Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυτοί μπήκαν στην τράπεζα, εμείς θα μπούμε στα γήπεδα!

Αυτοί μπήκαν στην τράπεζα, εμείς θα μπούμε στα γήπεδα!
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 - 17:34

Μένουμε σπίτι. Μείναμε σπίτι. Τώρα, μένουμε ασφαλείς. Θα μείνουμε και ασφαλείς. Εντάξει ως εδώ; Εντάξει είμαστε που λέει και ο Τάκαρος Τσουκαλάς. Ο καιρός περνάει και μπάλα δεν βλέπουμε. Ο ΠΑΟΚ θέλει παύλα, φωνάζει για να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Πως να αντέξει ο Ρώσος να δει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή με την ΕΠΟ δική του; Πόσο δική του είναι, το καταλάβατε με την απόφαση για το -3 στην αδειοδότηση.

Ελπίζουμε πως θα δούμε μπάλα. Να αντέξουμε να μην πάμε γήπεδο τώρα. Θα αντέξουμε. Τι να κάνουμε, μπορούμε και αλλιώς;

Μην παραπάει μίστερ Τσιόδρα και Χαρδαλιά η κατάσταση όμως. Διαβάζουμε δεξιά αριστερά για κεκλεισμένων των θυρών όλη τη νέα χρονιά. Δεν χαίρεστε ότι τα καταφέρατε στην Ελλάδα μια χαρά; Τότε θα είμαστε πρωτοπόροι και με τα γήπεδα. Πρώτοι θα μπούμε μέσα.

Οι… δικοί μας στην Ισπανία, μπήκαν στην τράπεζα για την τέλεια ληστεία. Ε, εμείς θα μπούμε στο γήπεδο να δούμε την τρέλα μας, τον Ολυμπιακό μας!

Βρείτε έναν τρόπο, δεν γίνεται να πάμε έτσι τη νέα χρονιά. Πόση υπομονή να κάνουμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι για εμάς ο Ολυμπιακός είναι κάτι άλλο;

Να κάνουμε παραχώρηση; Να κάθεται ένας εδώ, ένας εκεί; Πρέπει όμως να μπούμε στο γήπεδο, 10.000; 15.000; Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Μείναμε σπίτι, μάσκες μας ζητάτε να βάλουμε, αλλά δεν αντέχουμε χωρίς τον Ολυμπιακό. Πως και πως περιμένουμε να ξαναμπούμε λοιπόν. Πάρτε τα μέτρα σας, βρείτε τρόπο.

Στα άλλα, της επικαιρότητας, καμία εντύπωση δεν μου κάνει η στάση του Αλαφούζου. Μαζί ξανά Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, δεν ήθελαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Χαζός είναι ο Αλαφούζος; Τι να πληρώσει; Αυτό είναι το ταβάνι του Παναθηναϊκού, μπήκε στην εξάδα, να γλιτώσει και συμβόλαια και άλλες γκρίνιες.

Οι άλλοι πάνω, τον έχουν φλομώσει στο παραμύθι τον Ρώσο για να τρώνε καλά. Οι γύρω γύρω. Ευθύνη καμία, τον Ολυμπιακό να βρίζουν πρωί βράδυ και το παραδάκι να πέφτει.

Καλά κάνει ο Μαρινάκης και τους ξεφτιλίζει. Να μην τους αφήσει στιγμή. Έβγαλαν γλωσσίτσα τα υπαλληλάκια του Ρώσου, βροχή πάνε τα e-mail στο εξωτερικό. Μετά πως θα τα μαζεύουν να δούμε…

Διαβάστε επίσης