Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΒΡΑΧΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

ΒΡΑΧΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017 - 15:36

Την ώρα που λυσσομανούν εναντίον του οι επιθέσεις από το συριζανελικό παρακράτος

Οι πραγματικές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ του ηγέτη του Ολυμπιακού, έχουν ονοματεπώνυμα: Εμενίκε, Καρσελά, Ταχτσίδης και πάει σερί κορδόνι

Τα πράγματα είναι πεντακάθαρα : Ο Ολυμπιακός δέχεται τρομερή επίθεση, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στο ζενίθ, στην κορύφωση, στο φόρτε της. Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα και δεν υπάρχουν «ναι μεν αλλά». Τα λέμε καθαρά, ξέξασπρα. Πειραιώτικα. Χωρίς σούξου μούξου και λουλά.

Τεράστια η επίθεση, αλλά ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ. Και αυτό, το αποδεικνύει καθημερινά. Και εδώ ακριβώς δικαιούται να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη. Αποδεικνύοντας συνεχώς ότι δεν είναι διατεθειμένος να παίξει τον ρόλο του εύκολου θύματος, του προβάτου που κάποιοι αποφάσισαν να το οδηγήσουν στη σφαγή.

Τα βλέπουμε και τα ζούμε καθημερινά. Κάποιοι από μας, που είμαστε λίγο πιο κοντά στα γεγονότα, με δέος. Παρά τον πρωτοφανούς αγριότητας, χυδαιότητας και ανηθικότητας πόλεμο που δέχεται κατά κύματα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ. Οχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά συνεχίζει αυτό που κάνει με τον Ολυμπιακό απτόητος, ήρεμος και αποφασιστικός. Να και ο Ταχτσίδης, να και ο Εμενίκε, να και ο Καρσελά, να και το οχτάρι, να και ο στόπερ! Και έπονται και άλλοι, όλοι από πρώτο ράφι, όλοι από το ανφάν γκατέ της μεταγραφικής σκηνής.

Βράχος από γρανίτη, ο Βαγγέλας. Ακλόνητος, σκέτο ατσάλι. Κλείνει τους παικταράδες τον ένα μετά τον άλλο, την ώρα που δέχεται επιθέσεις. Την ώρα που οι άλλοι λυσσάνε, αυτός κάνει μεταγραφές. Με την ήρεμη δύναμη εκείνου που ΞΕΡΕΙ ότι το δίκιο είναι με το μέρος του. Και με την αποφασιστικότητα του ηγέτη, που κρατά στα χέρια του τις τύχες μιας μεγάλης ομάδας, του μεγαλύτερου και σημαντικότερου ποδοσφαιρικού οργανισμού των Βαλκανίων.

Η πρωτοφανής επίθεση που δέχτηκε στη Βουλή, γύρισε μπουμερανγκ για τον δημιουργό της. Δεν υπάρχει Ελληνας πολίτης ( πλην ίσως των προσωπικών εχθρών του Μαρινάκη και των πωρωμένων αντιολυμπιακών, που βρίσκουν την ευκαιρία να βγάλουν το κόμπλεξ τους εναντίον του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας τον… Καμμένο ) που να μην έχει καταλάβει, να μην έχει ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ για το τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την άθλια σκευωρία και τους πρωταγωνιστές της.

Είναι λοιπόν βεβαιωμένο 100% ότι η κοινή Γνώμη, στην συντριπτική της πλειοψηφία, έχει εδραιωμένη άποψη για το ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της σκευωρίας και ποιο είναι το «θύμα» της. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Καμμένος με την σύμπραξη του Κοντονή και διαφόρων άλλων προσώπων που μπορούν και επηρεάζουν, έστησαν όλο αυτό το σκηνικό, με ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΧΟ: Τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Η, αν προτιμάτε, τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη, μια και στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας οι δύο τους αποτελούν πλέον μία και μοναδική οντότητα. Είναι το ίδιο πράγμα, δηλαδή.

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ!

Ο ένας εκβιάζει με την πτώση της κυβέρνησης, ο άλλος εθελοτυφλεί γιά να μη χάσει την εξουσία!

Είναι κοινό μυστικό, ότι οι σχέσεις Καμμένου-Τσίπρα ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί. Ο Τσίπρας δεν τον θέλει, γιατί έχει καταλάβει την ζημιά που του κάνει ως συγκυβερνήτης, αλλά είναι και εντελώς ανήμπορος να πράξει οτιδήποτε.

Με το που ξεκινάει την «λεπτή» κουβέντα με τρόπο, ο Καμμένος του το ξεκόβει με ωμό και χυδαίο τρόπο: «Μην αρχίζεις τέτοια, γιατί θα πάρω τους δικούς μου και θα πάς να κρατηθείς στην κυβέρνηση με τον Λεβέντη. Ετσι και δεν με στηρίξεις και σ’ αυτή τη φάση, θα σε ρίξω. Ξεκαθαρισμένα πράγματα».

Και βέβαια, μπροστά στην καρέκλα, τσιμέντο να γίνουν και οι εκβιασμοί του… συνεταίρου. Τι να κάνει ο Τσίπρας; Τους ανέχεται, γιατί ξέρει πως έτσι και τα παρατήσει τώρα και προκηρύξει εκλογές, είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τελειωμένος.

Δεν είναι για να απορεί κανείς, με όλα αυτά. Ακριβώς αυτή είναι η σημερινή εικόνα της ( κατά κακή μοίρα της Ελλάδας ) συγκυβέρνησης. Ο ένας εκβιάζει ωμά και ο άλλος εθελοτυφλεί, ανήμπορος να πράξει οτιδήποτε, από την ακόρεστη καρεκλολαγνεία του.

Θρίαμβος Κούλας στις μεταγραφές της… πρώτης σελίδας

«Πήρε»… Σκόκο, «πήρε» και Αραούχο και… «ακόμα δεν τελείωσε»!

Παράλληλα με αυτές τις εξελίξεις, ο Ολυμπιακός βεβαίως συνεχίζει τον δρόμο του, αυτόν που οδηγεί απ’ ευθείας στο 45ο και 8ο συνεχόμενο. Η μεταγραφική δουλειά μπήκε στο ρυάκι και προχωράει με σταθερό ρυθμό. Ταχτσίδης, Εμενίκε, Καρσελά, στόπερ, οχτάρι, δεύτερος σέντερ φορ και-ποιος ξέρει;- ίσως και ένας δύο ακόμα, ανάλογα με την γνώμη των αρμοδίων για το ρόστερ της ομάδας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός στη νέα περίοδο θα είναι ΥΠΕΡ-ενισχυμένος σε σχέση με πέρυσι. Οπου είχαν διαπιστωθεί κενά, καλύφθηκαν ή θα καλυφθούν άμεσα, με το παραπάνω.

Την ίδια ώρα, οι θεωρούμενοι ως ανταγωνιστές, επιχειρούν μεταγραφές λιγοστές, ωχρές, ισχνές, ίσα για τα μάτια του κόσμου. Εχοντας όπως πάντα, την επικοινωνιακή στήριξη των ΜΜΕ που απλώνουν δίχτυ προστασίας: «Η ΑΕΚ έσπρωξε 3,1 εκατομμύρια για μεταγραφές και ακόμα δεν τελείωσε» ήταν το πρωτοσέλιδο της κοντούλας εφημερίδας του ΟΠΑΠ. Η ίδια που πριν λίγο καιρό, στις αρχές της περιόδου των μεταγραφών, πρόβαλλε πρωτοσέλιδα τις προσπάθειες του κ. διοικητή να πάρει τον Σκόκο, τον Αραούχο, ή και τους δύο μαζί. Τώρα ομιλεί για 3,1 που τάχατες «έχουν ξοδευτεί» και απλώνεται και παραπέρα : «Ακόμα δεν τελείωσε», γράφει !

Εγώ λοιπόν λέω ότι ακόμα δεν… άρχισε να ΞΟΔΕΥΕΙ πραγματικά λεφτά. Και ότι τα περί 3,1 εκατομμυρίων, είναι αέρας μπανά. Μούσι, όπως και η αγιασοφιά, όπως ο Αραούχος (που η Λας Πάλμας ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ να παίξει ΤΖΑΜΠΑ !) όπως ο Σκόκος που βεβαίως όπως γίνεται κάθε χρόνο θα είναι ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ μεταγραφική περίοδο «στο στόμα» των ζητιάνων. Και αυτό θα επαναλαμβάνεται όσο θα βρίσκεται στην ενεργό δράση.
Ποια… 3,1 εκατομμύρια, ρε λεβέντες; Που τα… είδατε τόσα λεφτά; Μπορείτε να μας πείτε πόσα λεφτά ΠΛΗΡΩΣΕ στο ΝΤΑΓΚΑ η Κούλα για να πάρει τους ελεύθερους και τους τρίτους αναπληρωματικούς μέτριων ομάδων;

Γιατί «3,1» και όχι… «44,1» εκατομμύρια;

Εννοώ ΠΟΣΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ως τώρα για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεταγραφικά έξοδα και όχι για… λογιστικές εγγραφές στα βιβλία και τα συμβόλαια, που όταν έρθει η ώρα της μερικής αποπληρωμής κανείς δεν γνωρίζει αν θα ισχύουν οι πραγματικές συνθήκες; Θα είναι ο παίκτης ΑΚΟΜΑ στην ομάδα ; Και αν είναι θα ΠΛΗΡΩΘΕΙ, ή θα περιμένει για να… «βάλει πλάτη» να βοηθήσει την ομάδα που περνάει δύσκολα» ;

Ποια … 3,1 εκατομμύρια ΞΟΔΕΨΕ μωρέ η Αεκούλα; Που τα ξόδεψε; Εκεί που… δεν μετράνε τα λεφτά; Ετσι λέει δηλαδή ο Ανδρέας και εσείς το πιστεύετε, ή το δημοσιεύετε χωρίς να το πιστεύετε, γιατί δεν γίνεται αλλιώς; Και γιατί μόνο 3,1 και όχι … 4,1 ή… 44,1 ( για να θυμόμαστε και το… ένδοξο παρελθόν ). Τι, θα είναι… πολλά και δεν θα το πιστέψουν τα ζωντόβολα; Γιατί, υπάρχει κανείς λογικός και σοβαρός που να πιστεύει αυτά που λέτε;

Αντε λοιπόν να ξαναμετρήσετε ποιους πήρε και με ΠΟΣΑ τους πήρε, πόσα ΕΔΩΣΕ (ΑΝ έδωσε ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ) και πόσα «ΘΑ» δώσει, εάν και εφ’ όσον και βάση συμβολαίου που κανείς δεν γνωρίζει αν θα ισχύει αύριο–μεθαύριο. Και μετά, τα ξαναλέμε βάση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ποσών. Όλα τα άλλα, είναι για να διασκεδάζετε το κοπάδι.

ΔΙΑΚΟΠΗ: Νομίζω ότι είναι μία ευκαιρία γιά μένα να κάτσω λίγες μέρες να ξεκουραστώ, όπως κάνω ( ή τουλάχιστον ΠΡΟΣΠΑΘΩ να κάνω ) κάθε χρόνο τον Ιούλιο. Φυσικά, θα είμαι πάντα ΑΠΙΚΟ για ό,τιδήποτε χρειαστεί, εάν και εφ’ όσον θεωρηθεί ότι πρέπει να κάνω κάποια παρέμβαση.

Προς το παρόν, θα σταματήσω για λίγες μέρες για να… «επανέλθω δριμύτερος». Ραντεβού στα… ΘΡΥΛΑΔΙΚΑ, λοιπόν…

*** Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν χρειάζεται μεταγραφές. Αυτό αποδείχτηκε στο πρώτο δυνατό του τεστ με την τρομερή… Τουμπ-ίζ !

*** Με εκείνη την ιστορία με τον Ντίντακ, τι έγινε; Τον… συγχώρεσε ο κ. Διοικητής, ή θα τον δούμε το χειμώνα πάνω στην Πάρνηθα να… κόβει ξύλα για να ζεσταθεί;

*** (Πάντως στο παρελθόν, ο … κατακαημένος έχει φάει και μπάτσες από τον Βαγγέλα, δια ζώσης. Υπάρχει το σχετικό βιντεάκι στο διαδίκτυο)

Ο πατέρας απ’ το Τέξας που είδε το παιδί του να φεύγει για διακοπές στο νησί του Κοντονή

Αγριο έγκλημα στη Ζάκυνθο. Μπράβοι σκότωσαν στο ξύλο ένα 22χρονο Αμερικάνο.

Αναμενόμενο ήταν. Βλέπετε όταν τα έλεγε ο «σιόρ Ουίννν» για τον πατέρα που βλέπει το παιδί του να φεύγει για το γήπεδο και δεν ξέρει αν θα το ξαναδεί, οι Αμερικάνοι δεν ακούγανε.

Μόνο που ο πατέρας του συγκεκριμένου, δεν είδε το παιδί του να φεύγει για το γήπεδο, αλλά για διακοπές. Στο νησί του… πολέμιου της βίας Κοντονή.

Σημείωση: Ποιος έκλεισε το αστυνομικό τμήμα του Λαγανά; Μήπως ξέρει να μας πει ο τοπικός βουλευτής;

Ποδονίφτης: Το ξεχασμένο κανάλι της Αεκ!

«Κανάλι» ζητάνε, λέει, οι κιτρινόμαυροι μια ζωή ζητιάνοι. Κατέθεσαν μάλιστα και σχετικό αίτημα στη Σούπερ Λίγκα. Δεν τους φτάνει ο… Ποδονίφτης, φαίνεται. Κι’ αυτός κάτι σαν κανάλι είναι. Κάποτε μάλιστα ήταν μία από τις παράπλευρες πηγές του Κηφισού. Από εκεί περνούσε μία από τις αρτηρίες του ποταμού, που πήγαζε εκεί που είναι σήμερα η Δουκίσσης Πλακεντίας, στο νοτιοδυτικό μέρος του Πεντελικού και χυνόταν στις ακτές του Κηφισού. Η θέση του ήταν ακριβώς στο μεταξύ του παλιού γηπέδου της Κούλας και του σταθμού του Περισσού, διάστημα.

Και γιατί είχε ονομαστεί Ποδονίφτης; Διότι τα πολύ ολίγα νεράκια που περνούσαν από κεί, επαρκούσαν μόνο για να πάει κάποιος και να πλύνει τα ποδάρια του. Και ειδικά για τους φιλάθλους που είχαν… ανάγκη αυτή την περιποίηση, ήταν δώρο Θεού. Επλεναν τα ποδάρια τους χωρίς κόπο, απλά περπατώντας προς το γήπεδο. Φυσικά, όλοι τους εξελίχθηκαν σε… οπαδούς της Αεκούλας.

Οπως τα ΑΡΔΑκια, έτσι και οι βαζελόγαυροι!

Μετά τις βόμβες του Βαγγέλα με Εμενίκε και Καρσελά, αλλά και των άλλων που θα ακολουθήσουν και σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στην ΕΠΟ. Μια παγωμάρα έχει πέσει απ’ άκρου εις άκρον της ελληνικής Επικράτειας, σε όλα τα ΑΡΔάκια και τα σάϊτ τους. Αυτοί που βαφτίζανε πρωταθλητές μεταγραφών και πρωταθλητές καλοκαιριού τους ανύπαρκτους, τώρα μούγκα. Ακρα του τάφου σιωπή. Κρύος ιδρώτας ρέει από πάνω τους αναλογιζόμενοι αυτά που τους περιμένουν. Όμως, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους… βαζελόγαυρους! Είχαμε βαρεθεί να τους ακούμε να λένε «ο Μαρινάκης δεν παίρνει παίκτες από το πάνω ράφι», «δεν τον ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός», μόνο η Νότιγχαμ τον ενδιαφέρει» κ.λπ. κ.λπ. Τώρα, μούγκα και αυτοί. Α, ρε Βαγγέλα τι πόνο μοιράζεις σε όλους τους» ( Μάκης Σβολιαντόπουλος )

Ακούς εκεί ο… Τσάρλης!

«Θα σταθώ λίγο στην προτελευταία παράγραφό σου που αναφέρεσαι στους κομμένους από το Β΄ στάδιο προετοιμασίας. Εδώ λοιπόν η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ένας ΑΡΔακας στο Contra.gr ονόματι...Τσάρλης, παναθηναικών (άρα στερημένος) αισθημάτων, αντί να ασχοληθεί με το ξεπούλημα των ασημικών της ομάδας του και με την κατάντια των ερασιτεχνικών τμημάτων τους, που υποβιβάστηκαν αφού δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να αναλάβει πρόεδρος, ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να γράψει ένα λιβελλογράφημα με τίτλο "Εκτός λογικής τα κοψίματα του Χάσι"! Ο σκοπός του φανερός. Να "μαλαγρώσει" όπως λένε οι ψαράδες για να μαζέψει τίποτα λιμά και να αρχίσει η διασπορά δυσαρέσκειας και διχόνοιας. Τώρα εγώ έχω μια απορία. Κες κεσέ Τσάρλης; Είναι σε κανένα Libro d' oro γραμμένος; Κι άμα είναι έτσι, τι νούμερο έχει; Είναι Τσάρλης ο Α', η ο Η' όπως ο Κα(η)μμένος αντιπρόεδρας της βο(υ)λής; Επειδή λοιπόν είναι πολυφορεμένο όνομα, θα του πρότεινα να το μετατρέψει σε... Φούφουτος Σαχλαμάρογλου. Με αυτό θα διαπρέψει, να είναι σίγουρος και θα ξεχωρίζει κιόλας. Αλλά ευτυχώς που στο καπάκι βγήκε ο Περπερίδης με το πολύ καλογραμμένο άρθρο του στο Sport24.gr "Μύθος και πραγματικότητα" κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ακούς εκεί ο...Τσάρλης ! (Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ).

*** Αναρωτιέμαι, η Εισαγγελέας κ. Τζίβα συμφωνεί με τα όσα αναφέρονται στην χθεσινή ανακοίνωση-ΚΟΛΑΦΟ για την συγκυβέρνηση, της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων;

*** Ποιος θα περίμενε ποτέ, ότι ένας ισοβίτης θα μπορούσε να σκάψει τον πολιτικό τάφο μιας ολόκληρης κυβέρνησης;

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 08/07/2017)

Διαβάστε επίσης