Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους πονάει γιατί εξελίσσεται! Γι’ αυτό…

Τους πονάει γιατί εξελίσσεται! Γι’ αυτό…
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 16:07
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Καλή εβδομάδα σε όλους και με υγεία πάντα. Θα γράψω δύο-τρία πράγματα, γιατί ορισμένοι έχουν μπερδευτεί κιόλας. Αρχικά, να εξηγήσω γιατί είδα ορισμένους που εξέφρασαν την αντίθεσή τους γιατί το gavros.gr κάλυπτε το ρεπορτάζ της Νότιγχαμ. Προφανώς μπορεί να το καλύπτει το SDNA, όταν η Νότιγχαμ θα… υποβιβαζόταν, αλλά όχι το gavros.gr

Ας το κάνουμε λιανά σε ορισμένους. Ο Ολυμπιακός, ήταν, είναι και θα είναι πάνω απ’ όλους. Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για όλους. Αυτό το γνωρίζουν, όσοι έχουν εικόνα. Τώρα, διάφορα «τρολ» του Διαδικτύου, θα συνεχίσουν να κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους γιατί έτσι έμαθαν. Και αμισθί, αλλά και επί πληρωμή. Ξέρουν αυτά τα «τρολ» καλά.

Από τη στιγμή που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι και ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, εννοείται πως θα νοιαζόμαστε, πως θα καλύπτουμε. Γιατί να μη νοιαζόμαστε; Δεν κατάλαβα δηλαδή που είναι το… μεμπτό. Απαγορεύεται; Ή δεν θα χαρώ με την επιτυχία ενός ανθρώπου που ανέλαβε τον Ολυμπιακό το 2010 και ως το 2022 έχει πάρει δέκα πρωταθλήματα; Που έδωσε στην ομάδα μια συνέχεια στην Ευρώπη και μάλιστα, με πολλά περιθώρια βελτίωσης; Χωρίς να κρύβεται, δεν του άρεσε φέτος η ομάδα και θα κοιτάξει να τη διορθώσει. Και αυτό θα μας «καίει» το καλοκαίρι…

Όταν, όμως, έναν άνθρωπο τον έχει στοχοποιήσει ένα σύστημα, όταν έγραφαν ακόμη και για την οικογένειά του, γούσταρα πολύ που το απόγευμα της Κυριακής στο ναό του ποδοσφαίρου, στο «Γουέμπλεϊ», έβλεπα τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το γιο του Μιλτιάδη, να πανηγυρίζουν την επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ. Για τα κέρδη που μπορεί να έχει και ο Ολυμπιακός από αυτή την ιστορία, αλλά και το βάρος της φανέλας της Νότιγχαμ, θα ασχοληθώ σε νεότερο άρθρο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πονέσει πολύ κόσμο. Και βέβαια αυτό συμβαίνει, γιατί τον βλέπουν να εξελίσσονται. Γιατί με τον Ολυμπιακό, έχει σταθεί στο πλευρό μεγάλων παραγόντων, συλλόγων του εξωτερικού. Τον έβλεπαν δίπλα στον Ανιέλι και έσταζαν τη χολή τους. Όπως και σε τόσα γήπεδα που είδαμε τον Ολυμπιακό. Τώρα, κάνουν εικόνα ότι θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και λοιπές δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου και τρελαίνονται. Παθαίνουν αμόκ.

Τι να κάνουμε; Έτσι είναι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άνοιξε τους ορίζοντές του, το δίκτυο επαφών του. Κάπως έτσι, αρχικά προχώρησε στην αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ. Και τότε τα «τρολάκια» είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Γι’ αυτό και η άνοδος της Νότιγχαμ πόνεσε πολύ, δεν πίστευαν σε αυτή, δεν την ήθελαν. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Επένδυσε στο προϊόν και η δουλειά του έγινε μια χαρά. Από εκεί και πέρα, ας κάθονται άλλοι να… τρέχουν να βάζουν πλάτη στον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ, στα «εργαλεία», να ασχολούνται με το… πραγματικό (δικό τους) ποδόσφαιρο.

Κλείνω με κάτι προσωπικό. Επειδή ορισμένοι νομίζουν πως συστήθηκα… χθες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. «Προεδρικός», «υπάλληλος», «τσατσάκι», ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που πήρα, γιατί έγραψα για την επιτυχία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αλήθεια, δεν ξέρω αν αυτοί είναι Ολυμπιακοί ή τους παριστάνουν. «Προεδρικός» να τους εξηγήσω πως ήμουν και επί Σωκράτη Κόκκαλη. Για να… ηρεμήσουν, αν ηρεμήσουν. Γενικά, δεν θέλω να στοχοποιούν τον πρόεδρο της ομάδας που αγαπώ. Γιατί εγώ την ομάδα που αγάπησα από μικρό παιδί, δεν την έκρυψα για να «χτίσω» μια καριέρα «αντικειμενικού» παίρνοντας δουλίτσες και κάνοντας το σχολιαστή του πανέμορφου ποδοσφαίρου.

Αυτά για την ώρα και αν χρειαστεί εδώ θα είμαστε…

Διαβάστε επίσης