Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΟ «ΟΝΕΙΡΟ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ… ΕΦΙΑΛΤΗ

ΤΟ «ΟΝΕΙΡΟ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ… ΕΦΙΑΛΤΗ
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 - 15:43

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ… «ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗ» ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ

Οι Νεοέλληνες μύστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης είχαμε για μία και μοναδική φορά την απίστευτη χαρά και ευτυχία να γίνουμε αποδέκτες της αναγγελίας των ονείρων ενός από τους πιο συνεπείς και αποδοτικούς υπαλλήλους της Αεκ ΠΑΕ, γνωστής στην πιάτσα και ως «Κούλα»: Του Ανδρέα Δημάτου, με Αεκίστικο παρελθόν που συναγωνίζεται σε βάθος χρόνου και αποδοτικότητα ακόμα και τον ασυναγώνιστο Φι Κάπα!

Τι μας είπε, λοιπόν, ο συμπαθής Δημάτος (μερικοί τον αποκαλούν και «Τζόκερ» λόγω της καταπληκτικής του ομοιότητας με την καρτουνίστικη φιγούρα του ήρωα των ταινιών «Batman»). Αντιγράφω: «Ποιος μπορεί να μπει εμπόδιο σ’ αυτό το όνειρο; Ποιος μπορεί να το σταματήσει;».

Το συγκλονιστικό αυτό μήνυμα-γνωστοποίηση στη διαδικτυακή κοινότητα της ονείρωξης Δημάτου συνοδευόταν από φωτογραφίες των «εργασιών» που συνεχίζουν να εκτελούνται στο οικόπεδο του δημοσίου που προσπαθεί να οικειοποιηθεί εταιρεία του αφεντικού του εν λόγω υπαλλήλου.

Εργασίες που βεβαίως περιορίζονται μέχρι στιγμής σε εκσκαφές και μετακινήσεις χωμάτινων όγκων από το ένα σημείο στο άλλο.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δυστυχώς για τον Δημάτο, αυτοί που μπορούν να το σταματήσουν και ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οπωσδήποτε, δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο, ή τρεις και… δεκατρεις.

Να του απαριθμήσω προχείρως μερικούς εξ αυτών;

Κατ’ αρχήν, είναι ΟΙ ΝΟΜΟΙ, τους οποίους έχει κληθεί και να εφαρμόσει η ελληνική Δικαιοσύνη. Και θα συνεχίσει να καλείται να τους εφαρμόσει, μέχρι να παρθεί η ΔΙΚΑΙΗ απόφαση, μέχρι να… βγάλει ο ήλιος κέρατα, αν χρειαστεί.

Κατά δεύτερο λόγο, είναι ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος, κάνοντας ρεσιτάλ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑΣ και ανυποχώρητης σε θέματα ΗΘΙΚΗΣ στάσης, ΑΡΝΗΘΗΚΕ και ΑΡΝΕΙΤΑΙ να υποκύψει στις απειλές και στις όποιες άλλες μεθόδους χρησιμοποιήθηκαν για να…«πειστεί» να αλλάξει στάση. Ο δυναμικός σε βαθμό ηρωισμού Δήμαρχος «έχει στυλώσει τα ποδάρια» και «δεν καταλαβαίνει Χριστό», που λένε, παρά το γεγονός ότι έχει πλέον δαιμονοποιηθεί από το γνωστό οπαδικό και ΠΟΛΙΤΙΚΟ κύκλωμα.

Ξεχνούν βεβαίως όλοι αυτοί, ή δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν, ότι ο Βασιλόπουλος είναι εκλεγμένος δήμαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια με ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, παρά το γεγονός ότι απέναντί του είχε υποψήφιους ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ στο έργο του γηπέδου Μελισσανίδη. Και μάλιστα εξελέγη έχοντας κορυφαίο θέμα στο προεκλογικό του πρόγραμμα την αντίθεσή του στο έργο με τους όρους που απαιτούσε ο διοικητής της Αεκ.

Μετά τις εκλογές και σε αντίθεση με τον υπόλοιπο σύριζα, αυτός δεν έκανε κωλοτούμπα, όπως καλή ώρα η «κολλημένη» πλέον με τον Νιάου, Ρένα Αρένα.

Τρίτοι, οι δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας που ψήφισαν Βασιλόπουλο ακριβώς γι’ αυτή του την αντίθεση, επειδή δεν ήθελαν και δεν θέλουν στη ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ πλειοψηφία και εκείνος ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ. Και αύριο να γινόντουσαν εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια, δηλαδή, πάλι Βασιλόπουλο θα ψήφιζαν.

*** Ενα πράγμα περιμένω να ακούσω από τον συγκεκριμένο δήμαρχο, που δεν γνωρίζω ούτε εξ όψεως. Να βγει και να ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ευθέως, όπως κάνει πάντα έως τώρα, ΠΟΣΕΣ και ΠΟΙΕΣ επιχειρήσεις έχουν στηθεί ή μεταβιβαστεί τα τελευταία δύο χρόνια στην περιοχή γύρω από το οικόπεδο, σε «περίεργους» τύπους, που ΜΟΙΑΖΟΥΝ με «Μπροστινούς», δηλαδή «αχυράνθρωπους» και δείχνουν ότι προσδοκούν στο γηπεδικό μέλλον.

Αν δεν το ξέρεις δήμαρχε, ΨΑΞ’ ΤΟ, λαγούς θα βγάλεις.

Πέρα από κάθε πρόσχημα εφαρμόζουν όσα έχουν δεσμευτεί προεκλογικά σ’ αυτούς πού τους στήριξαν για να εκλεγούν

ΒΡΟΜΑ, ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ… της υγείας

Προσέλαβαν 21 άτομα, με μηνιαίες αποδοχές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, στην Ελλάδα των Μνημονίων, της φτώχειας, της ανεργίας και της πείνας

Εχει χαθεί πλέον κάθε μέτρο, κάθε πρόσχημα στην ΕΠΟ των «εξυγιαντών». Με τον πιο στυγνό και απροσχημάτιστο τρόπο, παίρνουν αποφάσεις που προκαλούν οποιονδήποτε Ελληνα πολίτη δεν ανήκει στην κουστωδία των εμφανών και αφανών αφεντικών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι πλέον πασιφανές ότι το συγκρότημα «συριζανέλ - Θωμά - Μελισσανίδη - Σαββίδη» (με τον τελευταίο, όπως πάντα, σε… υποδεέστερο ρόλο) προχωράει στα σκοτεινά του σχέδια χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, χωρίς να υπολογίζει σε καμία αντίδραση, κανένα αντίλογο, καμία μελλοντική συνέπεια.

Στη χθεσινή της συνεδρίαση, η λεγόμενη «Εκτελεστική Επιτροπή» αποφάσισε να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και υποσχέσεις προχωρώντας σε νέες προσλήψεις, φτάνοντας τον αριθμό των προσληφθέντων από την ημέρα της εκλογής της, σε ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ!

ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΝΙΑΟΥ ΚΑΙ ΙΒΑΝ

Ανάμεσα στους νεοπροσληφθέντες είναι και οι ΤΕΣΣΕΡΙΣ της πρώην «προσωρινής διοίκησης» που είχαν εγκαταστήσει με κοινή συμφωνία οι Κοντονής και Θόδωρος Θεοδωρίδης της UEFA. Συγκεκριμένα:

Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής του ΑΝΤ1 και εν συνεχεία διευθυντής του γραφείου του Κοντονή, Ιάκωβος Φιλιππούσης, προσλήφθηκε ως «διευθυντής Επικοινωνίας».

Ο πρώην υπάλληλος του Μελισσανίδη και νυν «άνθρωπός του» στην Ομοσπονδία, Αλέκος Δέδες, προσλήφθηκε (κανονικά, ως μόνιμος υπάλληλος αυτήν τη φορά) ως «Εκτελεστικός Γραμματέας».

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και «άνθρωπος του Ιβάν Σαμπίντι» Ζήσης Βρύζας προσλήφθηκε ως «Τεχνικός Διευθυντής Εθνικών Ομάδων».

Ο Νικόλαος Μπάρτζης, νομικός και πρώην μέλος της νομοπαρασκευαστικής του Κοντονή στη ΓΓΑ, Νικόλαος Μπάρτζης, προσλήφθηκε ως «νομικός σύμβουλος».

Εχουμε δηλαδή τους τέσσερις εκ των πέντε μελών της προσωρινής διοικούσας που είχαν εγκαταστήσει στην ΕΠΟ ο Θόδωρος Θεοδωρίδης με τον Σταύρο Κοντονή, ως μεταβατική διοίκηση μετά την εκβιαστική εκδίωξη της εκλεγμένης διοίκησης Γκιρτζίκη.

Ο πέμπτος είναι ο τέως πρόεδρος της εν λόγω επιτροπής, ο καθηγητής κ. Δρόσος, ο οποίος δεν προσλήφθηκε στην ΕΠΟ. Προφανώς, κάπου αλλού πρόκειται να «βολευτεί» επαγγελματικά.

Κοντά στους παραπάνω, προσλήφθηκε και ο κ. Αλέξανδρος Χολέβας, ο οποίος είναι (και θα εξακολουθεί να είναι) νομικός συνεργάτης του πειραιώτη δικηγόρου και νυν υφυπουργού Αθλητισμού Βασιλειάδη. Πρόσληψη που αποδεικνύει την αγαστή συνεργασία της παρέας των «εξυγιαντών» με τον υφυπουργό. Φυσικά, πάντα για το… καλό, την… πρόοδο και την… προκοπή του ελληνικού ποδοσφαίρου…

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, ΒΡΑΚΑ, ΒΡΥΖΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ!

