Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ... ΠΙΣΩΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!

Ο ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ... ΠΙΣΩΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 - 23:32

*** ΜΙΑ χαρά πάνε όλα στον Πόα, μετά το πατατράκ με τον Νιόνιο * ΕΠΑΝΗΛΘΕ η ψυχραιμία και η ηρεμία, χάρη στην καταπληκτική ομοψυχία και αλληλοκατανόηση * ΕΝΑΣ για όλους και όλοι για τον ένα * Ο ΕΝΑΣ στηρίζει τον άλλο * Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ στηρίζει τον Αναστασίου * Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στηρίζει τους παίκτες * ΟΙ παίκτες στηρίζουν τον Αναστασίου * ΟΙ οπαδοί, οι γνωστοί και ως «300ρικα», στηρίζουν τον Αλαφούζο! * ΑΕΝΑΟΣ ο κύκλος των στηριγμάτων * ΤΟΣΗ ποικιλία στηριγμάτων, ούτε στο ΙΚΕΑ δεν βρίσκεις, εδώ πού τα λέμε * ΕΠΕΙΔΗ όμως όλα αυτά τα στηρίγματα, κάπου πρέπει να... πισωστηρίζονται (δηλαδή κάποιος να τα κρατάει από πίσω) υπάρχει ο Ολυμπιακός, πού τους πισωστηρίζει όλους.

*** ΔΙΑΒΑΖΩ και γελάω, φίλοι μου * ΔΗΛΑΔΗ, γελάω αυθόρμητα, χωρίς κόπο * ΟΛΟΙ τα έβαλαν με τον Αναστασίου για το κατάντημα της ομάδας * ΔΗΛΑΔΗ, μόνον ο Αναστασίου είναι ο υπεύθυνος * ΑΥΤΟΝ δείχνουν, αυτόν σημαδεύουν, αυτόν κατονομάζουν * ΛΕΣ και ο άνθρωπος είναι με το... ζόρι προπονητής του πόα * ΛΕΣ και μόνος του αυτοδιορίστηκε, λες και υπέγραψε μόνος του την ανανέωση της συνεργασίας... με τον εαυτό του!

*** ΒΕΒΑΙΩΣ, όλα αυτά αποτελούν θετικότατες εξελίξεις για τον Ολυμπιακό * ΥΠΟ την έννοια ότι, στο δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα, με τους τρείς στόχους πάντα ζωντανούς, δεν είναι αρνητικό το να υπάρχει ο αιώνιος στη γωνία, εξουδετερωμένος και ξεδοντιασμένος * ΜΕ Αλαφούζο και Αναστασίου δηλαδή, ο Ολυμπιακός μπορεί να αισθάνεται ήσυχος και ανακουφισμένος, σαν να έχει αφαιρέσει ένα ενοχλητικό κάλο απ’ το ποδάρι του, πού δυσκόλευε τις κινήσεις του * ΚΑΙ η ευχή του Βαγγέλη Μαρινάκη, αποδεικνύεται συνεχώς από τις εξελίξεις: * «ΜΑΚΑΡΙ να μείνει εκατό χρόνια ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό», δεν είχε πεί; * ΜΗ μου πείτε, ότι δεν δικαιώνεται.

*** ΒΕΒΑΙΩΣ, τα φαινόμενα όπως η υποκρισία και η κουτοπονηριά, εξακολουθούν να υπάρχουν και να είναι ενοχλητικά * ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα, τι σημαίνει αυτή η «στήριξη» πού «παρέχει» (όπως λένε) ο Αλαφούζος στον Αναστασίου * ΟΛΑ, ξεκινάνε από το πρόγραμμα! * ΒΛΕΠΟΥΝ δηλαδή το πρόγραμμα, τα βάζουν κάτω και αποφασίζουν, τι; * «ΝΑ μείνει» ο Αναστασίου * ΤΙ σχέση έχει το πρόγραμμα; * ΜΑ, πολύ μεγάλη και άμεση, αρκεί να δούμε τις επόμενες αγωνιστικές.

*** ΤΕΤΑΡΤΗ αγωνιστική λοιπόν, την Τετάρτη μετά τις εκλογές, ο Πόα παίζει με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο * ΚΑΙ αμέσως μετά, την πέμπτη αγωνιστική, παίζει πάλι στη Λεωφόρο, φιλοξενώντας τον Πλατανιά * ΔΗΛΑΔΗ, δύο παιχνίδια εντός έδρας και με αντιπάλους πού «λογικά» τους έχει σίγουρους * ΘΑ μου πείτε, έχει καλύτερη ομάδα δηλαδή από τον Πλατανιά και την Λειβαδιά; * ΚΑΤΑ τη γνώμη μου, στα ίδια περίπου επίπεδα κυμαίνεται, αλλά όπως και να το κάνουμε, άμα δεν μπορείς να κερδίσεις αυτές τις ομάδες μέσα στη Λεωφόρο, έχεις τερματίσει και γενικότερα * ΣΙΓΟΥΡΑ, περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει και μάλιστα σε στυλ «νίκης επί της Καλλονής», παρά να κάνει γκέλα.

Στην Ξάνθη θα δεί τον Χριστό φαντάρο!

*** ΜΕΤΑ, ο Πόα πάει στην Ξάνθη * ΕΚΕΙ βεβαίως, «λογικά» πάλι, αναμένεται να δεί τον Χριστό φαντάρο, αλλά στο μεταξύ θα έχει κερδίσει αρκετό χρόνο για να καθησυχάσει τις ολίγες φωνούλες πού έχουν αρχίσει να... «στασιάζουν» στον καναλάρχη * ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ δηλαδή ότι θα έχει πάρει τους έξι βαθμούς, κάνοντας παράλληλα την προσευχή του να έχει και ο Ολυμπιακός καμιά απώλεια * ΟΠΩΣ δηλαδή κάνει κάθε φορά * ΟΠΟΤΕ παίζει ο Ολυμπιακός, ο όροφος πού βρίσκεται το γραφείο του Αλαφούζου στον Σκάει φλομώνει από λιβάνια και θυμιάματα * ΩΡΟΜΙΣΘΙΟ τον έχουν τον παπά να κάνει αγιασμούς και να λιβανίζει, εκλιπαρώντας τον Κύριο να βάλει το χεράκι του και να κάνει καμιά γκέλα ο Ολυμπιακός!

*** ΤΕΛΟΣ πάντων, με βάση όλα αυτά τα δεδομένα, γιατί να διώξει τον Αναστασίου; * ΓΙΑ να τον ΠΛΗΡΩΝΕΙ αποζημιώσεις; * ΚΑΙ ποιόν να πάρει στη θέση του, δεν θα θέλει και εκεί νος καμιά μπροστάντζα; * ΕΤΣΙ όπως έχει... «παγκοσμιοποιηθεί» και το ποδόσφαιρο την σήμερον ημέραν, όλοι είναι υποψιασμένοι για όλους! * ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να κοροϊδεύει κανένα, εκτός αν το θέλει κάποιος να πιαστεί κορόιδο * ΚΑΙ για να μην πολυλογούμε, δεν είναι καιρός σήμερα για ομάδες όπως ο Πόα και για ψευτο - «επενδυτές» όπως ο Αλαφούζος, να προχωράνε σε τέτοιου είδους κινήσεις και δαπανηρές και αβέβαιης έκβασης

Πρόεδρος και ιδιοκτήτης χωρίς να βάλει ένα ευρώ!

*** ΕΤΣΙ είναι, αγαπητοί * Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ δεν ρισκάρει * ΘΕΛΕΙ πάντα να πηγαίνει στα σίγουρα * ΚΑΙ προχωράει πάντα με δεύτερες και τρίτες σκέψεις * ΤΟ τελευταίο πού σκέπτεται, είναι το πώς θα φτιάξει την ομάδα του * ΤΟ θέμα γι’ αυτόν είναι πως θα εξακολουθεί να είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης χωρίς προσωπικό κόστος * ΚΑΙ μην ακούω τις σαχλαμάρες των ΑΡΔοΜεΜΕδων, ότι ο Αλαφούζος θα... βάλει απ’ την τσέπη του τα δέκα εκατομμύρια της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, όπως... «έβαλε» το χέρι στην τσέπη και στην προηγούμενη αύξηση και δήθεν έσωσε την ΠΑΕ Πόα από την καταστροφή κ.λ.π.

