Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη και ας μην αλλάξει… τρίτη πάσα!

Νίκη και ας μην αλλάξει… τρίτη πάσα!
Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022 - 15:19
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Με αρκετά προβλήματα, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Ριζούπολη για να παίξει με τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι, έχουν να παίξουν από τις 4 Δεκέμβρη του 2021. Ήταν η πρώτη ομάδα που «χτυπήθηκε» τόσο πολύ από τη νέα μετάλλαξη, που πλέον έχει επισκεφθεί όλες τις ομάδες. Και όχι μόνο φυσικά.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να τη γλιτώσει. Έχει τέσσερα κρούσματα, αλλά οι απουσίες του είναι πολλές παραπάνω. Θα είναι το πρώτο ματς χωρίς τον Αγκιμπού Καμαρά που ήταν βασικότατος. Δεν θα δούμε τους στόπερ που στα τελευταία ματς κρατούσαν το «0» πίσω. Τον Σωκράτη με τον Σισέ. Ακόμη και στα άκρα, ο Ονιεκουρού είναι στο Κόπα Άφρικα, ο Ρόνι Λόπες εκτός.

Έχει περάσει μια νέα δοκιμασία η ομάδα, προέρχεται και από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Πάντα το πρώτο ματς της νέας χρονιάς έχει το ενδιαφέρον του. Ξεχωριστό. Για όσους, όμως, δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, η προσέγγιση του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη πρέπει να είναι κυνική. Να πάρεις το ματς, το τρίποντο και… τίποτα άλλο. Για μένα, αυτό μετράει. Να φύγει ο Ολυμπιακός με νίκη από τη Ριζούπολη και ας μην αλλάξει… τρίτη πάσα στο ματς! Μακάρι να μπορούσε η ομάδα να βγάλει και μια καλή εικόνα, αλλά δεν θέλω να είμαι σε… άλλο κόσμο. Είναι λογικό με τόσες απουσίες να επηρεαστεί. Και δεν είναι ένα ματς Κυπέλλου που το ρεφάρεις στη ρεβάνς. Είναι ένα ματς απέναντι σε μια ομάδα που μπαίνει στο χορτάρι ένα μήνα μετά και που «καίγεται» για βαθμούς, για να παραμείνει στην κατηγορία. Φαίνεται ότι δεν θα το παρατήσει, έκανε και μεταγραφές.

Ο σοβαρός Ολυμπιακός, δεν θα έχει θέμα. Ο Μαρτίνς έχει διαχειριστεί πολλές δύσκολες καταστάσεις, έδειξε σιγουριά στις δηλώσεις του. Εμπιστοσύνη στην ομάδα, καλή αρχή με υγεία σε όλους…

Διαβάστε επίσης