Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τo «σύμφωνο συμβίωσης» Κοντονή με Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη

Τo «σύμφωνο συμβίωσης» Κοντονή με Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη
Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016 - 17:27

Ολα δείχνουν ότι ο κ. Κοντονής και οι τρεις εξυγιαντές, Μελισσανίδης, Αλαφούζος και Σαββίδης, έχουν υπογράψει… «σύμφωνο συμβίωσης»!

Δηλαδή, έχουν συμφωνήσει ότι από δω και πέρα θα συμβαδίζουν στη λεωφόρο της προόδου και προκοπής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα ανέβουν τον Γολγοθά της εξυγίανσης, μαζί, πιασμένοι χέρι-χέρι, μέχρι να φτάσουν στον τόπο σταύρωσης (του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ).

Οι αποφάσεις, κοινές. Οι προσπάθειες, κοινές. Οι σκέψεις και οι ιδέες, κοινές. Κοινά και τα οράματα, όλα κοινά. Κοινοί και οι στόχοι. (μόνο για την τσέπη, δεν είμαι σίγουρος).

Ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι; Πολύ απλοί, αλλά και αρκετά δύσκολοι. Πρώτος στόχος, ο ΕΛΕΓΧΟΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου, από αυτούς! Και επειδή έλεγχο του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί να κάνει μόνον η ΕΠΟ, για να καταφέρουν να το ελέγχουν θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μια δικιά τους ΕΠΟ, που να λειτουργεί κάτω από τις διαταγές τους, είτε ποδοσφαιρικές είναι αυτές είτε ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

Δεύτερος στόχος, η εξουδετέρωση πάση θυσία του Ολυμπιακού, ώστε να αρχίσουν να παίρνουν και αυτοί κανένα τίτλο, για να μη βρεθούν ξαφνικά υπόλογοι απέναντι στους οπαδούς τους, αυτούς που μέχρι σήμερα καταφέρνουν να στρέφουν την οργή τους σε άλλες κατευθύνσεις. Πώς, όμως, θα εξουδετερωθεί ο Ολυμπιακός, όταν έχει έναν Βαγγέλη Μαρινάκη που τους έχει όλους τους για κολατσιό;

Εδώ, λοιπόν, βάζουν μπροστά τα μεγάλα μέσα. Τι πάει να πάρει ο Ολυμπιακός; Το Κύπελλο; Αμ… δε! Δεν θα το πάρει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, διότι εδώ θα επέμβει ο τιτανοτεράστιος Κοντονής και πολύ απλά θα το ΔΙΑΚΟΨΕΙ οριστικά! Πάει, λοιπόν, το Κύπελλο, το… έχασε ο Ολυμπιακός. Θα μου πείτε, ναι, αλλά… δεν θα έχουμε Κύπελλο! Σωστό, αλλά για να έχουμε Κύπελλο, θα πρέπει να ΜΗ ΜΕΤΕΧΕΙ ο Ολυμπιακός. Το θέμα δηλαδή είναι να μην του δίνουμε την ευκαιρία να το έχει, διότι… θα το πάρει!

Ο,τι και να γίνει, στο Champions League!

Πάμε στο πρωτάθλημα τώρα. Πώς θα γίνει να… ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ο Ολυμπιακός; Μα… με τον ίδιο τρόπο. Να αναλάβει ο τιτανοτεράστιος Κοντονής να το διακόψει ΚΑΙ ΑΥΤΟ, να μη γίνεται πρωτάθλημα, όσο θα υπάρχει κίνδυνος να το παίρνει ο Ολυμπιακός!

Σεβαστός ο πόθος, μόνο που για φέτος τουλάχιστον θα μείνει… ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΣ! Το πρόβλημα είναι ότι ο Ολυμπιακός ΤΟ ΠΗΡΕ ΗΔΗ το φετινό πρωτάθλημα από την περασμένη ΚΥΡΙΑΚΗ το μεσημέρι, όταν κέρδισε τη Βέροια και κατέκτησε ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ τον τίτλο!

Από δω και πέρα, λοιπόν, Ο,ΤΙ και να γίνει, Ο,ΤΙ και να κάνουν ο Κοντονής και οι άλλοι της τιτανοτεράστιας συμμαχίας, ο Ολυμπιακός ΤΟ ΠΗΡΕ το πρωτάθλημα! Που σημαίνει, ότι ΚΑΙ την ερχόμενη περίοδο 2016-2017 θα μετέχει στο Champions League ΚΑΝΟΝΙΚΑ, όπως ΠΑΝΤΑ.

Πώς θα μετέχει; Απλά θα τον δηλώσει η ΕΠΟ, δηλαδή η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΠΟ, η διοίκηση Γκιρτζίκη, που είναι η μοναδική αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή, για να δηλώνει κάθε χρόνο ΠΟΙΕΣ ομάδες θα μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Και στην περίπτωση, λοιπόν, που ο τιτανομέγιστος Κοντονής επιχειρήσει το… απονενοημένο διάβημα να σταματήσει και το πρωτάθλημα, η ΕΠΟ θα δηλώσει μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία τον Ολυμπιακό για το Champions League. Ακόμα και αν δεν υπάρχει επίσημη απόφαση της Superleague, η ΕΠΟ μπορεί και από ΜΟΝΗ της να τον δηλώσει, καθ’ ότι ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΗ αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αντιθέτως, αν το πρωτάθλημα δεν συνεχιστεί και δεν τελειώσει ΚΑΝΟΝΙΚΑ, άλλη ομάδα πέραν του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να δηλωθεί, διότι καμία άλλη θέση στη βαθμολογία από αυτές πού οδηγούν στην Ευρώπη δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Συμπέρασμα; Ο Ολυμπιακός Champions League, οι άλλοι… καναπέ! Ως συνήθως…

Πωπουλάκια καταής!

Βεβαίως, όπως προαναφέραμε, ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ της «συμμαχίας» των τεσσάρων (Μελισσανίδης, Αλαφούζος, Σαββίδης και Κοντονής) είναι να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τη διοίκηση της ΕΠΟ. Φτάσανε στο ανώτατο σημείο ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ και ΙΤΑΜΟΤΗΤΑΣ να… «απαιτούν» (!) να παραιτηθεί ο Γκιρτζίκης και τα μέλη του Δ.Σ. του! Απειλούν, εκβιάζουν, καταριούνται, κραυγάζουν, λυσσάνε, εκτοξεύουν σάλια και όποιες άλλες βρομιές διαθέτουν. Και εδώ όμως, γι’ αυτούς τα πράγματα δεν είναι καθόλου αίσια. ΑΥΤΗ η διοίκηση, η διοίκηση Γκιρτζίκη, είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ για τα δόντια τους. Πιο σκληρή από κάθε άλλη μέχρι σήμερα. Η μόνη περίπτωση να φύγει ο Γκιρτζίκης και η διοίκησή του είναι ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Να παραιτηθούν από μόνοι τους. Αυτό, όμως, είναι κάτι πού ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ κατηγορηματικά: «Και γιατί να μην παραιτηθεί ο Κοντονής;» λένε! Αλλη περίπτωση απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Οσο για τον νέο νόμο που του λένε οι τσάτσοι ΑΡΔομεΜΜΕδες να κάνει έτσι, ώστε να αποκλείονται όσοι έχουν δικαστικές εκκρεμότητες, απλά ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ όσο και να χτυπάνε τα πωπουλάκια τους καταής. Και δεν εννοώ ΜΟΝΟΝ από τη FIFA. Και κάτι ακόμη, που θα το διαβάσετε πρώτη φορά, όπως πάντα από αυτήν εδώ τη στήλη: Ούτε το μέσον του οικονομικού αποκλεισμού που ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ να επιβάλουν στην ΕΠΟ, χαλώντας της τις συμβάσεις και στερώντας την από τα έσοδά της, πρόκειται να περάσει! Γι’ αυτό το θέμα, ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ Η UEFA ΜΕ ΤΗ FIFA! Εχουν ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, δηλαδή…

Η τιμωρία, τιμωρία και οι ποινές, ποινές!

Σημαντικό, που πρέπει να έχουν υπ’ όψιν τους οι απανταχού μπαχαλάκηδες (Ελληνες, Ρώσοι, Ελληνορώσοι, κ.λπ.). Ούτε οι αναβολές ούτε οι ματαιώσεις ούτε οι διακοπές πρωταθλήματος ούτε ΤΙΠΟΤΑ το εξωαγωνιστικό δεν μπορεί να εμποδίσει την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να κάνει τη δουλειά της. Κατέβει-δεν κατέβει ο ΠΑΟΚ, συνεχίσει ή σταματήσει, παίξει ή δεν παίξει, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ και ΕΠΙΔΡΑΣΗ μπορεί να έχει στη ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ που είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.

Δηλαδή, ΚΑΙ οι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ που προβλέπονται θα επιβληθούν, και η ΠΟΙΝΗ στον ΑΛΗΤΗ ποδοσφαιριστή Μακ, που θα είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΣΤΗΡΗ, αλλά ΚΑΙ η ποινή στον φερόμενο ως προπονητή Τούντορ, που ΕΠΙΣΗΣ θα είναι αυστηρότατη (βάσει των στοιχείων που υπάρχουν). Θα έλεγα, ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ αυστηρή η ποινή που θα φάει.

Και κίνδυνος από ΔΟΕ με ΟΛΕΘΡΙΑ αποτελέσματα

Πρέπει να το καταλάβουν όλοι (θα έλεγα και ο κ. Κοντονής, αλλά δεν είμαι τόσο… αισιόδοξος). Ο αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη FIFA δεν είναι καθόλου ΑΠΛΟ πράγμα. Μπορεί να προκαλέσει ακόμα και την επέμβαση της ΔΟΕ (Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής), μέλος της οποίας είναι και η ΕΠΟ. Και αν επέμβει η ΔΟΕ, θα αποκλείσει ΟΛΕΣ τις αθλητικές Ομοσπονδίες, δηλαδή ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ελληνικό Αθλητισμό! Αυτό που μπορεί να προκαλέσει τη μοιραία επέμβαση της ΔΟΕ, είναι η κρατική παρεμβατικότητα στον Αθλητισμό, που προστατεύεται από τη λεγόμενη «ρήτρα ανεξαρτησίας» του Καταστατικού Ολυμπιακού Χάρτη. Με λίγα και απλά λόγια, το λεγόμενο «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ», το οποίο οι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΑΡΔάκες χλευάζουν.

Ολοι οι άνθρωποι… των τριών!

Τους έχουν ήδη βρει αυτούς που θα αποτελέσουν τη «νέα κατάσταση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ως εξής: Πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κ. Γραμμένος. Πρόεδρος της Superleague, ο κ. Γκαγκάτσης Jr. Για την ΚΕΔ (που είναι και το βασικό) προωθείται ο κ. Κουκουλάκης για πρόεδρος, με πιθανά μέλη τους κ.κ. Παπασταμάτη, Τεβεκέλη, Παπανδριόπουλο και Κάκο.

Το ΣτΕ και η απόφαση Κοντονή

Πολύ ενδιαφέρουσα η ερώτηση που μου απευθύνει ο αναγνώστης Ταξιάρχης Πι: «Μπορεί η ΕΠΟ να μπλοκάρει την απόφαση Κοντονή στο ΣτΕ;». Η απάντησή μου θα είναι σύνθετη. Και βέβαια μπορεί, αλλά… δεν αρκεί! Τι θέλω να πω. Το ΣτΕ ΣΙΓΟΥΡΑ θα δικαιώσει την ΕΠΟ, διότι η απόφαση του κ. Κοντονή εκτός από απαράδεκτα κυνική, αντιδημοκρατική και ετσιθελική, είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ. Λέω, λοιπόν, ότι το ΣτΕ μπλοκάρει την απόφαση. Εδώ, όμως, υπάρχουν ΔΥΟ προβλήματα. Το πρώτο, ΠΟΤΕ θα βγει η απόφαση. Θα υπάρχουν δηλαδή τότε τα χρονικά περιθώρια να διορθωθεί η ζημιά; Το δεύτερο θέμα είναι το πώς θα υποχρεωθεί ο Κοντονής να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ! Μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση Τσίπρα έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ όσο θα έπρεπε τις αποφάσεις του ΣτΕ, ή για να το πω πιο απλά, τις ΓΡΑΦΕΙ στα παλιά της τα παπούτσια και υπάρχουν τουλάχιστον ΔΕΚΑ γνωστές περιπτώσεις ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ (δλδ. ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ) αποφάσεων του ΣτΕ από την Κυβέρνηση Τσίπρα. Ιδού, λοιπόν, τα δύο ερωτήματα που αποτελούν υπαρκτά προβλήματα και πάνω στα οποία -ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ- στηρίζεται και ο Κοντονής για να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τις ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ και εν πολλοίς ΜΗ ΝΟΜΙΜΕΣ κατά καιρούς αποφάσεις του.

*** Μου γράφει ο παλιός αγαπητός φίλος Πέτρος Καραβίτης: «Κρίμα για τον Σκαρτάδο που έφαγε ψωμί και σε μας... Ισως γλείφοντας λίγο ακόμη να βρει μεροκάματο στην Μπαοκάρα!!!! Κρίμα!!!!».
Βουνό δίκιο έχεις, Πέτρο μου, αλλά το φαινόμενο με τους αχάριστους πρώην είναι διαδεδομένο και σύνηθες. Ειδικά, πάντως, για τον Σκαρτάδο και τις δηλώσεις του, μου έκανε εντύπωση κι εμένα.

*** Μου γράφει (2): «Πέρασε κάτι πολύ σατανικό από το μυαλό μου καθώς άκουγα πως ο κ. Κοντονής σταματάει -αλά Τσαουσέσκου- τον θεσμό του Κυπέλλου. Είναι σαφές πως ο OTE TV θα ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή (βλ. ΕΠΟ) βάσει ρητρών που προβλέπονται (αλίμονο) για διαφυγόντα κέρδη, αποζημίωση για τους τρεις (3) ημιτελικούς και έναν τελικό. Δεν είναι ματσάκια Ανω Κουτουρού Τραχανοπλαγιάς με την Πόρτο Κατσίκι Πορδοχωρίου, όπως ήταν μέχρι σήμερα τα περισσότερα παιγνίδια.... Με αυτό, λοιπόν, τι κάνει; Ουσιαστικά πιέζει κάνοντας ζημιά σε ένα προϊόν που δεν του ανήκει έτσι ώστε να πρέπει να τα πληρώσει... η ΕΠΟ (που είναι «εχθρός» του σιορ Κοντονή, του Τιγρούλη, του Αφραγκούζου, και της ουράς τους που πάντα πληρώνει, ονόματι Ιβάν). Θέλετε και συνέχεια; Προφανώς ξέρετε πως ο ΟΤΕ TV σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη έχει πάρει παράτυπα τους αγώνες του Κυπέλλου τα τελευταία χρόνια;… Ετσι μπορεί και κρατά τους πάντες «αιχμαλώτους» και εκτεθειμένους. Και πού να μπει και η Nova στον χορό....» (Τάσος Κωστής).
Δεν είναι σατανικά όλα αυτά. Πραγματικότητα είναι.

*** Μου γράφει (3): «Ο Κοντονής και οι τρεις εξυγιαντές έτσι ευαγγελίζονται το ποδόσφαιρο:

1) Χάνει ο Ολυμπιακός σε ντέρμπι: Λήγει.

2) Κερδίζει ο Ολυμπιακός σε ντέρμπι: Δεν λήγει.

3) Σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει σε ντέρμπι: Δεν αρχίζει.

4) Εφόσον εφαρμοστούν τα παραπάνω και ο Ολυμπιακός παραμένει το πρώτο φαβορί κατάκτησης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης: Η διοργάνωση διακόπτεται οριστικά... Κι όλα αυτά στο όνομα της εξυγίανσης της ισονομίας και της καταπολέμησης της βίας…!!!» (Πάνος Καρράς).

*** Η απόφαση Κοντονή είναι σίγουρα υψηλού συμβολισμού. Αποδείχθηκε πως όταν πράγματι κάποιος θέλει, μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο. Ακόμα και της μαλ…ς!

*** Δηλαδή, για να κάνουμε ταμείο, τελικά «πέρασε» των τραμπούκων, των ταραξιών χουλιγκάνων, των κατ’ επάγγελμα μπαχαλάκηδων. Πέρασε το δίκιο των κάφρων. Πέρασε η δικαίωση των ΑΡΔητών. Πέρασε ο θρίαμβος των λαθρεμπόρων και των τζαμπατζήδων δήθεν επενδυτών. Πέρασε η επιβράβευση του «αγώνα» της ΜΟΥΧΛΑΣ, της ΣΗΨΗΣ και της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ για την… «εξυγίανση»! Και όλα αυτά, μα ΟΛΑ αυτά, για ΜΙΑ ΦΑΣΗ, δύο λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα!!! Ε, δεν είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ; Δεν είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ; Δεν είναι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΙ;

*** Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι πολιτικό έλεγχο του ποδοσφαίρου ήθελε και η χούντα των συνταγματαρχών, πριν από πενήντα χρόνια. Και τον είχε.
Η διαφορά με το σήμερα είναι ότι η τότε ΕΠΟ δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η σημερινή, όμως, και θέληση έχει, και δυνατότητες.

*** Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η έξαρση βίας στη Θεσσαλονίκη ξέσπασε αμέσως μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή από τον Ολυμπιακό !
Αυτό τους έκαιγε και τους καίει, αυτό προσπαθούσαν να αποφύγουν με λύσσα να αποφύγουν τόσο καιρό. Τελικά, όμως, «το μοιραίο αποφυγείν αδύνατον», που έλεγαν οι αρχαίοι. Δεν τα κατάφεραν και γι’ αυτό λυσσάνε. Δεν πειράζει, θα τους περάσει.

*** Το γράφω και το υπογράφω, με πλήρη επίγνωση των γραπτών μου: Στο ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο ΜΙΑ «εγκληματική οργάνωση» υπάρχει, που «εγκληματεί» καθ’ έξιν και κατά συρροήν σε βάρος του. Είναι η «εγκληματική οργάνωση» που διευθύνεται με συνέπεια από τους τρεις «συμμάχους» στον αγώνα για τη δήθεν «εξυγίανση : Τους κ. κ. Μελισσανίδη, Αλαφούζο και Ιβάν Σαββίδη.

*** Απίστευτα πράγματα ειπώθηκαν και ακούστηκαν στη συνέντευξη του Τουίτη. Οπως αυτό: «Η αποβολή του Ζέκα έγινε επίτηδες».
Εχει απόλυτο δίκιο! Διότι ναι μεν ο Ζέκα προσπάθησε να κλοτσήσει τον αντίπαλό του, αλλά τελικά δεν τον πέτυχε «γεμάτα», οπότε η κλοτσιά… δεν μετράει!

*** Με μια ματιά που έριξα στη συνέντευξη, αισθάνθηκα να με κυριεύει το συναίσθημα του οίκτου: Δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας για τους λαγούς! Είναι τόσο καταδικασμένοι, όσο τα αρνάκια το Πάσχα.

*** Η συνέντευξη είχε τίτλο: «Για όλα φταίω εγώ και ο Βαγγέλας που μας γλεντάει»

*** Και καλά, ρε αρχι-υποκρίταρε, εσύ δεν μας έλεγες ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια; Ε, αν είναι να κριθεί στα δικαστήρια, τότε… γιατί ζητάς συγγνώμη;

*** «Με χαρά θα πληρώσουμε τη ρήτρα για τον Βλαχοδήμο», είπε ο Αλαφούζος.
Σκεφτείτε, λοιπόν, φίλοι μου, αν χαίρεται εκείνος που πληρώνει, χαρά που κάνει εκείνος που… εισπράττει! Και να δείτε χαρά που θα κάνει ο… Σάββας όταν εισπραχθεί η ρήτρα για τον Βλαχοδήμο! Μέχρι που τον βλέπω να βγάζει σέλφι την ώρα που θα κάνει αέρα με τα πεντακοσάρικα του Πόα!

*** Τα μόνα πρωταθλήματα που δεν ήταν εξαγορασμένα, σύμφωνα με δήλωση του Ιβάν, ήταν αυτά που κέρδισε ο ΠΑΟΚ! Μόνο που κουράζεται πολύ όποιος ψάξει να τα βρει. Ενα προ… τεσσαρακονταετίας και άλλο ένα ύστερα από δέκα χρόνια, προ τριακονταετίας! Από τότε έχουν περάσει ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΝΑ χρόνια… εξαγοράς πρωταθλημάτων, αλλά παρ’ όλα αυτά, ο Σαββίδης αγόρασε τον ΠΑΟΚ και πλήρωσε και τα χρέη του για να μετέχει σ’ αυτό το ίδιο το εξαγορασμένο πρωτάθλημα!

*** Συγκινητικό το κάλεσμα του Αλαφούζου προς τους οπαδούς, για να γεμίσουν τη Λεωφόρο στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ομως, ξέχασε να τους συμβουλέψει να πάρουν μαζί τους και από ένα… κολλύριο. Γιατί χωρίς κολλύριο, η ομάδα τους απλά… δεν βλέπεται!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 05/03/2016)

Διαβάστε επίσης