*** ΟΛΑ σότο είναι, φίλοι μου, όσα ακούτε και διαβάζετε * ΦΡΑΓΚΟ δεν έχει βάλει ο Αλαφούζος για να ΒΟΗΘΗΣΕΙ την ομάδα του * Ο,ΤΙ έχει βάλει (και το ΑΝ και το ΠΩΣ έχει βάλει!) το έχει κάνει με ΚΕΡΔΟΣ * ΜΕ μουσαντένιες και διά του... προφορικού λόγου «οικονομικές ενισχύσεις», έχει καταφέρει να ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ, εκ του μηδενός, το ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ μέσω Κυπριακής εταιρείας * ΠΟΙΑ... «Συμμαχία» και... πράσιν’ άλογα, όλα αυτά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αλογοτροφή και τίποτ’ άλλο * ΣΑΝΟ για τα τετράποδα είναι, αλλά τέλος πάντων, ξεφύγαμε και πήγαμε σε άλλο θέμα, το οποίο βεβαίως δεν μας πολυαφορά * ΑΛΛΑ μη μας περνάνε κι’ εμάς για κοροϊδάκια.

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Το στίγμα της Σίας

*** ΜΟΥ γράφει ο Παναγιώτης Βλάχος: * «ΣΑΣ βγάζω το καπέλο για τα γραπτά σας και θέλω να προσθέσω κάτι άσχετο. Βλέπω το τηλεοπτικό σποτ του ΣΚΑΪ, [σε εκείνο που όλοι οι δημοσιογράφοι του είναι σε ένα κότερο και προσπαθούν να βρουν το στίγμα τους την ημέρα των εκλογών] και περνούν κάτι σατανικές σκέψεις από το μυαλό μου, ότι σηκώνεται ξαφνικά μπουρίνι και τους παρασύρει όλους στο βυθό, μαζί με αφεντικό τους. Και αναρωτιέμαι, είμαι άραγε τόσο κακός η και άλλοι σαν εμένα κάνουν τέτοιες μύχιες σκέψεις;».

*** ΦΙΛΕ μου εγώ δεν συμμερίζομαι βεβαίως τέτοιες σκέψεις και... οραματισμούς * ΕΠΕΙΔΗ όμως το είδα κι’ εγώ το σποτάκι, πρόσεξα την Κοσιώνη να θριαμβολογεί ότι... «το βρήκε το στίγμα»! * ΜΑ, εύκολο ήταν * ΤΟ στίγμα πού είδα εγώ, πρέπει να ήταν εκείνο ανάμεσα στα μπούτια της * ΠΛΟΥΣΙΟ, παχύ και αρκετά... ευρύ στίγμα, εδώ πού τα λέμε.

*** ΠΑΝΤΩΣ αν πρόσεξες, το αφεντικό δεν ήταν πάνω στο κότερο * ΚΡΑΤΑΕΙ την πισινή του όπως πάντα και δεν... εμπιστεύεται κανένα.

Οι κίτρινες του ταυλαγίδι

*** Ο φίλος Πέτρος Παπακαλός με ενημερώνει: «Μπήκα προ ολίγου στο επίσημο site της superleaguegreece για να δω αν έχουν ανεβάσει τα εισιτήρια των αγώνων. Επί τη ευκαιρία είπα να δω αν το ταυλαγίδι έχει κίτρινες σε κάθε παιχνίδι, δηλαδή 3, έχει τελικά 2 όσες και ο λαγός (και πάλι καλά με αυτό το παίξιμο, τα κράνη τους λείπουν και οι επικαλαμίδες για να παίζουν nfl πως λέγεται το αμερικάνικο ποδόσφαιρο). Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ και σας κουράζω είδα τα στατιστικά των ομάδων και σας μεταφέρω τα εξής. Μετά απο 3 αγωνιστικές οι κίτρινες κάρτες που έχουν δέχθει οι 4 κλασικές ομάδες και αντίστοιχα οι αντίπαλες του έχουν ως εξης : παοκ 7 / 9 (και έχει μόνο 4 βαθμούς) , ποα 10 / 7, Θρύλος 3/7 (δηλαδή οι αντίπαλοι του έχουν δεχθεί 4 περισσότερες κάρτες), και το αεκάκι με............. 5 / 11 (οι αντίπαλοι της έχουν δεχθεί 6 περισσότερες κίτρινες και 2 κόκκινες) Εγώ σαν μικρός μελαχροινός γαλάνης σας μεταφέρω τα στατιστικά. Εσεις αναλύστε και δώστε όπως πάντα πόνο».

*** ΛΥΠΑΜΑΙ, φίλε μου, αλλά δεν έχω χρόνο για τέτοια δουλειά * ΤΗΝ αφήνω σε σένα την ανάλυση και καλοδεχούμενη * Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, βγάζει τα συμπεράσματά του.

*** Υ.Γ.: Μην τα’ αφήνουμε να περνάνε έτσι αυτά * «Ο ΠΑΟΚ μας έπιασε στον ύπνο», είπε ο λαμπρός τεχνικός της Βέροιας κ. Γ. Χ. Γεωργιάδης * ΝΟΜΙΖΩ ότι αυτό ίσως να αφορά την ομάδα του, πού κοιμήθηκε μέσα στο γήπεδο * ΓΙΑΤΙ στα επίσημα, ο μεγαλομέτοχος δεν... κοιμόταν καθόλου! * ΜΕ το πού έγινε το 0-2 και κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά, σηκώθηκε ένας... λόχος συνοδών για να τον προστατέψουν! * ΞΥΠΝΙΟΣ ήταν ο πρόεδρας λοιπόν * ΚΑΙ... πανέτοιμος για όλα.

*** ΦΥΣΙΚΑ, τόσο ο Ζήσης Βρύζας, όσο και ο Γ. Χ. Γεωργιάδης, συνεχίζουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην ομάδα της καρδιάς τους * ΠΙΣΤΟΙ στρατιώτες κι’ αυτοί του Μπάουγκ * ΚΑΙ όπου χρειαστεί, βάζουν πλάτες * ΓΙΑ να συνεννοούμαστε, δηλαδή.

*** Υ.Γ.2: Δύο γκολ έβαλε ο πορτογάλος Ούγκο Βιέϊρα στο ντέρμπι με ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν 3-1 * Ο ΔΙΚΟΣ μας Κατάϊ πέτυχε το τρίτο, με το οποίο και έκλεισε το σκορ.

*** Υ.Γ.3: Της μόδας έχει γίνει στον διαιτητόκοσμο η ταβέρνα στην Καλλιθέα, πού το όνομά της θυμίζει την... γιορτή των ερωτευμένων * ΕΚΕΙ μου είπαν ότι είδαν και άκουσαν το Γιαννάκη να μιλάει στο τηλέφωνο * ΚΑΙ να λέει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

*** Υ.Γ.4: Σε περίπου ένα μήνα, λένε στον Μπάουγκ ότι αναμένεται να εμφανιστεί ο... «πραγματικός Μπερμπάτοφ»! * ΣΩΝΕΙ και καλά δηλαδή, ότι αυτό το... πράγμα πού είδαμε να περιφέρεται ασκόπως στον αγωνιστικό χώρο της Βέροιας, δεν είναι ο... πραγματικός Μπερμπάτοφ, αλλά κάποιος σωσίας του * ΕΝΤΑΞΕΙ, μας πείσατε και θα... περιμένουμε * Εσείς;

*** Υ.Γ.5: Εδώ πού τα λέμε, έχει και ατυχία ο Τουΐτης * ΠΑΝΩ πού δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τους παίκτες, τέλειωσαν και οι μεταγραφές! * ΤΩΡΑ δηλαδή πού ήταν η ώρα να κάνει τις μεγάλες κινήσεις και να μαζέψει καμιά δεκαριά παικταράδες από τα πάνω ράφια, έληξε η περίοδος των μεταγραφών!

*** ΑΜΑ... δεν σε θέλει, έ;

Διαβάστε επίσης

Λάθος... MVP έβγαλαν στο ΟΑΚΑ!

Λάθος... MVP έβγαλαν στο ΟΑΚΑ!

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης σχολιάζει για τον πολυτιμότερο της ΑΕΚ, που δεν ήταν ο νάνος Μπουονανότε, αλλά ο γίγας Μάνταλος, και την κωμικοτραγική εικόνα του, κυνηγώντας με την καραμπίνα στο χέρι την ευκαιρία να σφυρίξει πέναλτι