Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τους άλλους κανονικότητα, εδώ… αλλοίωση!

Για τους άλλους κανονικότητα, εδώ… αλλοίωση!
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 21:51
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό για να είμαι ειλικρινής. Δύο πέναλτι ο Ολυμπιακός στο ίδιο ματς; Όχι, δεν γίνεται. Δεν μπορεί να είναι δυνατόν. Πως να το αντέξει αυτό η… εξυγίανση; Αν τα δύο πέναλτι ήταν στην Τούμπα υπέρ του ΠΑΟΚ, θα ήταν η κανονικότητα. Έτσι δεν μάθαμε άλλωστε; Είδατε μήπως αναλύσεις για τα πέναλτι του ΠΑΟΚ; Για το αν πέφτει εύκολα ο παίκτης του; Για τα χέρια; Εδώ είδαμε και αλλοίωση κανονισμών σε εκείνο το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, τι να συζητάμε.

Παίρνει ο Ολυμπιακός δύο πέναλτι. Χάνει το πρώτο. Και η διαιτησία, κάνει το μεγαλύτερο λάθος στο ματς. Η μπάλα μετά την απόκρουση σε λίγα δευτερόλεπτα βγαίνει πλάγιο άουτ. Τι κάνει ο διαιτητής και ο βοηθός; Δεν έχουν καμία ένδειξη από τον VARίστα Καραντώνη. Κι αντί να ξαναπάει στη βούλα ο Ελ Αραμπί και ο Κούεστα κάτω από τα δοκάρια του, το ματς συνεχίστηκε κανονικά. Αυτό είναι το ΛΑΘΟΣ του ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καραντώνης αφυπνίστηκε στο πέναλτι που είδε ο Μανούχος, στη βουτιά του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Μανούχος που σύμφωνα με τους «αντικειμενικούς», τα βλέπει όλα «ερυθρόλευκα». Αυτός! Γιατί αλάνια μου, όμως, είδε πέναλτι εκεί; Σε ένα κρίσιμο μάλιστα χρονικά σημείο;

Για τη φάση με τον Σισέ και το πέναλτι που καταλογίστηκε στο 83ο λεπτό, τα είπατε και τα γράψατε μόνοι σας. Για σωστή υπόδειξη, αλλά ξημέρωσε Δευτέρα και επειδή η προπαγάνδα πρέπει να συνεχιστεί, το… στρίψατε και μας παρουσιάσατε αλλοίωση.

Μέσα σε όλα αυτά, «τσιμπάει» και κόσμος του Ολυμπιακού. Είναι η γνωστή τους τακτική. Λένε, λένε, κάτι μένει στο τέλος. Και προσέξτε. Είναι άλλη κουβέντα το δεν έχει καλή εικόνα η ομάδα, δεν ενθουσιάζει, άλλη το κεφάλαιο διαιτησίας. Δεν σημαίνει ότι αν είσαι κακός, δεν θα πρέπει να παίρνεις το πέναλτι. Είναι άλλο κεφάλαιο και φυσικά ισχύει για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό.

Το πρωτάθλημα θα έρθει. Δεν θα του βάλει κανείς, όμως, πάνω τη λεζάντα, τον τίτλο του αλλοιωμένου πρωταθλήματος. Δεν γίνεται να παίρνει δύο πέναλτι ο ΠΑΟΚ, να φτάνει τα… είκοσι και να είναι κανονικότητα. Δεν γίνεται να παίρνει δύο πέναλτι ο Ολυμπιακός και να δημιουργούν εντυπώσεις. Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας στα πλέι οφ και θα δούμε αρκετά και πάλι.

Υ.Γ.: Οι ομάδες βόλεϊ, σε άνδρες και γυναίκες, δεν έχουν… τελειώσει όπως ορισμένοι νομίζουν, όπως ήθελαν να παρουσιάσουν. Το 3-0 επί του ΠΑΟΚ στο Ρέντη, ένα πρώτο μήνυμα.

Υ.Γ.2: Ρητό της ημέρας: «Πραγματική ελευθερία είναι όταν κανένας δεν σε περιμένει. Πραγματική μοναξιά είναι όταν εσύ δεν περιμένεις κανέναν».

Υ.Γ.3: Υγεία να έχουμε και προχωράμε…

Διαβάστε επίσης

Έτσι όπως έπρεπε τα είπε…

Έτσι όπως έπρεπε τα είπε…

Ο Διονύσης Βερβελές γράφει για τη συνέντευξη του Κώστα Καραπαπά στον «bwinΣΠΟΡ FM 94,6» και τα μηνύματα που περνούν…