Ομως, οι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ αποφάσεις της Γραμμένης διοίκησης της ΕΠΟ δεν σταματούν εδώ. Διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση ότι «προχώρησε στη σύσταση Επιτροπής Εθνικών Ομάδων» στην οποία θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων και οι Παπαχρήστου, Βράκας, Χατζησαρόγλου, Τρομπούκης, Πανίδης, Δανιήλ κ.ά.

Ολοι τους, επιλεγμένοι ένας-ένας, σαν τις ελιές Ξενία.

Και για να αντιληφθούμε όλοι τη σημειολογία των επιλογών, θα πούμε ότι οι Εθνικές ομάδες ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ στα χέρια των Μελισσανίδη (Παπαχρήστου) και Βράκα (Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι) με Ο,ΤΙ αυτό μπορεί να σημαίνει.

Απορώ, εν πάση περιπτώσει, πώς θα είναι δυνατόν στη συνέχεια ο Ολυμπιακός να εμπιστεύεται και να ΔΙΑΘΕΤΕΙ ποδοσφαιριστές του Σ’ ΑΥΤΕΣ τις Εθνικές ομάδες των Βρύζα, Παπαχρήστου, Βράκα και κυρίως, στην Εθνική Ανδρών!

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ!!!

Πέραν των άλλων, όπως είναι γνωστό και έχουμε επισημάνει από εδώ, ο Παπαχρήστου που τοποθετήθηκε επικεφαλής των Εθνικών ομάδων, αυτήν τη στιγμή έχει απολογηθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, κατόπιν ΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ από τρία σωματεία της Ενώσεώς του (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

Η υπόθεση αυτή είχε εκδικαστεί μαζί με την υπόθεση του Γιαρένη, προέδρου της ΕΠΣ Ανατ. Αττικής, για την οποία έχει ήδη εδώ και δύο περίπου εβδομάδες εκδοθεί και δημοσιευτεί απόφαση. Παραδόξως, όμως, απόφαση για τον Παπαχρήστου, τον κολλητό του Μελισσανίδη δηλαδή, ακόμα δεν έχει εκδοθεί!

Και εδώ υπάρχουν κάποιες εξελίξεις που αν μη τι άλλο προκαλούν αλγεινές εντυπώσεις για τη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της αθλητικής Δικαιοσύνης στους κόλπους της ΕΠΟ.

Χθες το πρωί, συγκεκριμένα, εκπρόσωπος των ενδιαφερόμενων σωματείων που έχουν κάνει την καταγγελία λόγω της οποίας ο Παπαχρήστου αντιμετωπίζει την ετυμηγορία της Επιτροπής Δεοντολογίας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη γραμματέα της Επιτροπής, υπάλληλο της ΕΠΟ κ. Κοντού, και τη ρώτησε πού βρίσκεται η υπόθεση και αν έχει εκδοθεί απόφαση.

ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ: ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ… ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ!

Του απάντησε ότι η πρόεδρος (κ. Μαρία-Λουίζα Ιωαννίδου) δεν της έχει δώσει καμία απόφαση και ότι συνήθως αποφάσεις δίνονται κάθε Παρασκευή, αλλά δεν γνωρίζει αν θα της δώσει την επόμενη Παρασκευή. Παράλληλα, η γραμματέας ξεκαθάρισε στον εκπρόσωπο των σωματείων που έκαναν την καταγγελία, ότι και αν εκδοθεί η απόφαση, αυτή θα δοθεί ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ, διότι με πρόσφατη απόφαση της νέας διοίκησης… ΜΟΝΟΝ ο κατηγορούμενος θεωρείται… διάδικος και… ΟΧΙ οι καταγγέλλοντες!

«Καλά, η κατηγορούμενος μπορεί να πάρει την απόφαση και να τη σκίσει, ή να την πετάξει, ή να την κάψει, τι νόημα έχει η έκδοσή της, αφού… κανένας άλλος δεν πρόκειται ποτέ να τη μάθει;», ρώτησε ευλόγως ο εκπρόσωπος, αλλά απάντηση δεν πήρε.

Φυσικά, τα σωματεία θα επιμείνουν και όπως έμαθα, είναι αποφασισμένα να εξαντλήσουν κάθε μέσον και τρόπο ώστε να απονεμηθεί δικαιοσύνη και στον Παπαχρήστου, όπως σε τόσους άλλους.

