Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σκοτεινό και ύπουλο σχέδιο της προβοκάτσιας αποκαλύφθηκε

Το σκοτεινό και ύπουλο σχέδιο της προβοκάτσιας αποκαλύφθηκε
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 - 22:08

Ωστε λοιπόν φτάσανε μέχρι αυτό το σημείο; Θα στείλουν, λέει, πληρωμένα τσατσόνια στο ντέρμπι για να το χαλάσουν; Το αποκάλυψε ο «ΓΑΥΡΟΣ» αυτό και είναι πολύ σοβαρό. Και δεν είναι, ας πούμε, λόγια του αέρα ή ανεύθυνες διαδόσεις. Είναι πληροφορίες από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, που βεβαίως όλο και κάτι θα ξέρει περισσότερο.

Φυσικά, σ’ εμένα και στους αναγνώστες της στήλης αυτά τα πράγματα δεν μας εκπλήσσουν. Τα περιμέναμε, κατά κάποιον τρόπο. Ισως και χειρότερα. Θυμάστε τι έγραφα στο φύλλο της περασμένης Τρίτης;

Σας θυμίζω μερικά αποσπάσματα: «Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι η γνωστή “ΣΠΕΙΡΑ” παίζει την Κυριακή στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” το τελευταίο της χαρτί. Είναι σίγουρο ότι οι γνωστοί κύκλοι περιμένουν αυτό το ντέρμπι προκειμένου να εκμεταλλευτούν οτιδήποτε θεωρήσουν ότι τους δίνει την “ευκαιρία” να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό» έγραφα.

Και παρακάτω: «Φυσικά, κανείς εξ ημών δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να γνωρίζει τις λεπτομέρειες της όποιας πλεκτάνης και των σκοτεινών σχεδίων που ετοιμάζονται πυρετωδώς για το φαληρικό παιχνίδι, είναι σίγουρο όμως πως ό,τι θεωρήσουν ικανό προς εκμετάλλευση θα το εκμεταλλευτούν».

Να το, λοιπόν! Να ένα μέρος του σχεδίου, που αποκαλύφθηκε. Χαρτζιλίκια σε αλητρόνια για να έρθουν στο «Καραϊσκάκης» και να παραστήσουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού, προκειμένου να ρίξουν φωτοβολίδες! Αμεσος στόχος η διακοπή του αγώνα. Και τα επακόλουθά της, φυσικά, που μπορεί να φτάσουν μέχρι και σε αφαίρεση βαθμών!

Τι; Πώς είπατε; Το βλέπετε υπερβολικό; Παρατραβηγμένο; Κάνετε λάθος! Ετσι και πέσουν φωτοβολίδες, θα επικρατήσει αναστάτωση. Και όταν επικρατήσει αναστάτωση, ΟΛΑ μπορεί να συμβούν. Σκέπτεστε να διακοπεί το παιχνίδι με υπαίτιο τον Ολυμπιακό; Φαντάζεστε τι θα έχουμε να ζήσουμε τις επόμενες ΩΡΕΣ; Μπορείτε να σχηματίσετε στο μυαλό σας την εικόνα των φιλιππινέζικων ΜΜΕ το επόμενο πρωί; Ολα, μα ΟΛΑ, θα ζητούν την κεφαλήν του Ολυμπιακού επί πίνακι, επικαλούμενα την… «ισονομία». Αυτήν δηλαδή που επικαλείται και ο ανεκδιήγητος Κοντονής, προκειμένου να επεμβαίνει α λα Βόρεια Κορέα στο ποδόσφαιρο.

Με το βλέμμα μπαγιάτικου μπακαλιάρου…

Μην έχετε καμία αμφιβολία, αγαπητοί, ότι τα μάτια με το θολό βλέμμα που θυμίζει μπαγιάτικο μπακαλιάρο θα είναι καρφωμένα στα σφυρίγματα του διαιτητή, ανησυχώντας για ΕΝΑ και ΜΟΝΟ πράγμα: μην τυχόν και τελειώσει το παιχνίδι χωρίς να συμβεί το παραμικρό, μην τυχόν και πάνε όλα καλά και δεν προκληθεί καμία ταραχή από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Θέλουμε λοιπόν να «τιμωρήσουμε», να «εκδικηθούμε» τον Κοντονή για την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ και ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίον της ομάδας μας; ΕΝΑΣ τρόπος υπάρχει, ένας και μοναδικός: να μην του δώσουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

Τα ίδια βεβαίως έγραφα και στο φύλλο της Τρίτης, που προανέφερα. Θυμηθείτε: «Πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ: Πώς και πώς περιμένουν οι Κοντονήδες “κάτι να γίνει” στο ντέρμπι! Σαν το μάννα εξ ουρανού περιμένουν, έτοιμοι να “ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ” τον Ολυμπιακό, χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, από τα συνήθη του ανεπανάληπτου υφυπουργού. Είναι βέβαιο ότι η αγανάκτηση πνίγει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ από τα τελευταία ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ γεγονότα. Δεν πρέπει, όμως, επ’ ουδενί να “ανταποδώσουμε”. Πώς να το κάνουμε δηλαδή, δεν είναι δυνατόν να τους… ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ κιόλας στην υλοποίηση των ΒΡΟΜΙΚΩΝ σχεδίων τους»!

Και κατέληγα: «Το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της 26ης αγωνιστικής στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ΕΙΝΑΙ η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τους ευκαιρία να ΠΛΗΞΟΥΝ τον Ολυμπιακό. Επεισόδια ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ μορφής θα είναι βούτυρο στο ψωμί των Κοντονήδων για να πάρουν τις ΟΠΟΙΕΣ αποφάσεις σκαρφιστούν και να ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ το 43ο. Το πρώτο που θα επικαλεστούν θα είναι η τιμωρία με αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό, για να βγει ο ιεροκήρυκας του αντιολυμπιακισμού, Κοντονής, στο μπαλκόνι και να αρχίσει τις κραυγές για… ισονομία»!

Να τον αναλάβουμε και να τον τσακίσουμε!

Ολα αυτά, όπως αντιλαμβάνεστε, επιβεβαιώνονται από τις πληροφορίες της αστυνομίας για τα πληρωμένα αλητρόνια που θα έρθουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να κάνουν μπάχαλο. Θα… έρθουν όμως τώρα που ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ το ΒΡΟΜΙΚΟ σχέδιό τους; Δεν νομίζω, αλλά θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Πάνω στην κάψα των φάσεων μπορεί να βρεθεί το ΕΝΑ ή τα ΔΥΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ να πετάξουν καμιά φωτοβολίδα. Δεν αποκλείεται τίποτα δηλαδή. Οπότε, η μόνη λύση είναι η εξής: Να έχουμε ΟΛΟΙ τα μάτια μας δεκατέσσερα. Και έτσι και πάρουμε χαμπάρι κανένα αλητρόνι με φωτοβολίδα ή άλλα αντικείμενα στα χέρια έτοιμο να τα εκσφενδονίσει, να τον ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ και να τον ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ! Εκεί, επί τόπου. Αυτή είναι η ΜΟΝΗ αποτελεσματική λύση που θα ΓΛΙΤΩΣΕΙ και την ομάδα μας από δυσάρεστες καταστάσεις.

Είπαμε και επαναλαμβάνουμε: Είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τους ευκαιρία! Μην τους τη χαρίσουμε…

ΥΓ. 1: Και στο κάτω-κάτω, για σταθείτε, κύριοι. Ντέρμπι λέμε, αλλά περί ποίου… «ντέρμπι» ομιλούμε, όταν η μία ομάδα έχει ΕΞΗΝΤΑ ΕΠΤΑ (αρ. 67) βαθμούς και η άλλη… σαρανταπέντε (όσοι και οι… Γιάννηδες της παροιμίας). ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ βαθμοί η διαφορά μεταξύ τους! Τι… «ντέρμπι» λοιπόν και κολοκύθια τούμπανο…

«Ντέρμπι» είναι γι’ αυτούς, όχι για μας.

ΥΓ. 2: Τα μάθατε τα νέα, έτσι; Με ποινή χρηματικού προστίμου τιμώρησε η Ιταλική Ομοσπονδία τον Στραπατσάδα, για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ! Αλα της και μέλος… «εγκληματικής οργάνωσης» ο… «μάϊ οπίνιον» προπονητής του βάζελου! Μιλάμε δηλαδή για λαμόγιο νταλαβεριτζή με πατέντα! Μέσα σ’ όλα και… βάλτε να πάνε! Και βέβαια, η είδηση θάφτηκε μεγαλοπρεπώς από τα… αντικειμενικά sites. Για να ήτανε κανένας Σίλβα, και θα βλέπατε τι θα γινόταν…

ΥΓ. 3: Στην επίσημη ιστοσελίδα του κ. Ιβάν Σαββίδη καταγράφονται όλες οι επίσημες ιδιότητές του. Εχουμε και λέμε λοιπόν επί λέξει: «Επιχειρηματίας, κοινωνικός παράγοντας, μέλος του Συμβουλίου των Διεθνοτικών σχέσεων του Προέδρου της Ρωσίας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου AGROCOM». Ολα… ελληνικότατα, όπως θα διαπιστώσατε.

ΥΓ. 4: Σκούζουν σαν ξεφωνημένες αδελφές οι βάζελοι για τον διαιτητή, όπως κάνουν πριν από ΚΑΘΕ αγώνα. Και καλά κάνουν από μια μεριά, αφού οι φωνές τους και οι προσπάθειες επηρεασμού των διαιτητών κατά κανόνα ΠΕΡΝΑΝΕ, ειδικά όταν διαιτητής είναι κανένας χέστης.

Από κει και πέρα, ο Κύζας δεν έχει τέτοιο προηγούμενο. Είμαι βέβαιος ότι θα παίξει ΣΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ και όχι σαν φοβισμένο κοτοπουλάκι, όπως καλή ώρα ο ΧΕΣΤΗΣ διαιτητής Στυλιαράς στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου από τον ΦΟΒΟ του «χάρισε» τη νίκη στην ξεφτιλισμένη ομάδα.

ΥΓ. 5: Φυσικά, σύμφωνα με την ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΗ τακτική του Πόα, δεν βγαίνει να σκούξει για να ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ τον διαιτητή η επίσημη διοίκηση. Το καθιερωμένο bullying το αναλαμβάνουν τα τσατσόνια τους. Αυτά κάνουν τη βρόμικη δουλειά, για να μην έχουν περιπέτειες με τον αθλητικό εισαγγελέα.

Διακεκριμένος οινοπαραγωγός, οινοπαρασκευαστής, οινοπωλητής, οινοκαταναλωτής και… οινόφλυξ, με σταφιδιασμένη φάτσα, που του αρέσει το μπαλαμούτι με gay και ισχυρούς επιχειρηματίες. Ποιος είναι;

ΑΥΤΗ η εποχή είναι γνωστή και ως «εποχή Μπουτάρη»! Η καλύτερή του είναι! Μπορεί και κυκλοφορεί άνετα, χωρίς να αισθάνεται μόνος. Ολος ο κόσμος, μουτσούνες φοράει.

Δίνω μεγάλη προσοχή στο σημερινό Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του Αγρινίου, κ. Κωστούλας, είναι γνωστός οπαδός της συμμαχίας των… εξυγιαντών. Τι θα κάνει λοιπόν ο… «σύμμαχος»; Θα βάλει κι αυτός ένα χεράκι μπας και σωθεί η παρτίδα;

Το ότι συναντήθηκε μαζί του, με τη μεσολάβηση τρίτου, είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται. Οτι του ζήτησε να αναλάβει το πρότζεκτ των εκλογών της ΕΠΟ επίσης είναι αναμφισβήτητο. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι αν του έδωσε και λεφτά! Και αν του έδωσε καμία μπροστάντζα, για τα πρώτα έξοδα, ΠΟΣΑ ήταν! Οσα και να ήταν πάντως, ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΙ. Χαμένα λεφτά, που πάλι πετάχτηκαν στη λεκάνη.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 12/03/2016)

Διαβάστε επίσης

Μόνο έτσι... παίζουν Champions League!

Μόνο έτσι... παίζουν Champions League!

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» την άποψή του για το πώς κατάφερε ο βάζελος να... παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.