Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα στην καρδιά μας πριν την μάχη!

Μέσα στην καρδιά μας πριν την μάχη!
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 10:04
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Μια ακόμη πρόκληση για τον Ολυμπιακό σήμερα που αντιμετωπίζει την Εφές στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας. Ξεκάθαρες καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι ήδη πετυχημένος, μόνο και μόνο που βρίσκεται στο Βελιγράδι. Συνέβησαν πολλά τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός όχι έμεινε όρθιος, βγήκε στον αφρό του μπάσκετ.

Κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Μετράει μόλις μία ήττα από τους «πράσινους» και μετά όπου τους βρήκε, τους «καθάρισε». Πήρε το πλεονέκτημα έδρας στην κανονική διάρκεια της Α1 και συνεχίζει με στόχο την επιστροφή και στην κορυφή, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Το νταμπλ στην Ελλάδα και η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, καθιστά αυτή την ομάδα πετυχημένη.

Η καρδιά του Θρύλου χτυπάει στο Βελιγράδι, εκεί που ήδη βρίσκονται πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού. Έχει γίνει χαμός, μεγάλη η ζήτηση εισιτηρίων, δωμάτιο ελεύθερο δεν υπάρχει να μείνει κάποιος στο Βελιγράδι αυτές τις ημέρες. Και μαζί με τα αδέρφια του Ερυθρού Αστέρα, θα δοθεί μια σημαντική μάχη στην εξέδρα, μια άλλη διάσταση στην προσπάθεια για πρόκριση.

Αντίπαλος η Εφές. Μια εξαιρετική ομάδα που ξύπνησε στα μισά της χρονιάς. Τον Αταμάν τον εκτιμώ και ειλικρινά δεν μου ξενίζουν οι δηλώσεις του. Παίζει με τα μυαλά του κόσμου, παικτών, έτσι είναι αυτά. Τι πήγε δηλαδή να κάνει; Τουρισμό; Πιστεύει στην ομάδα του, πως θα τα καταφέρει και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, κάνει και αυτές τις δηλώσεις που για ορισμένους φαίνονται προκλητικές.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Δε χρειάζεται κανένα άγχος, η ομάδα ήδη έχει κερδίσει πολλά στη συνείδησή μας. Ο κόσμος το έδειξε και στα ματς με τη Μονακό και το ίδιο θα κάνει και απόψε, στο Βελιγράδι. Μακάρι να πάνε όλα καλά, θα είναι χαρά όλων μας να δούμε τον Ολυμπιακό να προκρίνεται σε έναν ακόμη τελικό της Ευρωλίγκας. Η ομάδα αυτή είναι μέσα στην καρδιά μας και ελπίζουμε το βράδυ να πανηγυρίζουμε μια μεγάλη πρόκριση. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρουν, όμως, οι «ερυθρόλευκοι», πάλι δίπλα τους θα είμαστε για τις επόμενες μεγάλες μάχες. Στηρίζουμε… Όπως πάντα! Και μέχρι τέλους!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης