Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ τον αλλάζει, ο Ολυμπιακός επιστρέφει!

Ο Μίτσελ τον αλλάζει, ο Ολυμπιακός επιστρέφει!
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 23:28

Ικανοποιημένος έδειχνε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα στο Βόλο. Το 0-4 που ήρθε άνετα, «έφτιαξε» και την ψυχολογία του Ισπανού προπονητή που αυτό το ματς το έβλεπε ως… άλλο ματς. Γνώριζε πως οι γηπεδούχοι είχαν δυσκολέψει πολύ τον Ολυμπιακό και στο ματς του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια στο Βόλο.

Προετοίμασε καλά το ματς, είχε το πλάνο με την ίδια εντεκάδα, όπως και με τον Ιωνικό. Αυτό, απέδωσε, η ομάδα πάλι με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ πήρε το τρίποντο και πλέον ο Ολυμπιακός επιστρέφει. Ο Μίτσελ, μάζεψε πολύ την κατάσταση. Σίγουρα έχει κάνει και τις λάθος προσεγγίσεις του σε ματς, αλλά μέσα στο 2023, έχει μπει και αυτός αποφασισμένος για να βάλει τον Ολυμπιακό σε τροχιά τίτλου.

Τα πλέι οφ είναι μακριά. Ξέρει όμως πως το βάθος του πάγκου, μπορεί να τον βοηθήσει πολύ. Ο Μίτσελ αλλάζει τον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός επιστρέφει και αυτό το τρέμουν όλοι οι αντίπαλοί του. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με συγκέντρωση. Με χαμηλά τους τόνους. Ο κόσμος θα κάνει αυτό που γνωρίζει, θα στηρίξει σε αυτή τη διαδρομή.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν στο Βόλο, θα είναι και την Κυριακή στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Άρη. Το ζήτημα όμως, είναι να συνεχίζεται η δουλειά του Ολυμπιακού σωστά στο Ρέντη. Ο Μίτσελ δείχνει να έχει τον τρόπο και το στοίχημα είναι μεγάλο και για τον ίδιο. Ξέρει τι θα σημάνει αν καταφέρει να πάρει αυτό το πρωτάθλημα! Ένα πρωτάθλημα που στη συνείδηση πολλών, έμοιαζε χαμένο και μάλιστα νωρίς.

Ο Μίτσελ όμως το πίστεψε και έδωσε στον Ολυμπιακό τα στοιχεία που χρειάζονται, για να μπορέσει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα και να μπορεί να το διεκδικήσει.

Διαβάστε επίσης