Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΓΙΟΥΠΙ, ΓΙΟΥΠΙ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΓΙΟΥΠΙ, ΓΙΟΥΠΙ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 - 22:43

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

*** «ΧΑΙΡΕΤΩ την Telegraph, χαιρετώ τη SUN και τον μέγα επενδυτή τον Ρώσο τον Ιβάν * ΧΑΙΡΕΤΩ την Κούλα, μαζί και την Βασιλικούλα, χαιρετώ τη News of the day και το σκατοντιενέϊ * ΤΟΝ Εγγλέζο ΑΡΔοΜεΜΜΕ Π. Ουστρινάκ, μαζί με τον Αλέξη και τ’ άλλα τα πουστράκ’ * ΧΑΙΡΕΤΩ και τον σαγόνια και του Νιάου τα τσατσόνια, χαιρετώ και τον Τουϊτη, πού του κλείσαμε το σπίτι! * ΓΙΟΥΠΙ γιούπι γιά και θα σας κλάψουν βρυσούλες, θα σας πιάσουν σίγουρα * ΓΙΟΥΠΙ γιούπι γιά και θα σας κλάψουν μανούλες, Τουίτη δεν σε βλέπω καλά * ΘΕΛΩ Μαρινάκη οδηγό και αρχηγό ! Άντε γειά !».

*** (Για την ιστορία, το «Γιούπι, γιούπι γειά» είναι μεγάλη επιτυχία του Δήμου Μούτση, με τον Χρήστο Λεττονό * ΕΓΩ... έβαλα τα λόγια).

*** ΔΕΝ θα ρωτήσω βεβαίως κανένα εκ των παραπάνω αναφερομένων... πως του φάνηκε ο Ολυμπιακός! * ΣΙΓΑ μην περιμένω να μάθω... την κρίση τους * ΧΕΣΤΗΚΑ για την κρίση τους * ΤΙ να μας πούνε δηλαδή για τον Ολυμπιακό, ότι... «έπαιξε καλά»; * ΑΥΤΟΙ θα μας το πούνε; * ΟΛΟΙ μας είδαμε και όλοι μας έχουμε ΚΡΙΣΗ γι’ αυτό πού είδαμε * ΚΑΙ στο κάτω – κάτω, πως είναι δυνατόν κάποιοι να πούνε καλά λόγια για αυτόν πού τους... έστειλε νοσοκομείο;

Εφτά ηρεμιστικές μέχρι να πέσει σε λήθαργο!

*** ΝΑΙ, φίλοι μου, όπως σας το λέω * ΧΡΥΣΕΣ δουλειές, έμαθα, έκαναν τα επείγοντα του Ευαγγελισμού χθες το βράδυ * ΜΕ εισαγωγές επωνύμων της δημοσιογραφικής... διανόησης * ΤΙ λιποθυμίες, τι χάσιμο αισθήσεων, τι παραληρήματα, τι ξαφνικές σκοτοδίνες και απώλειες προσανατολισμού! * ΕΝΑΣ, λέει, πού εμφανίζεται και στην TV, στα καλά καθούμενα άρχισε να παραμιλάει και να παραληρεί ασταμάτητα, «εγκληματική οργάνωση! εγκληματική οργάνωση! ανακριτής! ανακριτής! διώξεις, διώξεις!» και άλλα ακατάληπτα * ΕΦΤΑ ενέσεις του έκαναν μέχρι να πέσει σε λήθαργο και να ηρεμήσει! * ΕΝΟΣ άλλου, γνωστού καναλάρχη-επενδυτή, του στράβωσε το στόμα * ΟΙ γιατροί είπαν ότι ήταν ελαφρό, συνέβη από μία αιφνιδιαστική ψυχολογική μετάπτωση * ΟΙ οικείοι του είπαν ότι την έπαθε την ώρα πού πανηγύριζε έξαλλα το 2-2 της Άρσεναλ και πριν τελειώσει ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει το 2-3! * ΕΝΤΑΞΕΙ, τι είναι δηλαδή ο άνθρωπος, πουλί είναι ο άνθρωπος; * ΕΝΑ μυαλό χειμώνα καλοκαίρι και άμα είναι και πειραγμένο, δεν είναι δύσκολο να παραστρατήσει και να πάθει δυσλειτουργίες.

*** ΕΥΤΥΧΩΣ, πάντως, ήταν περαστικά για όλους * ΑΠΑΝΤΕΣ είναι καλά (;;;) στην υγεία τους (και να μην ήταν δηλαδή θα το... ομολογούσαν;) * ΚΑΙ μην κοιτάτε πού δεν μάθατε τίποτα για τα έκτακτα περιστατικά * ΔΕΝ ήθελαν δημοσιότητα, είναι και το ιατρικό απόρρητο στη μέση, εντάξει, θα δείξουμε κατανόηση * ΕΚΕΙΝΟ πού μπορώ πάντως να σας πω αυτή την ώρα, είναι ότι η βασική ιατρική συμβουλή πού παρείχαν σε όλους τους διαμετακομισθέντες, είναι να μην ξαναδούν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με Ολυμπιακό * ΔΙΟΤΙ την επόμενη φορά, μπορεί και να μην τη σκαπουλάρουν τόσο εύκολα, να χτυπήσουμε ξύλο.

Τσίγκινα σωβρακάκια

*** ΑΛΛΟ είναι το θέμα μας όμως * ΕΙΝΑΙ ποτέ δυνατόν να ΟΛΟΥΣ αυτούς και τους άλλους ομοιοπαθούντες, ΕΡΩΤΩ μόνο πως τους φάνηκαν οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μαρινάκη! * ΔΕΝ ζητώ αμέσως απάντηση * ΣΙΓΑ – σιγά, με το πάσο τους * ΜΗΝ γίνουμε δηλαδή αιτία για καμιά νέα ζημιά, έτσι; * ΜΕ την υγεία δεν παίζουνε * ΚΑΙ ακριβώς γι’ αυτό, να μην τους κουράσω κι’ όλας, θα απομονώσω δύο μόνο φράσεις του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Ολυμπιακού και θα τις θέσω υπό την κλονισμένη κρίση τους.

*** Η ΠΡΩΤΗ: «Και τα καλύτερα έρχονται»! * ΠΩ, πω, πω τι ήταν αυτό πάλι πού είπε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ! * Η ΓΛΩΣΣΑ κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η σοφή παροιμία * ΚΑΙ αυτά τα λόγια, όχι απλά έσπασαν τα κόκαλα * ΤΑ έκαναν... τρίμματα από παγάκια! * ΕΙΠΑΜΕ, ρε ΠΡΟΕΔΡΕ, να είσαι λίγο σκληρός, αλλά όχι απάνθρωπος! * ΚΑΙ ξέρεις πολύ καλά τι ζημιά κάνεις με αυτά τα λόγια, δεν τα λές τυχαία * ΞΕΡΕΙΣ πολύ καλά, ότι «τα καλύτερα» για τον Ολυμπιακό, είναι... τα χειρότερα για αυτούς! * Τ’ ΑΚΟΥΝΕ λοιπόν και ανατριχιάζουν * ΣΟΥ λέει, έρχονται τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό; * ΠΟΙΟΣ ξέρει τι ΖΗΜΙΑ θα μας βρεί πάλι * ΠΟΙΟΣ ξέρει τι πατατράκ έρχεται για μας και τις ομάδες μας * ΚΑΙ θα τους αναγκάσεις να λάβουν έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης των ερυθρόλευκων φαινομένων: * ΘΑ τρέξουν όλοι να προμηθευτούν τα απαραίτητα τσίγκινα σωβρακάκια * ΔΟΞΑ τω Θεώ, δεν υπάρχει έλλειψη αυτή την εποχή.

Τώρα... και εκτός Ελλάδας!

*** Η ΔΕΥΤΕΡΗ φράση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Ολυμπιακού, είναι «εμείς δίνουμε τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο»! * ΩΠ! Να’ τη πάλι η ζημιά! * ΛΕΤΕ δηλαδή να μην ξέρει ο Βαγγέλας ότι οι απαντήσεις στο γήπεδο ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ; * ΟΤΙ «μέσα στο γήπεδο» είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ; * ΟΤΙ το μόνο παιχνίδι πού ξέρουν να κάνουν καλά, είναι ΕΚΤΟΣ γηπέδου; * ΤΙ δηλαδή, τους μηδενίζεις όλες τις προσπάθειες πού καταβάλλουν χρόνια τώρα, με μία μόνο φράση; * ΓΙΑΤΙ δηλαδή τόσο καιρό συκοφαντούν από τα ραδιόφωνα, στήνουν γελοία πάνελ σε τηλεοπτικές εκπομπές, εξεμετούν στα πληκτρολόγιά τους, στήνονται έξω από ανακριτικά γραφεία, καταδίδουν τις άθλιες φαντασιώσεις τους σε ανακριτικά γραφεία και διαβάλλουν κάθε ποδοσφαιρική και διαιτητική αρχή; * ΤΙ στην ευχή, χαμένοι θα πάνε όλοι αυτοί οι κόποι;

*** ΤΟΥΣ έσφαξε φίλοι ου, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ολυμπιακού * ΤΟΥΣ έκανε μεγάλη ζημιά * ΠΡΩΤΑ η ομάδα και μετά ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, απανωτά τους ήρθαν τα κακά και ο ουρανός σφοντύλι! * ΚΑΙ αν τώρα άντεξαν με τα χίλια ζόρια, το επόμενο μπορεί να μην το αντέξουν * ΔΙΟΤΙ η κατάστασή τους κάθε λίγο και λιγάκι επιβαρύνεται

*** ΕΙΝΑΙ και το άλλο, βλέπετε: Ότι ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

*** ΤΩΡΑ... και ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Διαβάστε επίσης

Δεν σταματιέται αυτός ο Ολυμπιακός!

Δεν σταματιέται αυτός ο Ολυμπιακός!

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης γράφει στο blog του πως μετά την άλωση του απόρθητου Έμιρεϊτς, ο Θρύλος έσπασε το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ και πάει να πάρει και την Τούμπα!

Μετά τις τριάρες, ήρθαν οι πεντάρες

Μετά τις τριάρες, ήρθαν οι πεντάρες

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης γράφει για τον αφάνταστα τυχερό, ΠΑΣ, που έφαγε μόνο πέντε λόγω... Άρσεναλ και σχολιάζει: και ακόμη είμαστε στην 5η αγωνιστική...