ομάδα την αγαπάει. Δεν το έχει κρύψει και σε συνέντευξή του, αλλά από κάτι τέτοιες κινήσεις καταλαβαίνεις πολλά. Πριν λίγες ημέρες, είχα ανεβάσει μια φωτογραφία μαζί με τον Γιώργο Ανατολάκη στα social media. Μετά την επίθεση που είχε δεχθεί από ορισμένους, από τύπους που πάτησαν πάνω στα… κλικ (και όχι μόνο). Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι περήφανη και για το Γιώργο, αλλά και για το Γιάννη, έναν ακόμη αρχηγό στις τάξεις των «ερυθρολεύκων».

Μου έστελναν αρκετοί, πως τέτοιοι παίκτες, έπρεπε να είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Μόνο που καλύτερα από όλους μας, γνώριζε αυτός που αποφασίζει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η εντολή ξεκάθαρη. Παίκτες που αγάπησαν τον Ολυμπιακό, που πρόσφεραν πολλά σε αυτόν, θα πρέπει να είναι εδώ. Και τι καλύτερο; Στα πολλά νέα παιδιά του Ολυμπιακού Β’, με στόχο την ανάδειξή τους, να υπάρχουν άνθρωποι που κάλλιστα μπορούν να εξηγήσουν τι εστί Ολυμπιακός. Την τεράστια σημασία αυτού του συλλόγου! Μπράβο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού για την κίνησή του. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε, γιατί τους αγαπάει και τους δύο και τους βλέπει και πάλι κοντά στην ομάδα…

Καλή επιτυχία να έχουν. Θα δώσουν πολλά, ξέρουν τι. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός Β’ θα παρακολουθείται και από τον Πέδρο Μαρτίνς που μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα όποιον παίκτη θέλει. Η παρουσία, όμως, του Μανιάτη και του Ανατολάκη, νομίζω πως δίνουν ένα επιπρόσθετο κίνητρο και γι’ αυτά τα παιδιά.

Καλή επιτυχία και πάλι. Ήταν μια καλή ευκαιρία, για να καταλάβουν και πάλι κάποιοι, πως βλέπει τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης