Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 - 16:26

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ «ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ» (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ

«Ανεπαρκής επιστημονικά» εμφανίζεται ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, κ. Σιμιτζόγλου, από το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία του καταλογίζει ως λανθασμένη νομικά ενέργεια την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με πρόεδρο τον Πρόεδρο Πρωτοδικών κ. Σκουτέρη και μέλη τους επίσης Προέδρους Πρωτοδικών κ. Φώτιο Βλάχο και κα Κωνσταντίνα Γεωργούλια, «εγκαλεί» τον Εισαγγελέα διότι στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνο σε «ένορκες καταθέσεις οι οποίες ελήφθησαν στα πλαίσια ποινικής προκαταρκτικής διαδικασίας, η οποία χαρακτηρίζεται από μυστικότητα» και όχι από ένα από τους ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ αναφερόμενους στο άρθρο 35 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Επίσης, η Επ. Εφέσεων εγκαλεί και το ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας ότι «εσφαλμένα έκρινε ότι οι επίμαχες ένορκες καταθέσεις ενώπιον των αρμοδίων προανακριτικών υπαλλήλων, συνιστούν επώνυμες καταγγελίες… δεδομένου ότι αυτές ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ από τους εξετασθέντες (σ.σ. μάρτυρες ) αλλά στα πλαίσια του καθήκοντος μαρτυρίας τους κατόπιν κλήσεως από το διενεργούν την προκαταρκτική εξέταση όργανο (σ.σ. της Ποινικής Δικαιοσύνης) και συνεπώς δεν έπρεπε να στηριχθεί η πειθαρχική δίωξη» (σ.σ. του κ. Σιμιτζόγλου) σ’ αυτές τις ένορκες καταθέσεις».

Εν ολίγοις, διαπιστώνεται ότι η όλη πειθαρχική δίωξη, ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ήταν ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ και (κατά την προσωπική μου κρίση) προέκυψε ύστερα από το ΝΤΕΛΙΡΙΟ των ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ από τους καταγγέλλοντες ΜΜΕ εναντίον του Ολυμπιακού. Δηλαδή, τόσο το Πρωτοβάθμιο Μονομελές (αθλητικός δικαστής) της Σούπερ Λίγκας, όσο και ο Εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου, ΣΥΡΘΗΚΑΝ κυριολεκτικά σε ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ αποφάσεις, πιεζόμενοι και ενδίδοντας τελικά στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ πού άσκησαν τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ από ανταγωνιστές του Ολυμπιακού ΜΜΕ.

Και βεβαίως, θεωρείται επιεικώς απαράδεκτο για την νομική κοινότητα το γεγονός να ασκείται δίωξη με βάση ΕΝΟΡΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ στην ποινική Δικαιοσύνη, οι οποίες… «κατά τα άλλα…» διέπονται από … μυστικότητα !!!

Με βάση τα παραπάνω και σύμφωνα με την προσωπική μου κρίση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ «ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ» από νομικά επιχειρήματα τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, ο οποίος και στο παρελθόν έχει παρουσιάσει «δείγματα γραφής» σε βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ των ανταγωνιστών του. Μεταφορικά, φαίνεται σαν να τον έβγαλε από το «Πανεπιστήμιο» της Νομικής και τον έστειλε στο… «νηπιαγωγείο», αφού το λάθος πού του αποδίδεται δεν αρμόζει ούτε σε πρωτοεισαχθέντα φοιτητή της Νομικής.

Ο κ. Σιμιτζόγλου θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις γιά την ενέργειά του, προκειμένου να μην του αποδοθεί μη επιστημονική πληρότητα. Αντ’ αυτού όμως, η απάντησή του, σύμφωνα με ανεπίσημο εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου της ΕΠΟ, ήταν ότι κλείνει την υπόθεση, διότι δεν έχει να κάνει καμία άλλη ενέργεια. Για την «ταμπακιέρα», δηλαδή, ούτε λόγος!

Σίγουρα, τα ερωτήματα πού γεννιόνται σχετικά με την πληρότητα της επιστημονικής κατάρτισης του κ. Σιμιτζόγλου θα πρέπει να τύχουν απαντήσεως, δεδομένης της λεπτής και ευαίσθητης θέσης την οποία κατέχει, όσον αφορά την εν γένει λειτουργία του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ

Για την ιστορία, οι ΨΕΥΔΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ του Πλατανιά, πού κατέθεσαν σύμφωνα με τις εντολές του Πάοκ, εναντίον του Ολυμπιακού, όπως αναφέρονται ονομαστικά στην απόφαση της Εφέσεων, είναι οι παρακάτω :

Μαλανδράκης Χρυσοβαλάντης του Κυριάκου

Κοκκάλας Αντώνιος του Στυλιανού

Μαραγκός Στυλιανός

Κοσμαδάκης Κωνσταντίνος

Στάθης Ιωάννης

Καρυπίδης Χρήστος

Vanderson Scardueli

Munafo Juan Manuel Horta

LLorente Raul

ΠΕΡΙ SDNA ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΑ

Οι πληροφορίες στις οποίες στηρίχθηκε η παραπάνω κρίσεις μου, αντλήθηκαν από το sdna.gr και άρθρο του Αρη Ασβεστά. Το συγκεκριμένο σάιτ και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, συνεργάζονται άριστα με τους ανθρώπους του Μελισσανίδη (Δέδες) του Κοντονή (Φιλιππούσης) και του Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς (Βρύζας), οι οποίοι υπακούουν στην βασική εντολή αυτών πού τους φύτεψαν στην ΕΠΟ, μέσω του Τουρκόφιλου Κουτσοκούμνη.

Η εντολή είναι σαφής και ξεκάθαρη: Να δίνονται τα πάντα προς δημοσίευση στο συγκεκριμένο σάιτ και τους ρεπόρτερς του, διότι απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης μας και ξέρουν πώς να παρουσιάσουν τα θέματα υπέρ μας και σε βάρος του Ολυμπιακού, έστω και αν έτσι ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την αλήθεια και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ την πραγματικότητα.

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο δημοσίευμα, διότι δεν είμαι διατεθειμένος να τους αφήσω να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν και όπως συμφέρει τα αφεντικά τους.

ΑΠΟ ΕΔΩ, θα περνάνε ΟΛΑ για ΟΛΟΥΣ και θα δίνονται απαντήσεις γιά ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ !

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 16/07/2017)

Διαβάστε επίσης