Πρακτικά, όμως, αυτό δεν σημαίνει τίποτα διότι πρόκειται για χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες, ενώ στο μεταξύ ο Παπαχρήστου θα επιδίδεται άνετα, ελεύθερα και… εποικοδομητικά στο… δημιουργικό έργο του στις Εθνικές ομάδες.

Αδελφίστικα ύπουλη και ανήθικη ανάρτηση του γνωστού βορθοσάιτ που συνεχίζει τη βρόμικη τακτική του

ΣΚΟΠΙΜΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Πιστό στις επιταγές της αδελφίστικης τσατσογραφίας, το γνωστό κοπροσάιτ ανήρτησε χθες άρθρο, σύμφωνα με το οποίο «ραγδαία πτώση παρουσιάζει εσχάτως η απόδοση της νίκης του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη».

Το γεγονός αυτό προβάλλεται ως… «εντυπωσιακό», δεδομένου ότι ο μεν Ολυμπιακός «προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα», ο δε Πανιώνιος «είναι αήττητος στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στο γήπεδό του».

Δηλαδή, το δημοσιογραφικό κίνητρο για την προβολή αυτού του άρθρου είναι τάχατες ότι… έχει προκαλέσει εντύπωση η πτώση της απόδοσης του διπλού στις στοιχηματικές εταιρείες. Τα υπόλοιπα, με πονηριά που χαρακτηρίζει κυρίως εκπροσώπους του τρίτου φύλλου, αφήνει τα συμπεράσματα για τον αναγνώστη. Και γιατί το κάνει αυτό; Για ΔΥΟ εμφανέστατους λόγους, που μηχανεύτηκε το ΑΝΩΜΑΛΟ και ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ μυαλό του συγκεκριμένου συντάκτη.

Ο πρώτος, για να απαξιώσει την ενδεχόμενη επιτυχία του Ολυμπιακού: «Ναι, καλά, τα ξέραμε από πριν, γι’ αυτό και έπεσε η απόδοση του διπλού».

Ο δεύτερος, για να ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ με το μικρόβιο του ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ τα παιδιά του Πανιωνίου, που πέρα και πάνω από τα άλλα κίνητρα, θα ξέρουν ότι έτσι και χάσουν, ΟΛΟ αυτό το ελεεινό και τρισάθλιο αποχωρητήριο των Μέσων της «εξυγίανσης» θα είναι πανέτοιμο να ΒΡΟΜΙΣΕΙ και να ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ την προσπάθειά τους.

Κάθε μέρα και κάτι σιχαμένο, κάθε μέρα και μία ακόμα καινούργια ΒΡΟΜΙΑ. Αλλά και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ θα παίρνουν την απάντησή τους. Καμιά βρομιά δεν θα μένει τίποτα αναπάντητο, από δω και πέρα. Από εδώ και πέρα, θα δίνονται απαντήσεις ΣΕ ΟΛΑ.

«ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ»

Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από το αναγνωστικό κοινό για την καινούργια «δημοσιογραφική» βρομιά, με χαρακτηριστική την παρακάτω από τον Tziaros Thodoris.

«Πάντα έτσι λειτουργεί αυτός ο βόθρος που νομίζει ότι είναι αθλητικό site. Μονίμως υπονοούμενα και θέματα από το πουθενά. Σε καφετέρια άμα παίξουμε δύο φράπες με ένα φίλο μας βάζελο θα ανεβάσει άρθρο “χούλιγκαν του Ολυμπιακού χτύπησαν οπαδό του ΠΑΟ σε καφετέρια”.

Δεν είδες ευαισθησία για το θέμα με τον οπαδό στο Καραϊσκάκη; Και τον άλλον το είχαν στείλει στο νοσοκομείο γιατί ξεφόρτωνε καφάσια στη λαϊκή κοντά στη Λεωφόρο με μπλούζα Ολυμπιακού.

Ηθικολόγοι του κώλου. Ηθική όπου τους βολεύει και όπως τους βολεύει.

Οταν μπουκάρεις στο γήπεδο και δέρνεσαι δύο ώρες με τα ΜΑΤ, φταίει ο Περέιρα. Οταν βγάζεις φωτογραφίες στη Θύρα 7 με μπλούζα του ΠΑΟ, φταίνε οι αλήτες της εξέδρας. Στη μια περίπτωση είναι αγνοί οπαδοί που προκλήθηκαν, ενώ στην άλλη περίπτωση είναι αλήτες χούλιγκαν. Αυτή είναι η δημοσιογραφία του Αυλακιώτη - πρασινοφρουρού. Σαφώς και δεν επικροτώ αυτό που έγινε με τον ξυλοδαρμό προχθές. Αλλά μερικοί δημοσιογράφοι πουλάνε τρελίτσα. Δεν ξέρουν ότι υπάρχουν χουλιγκάνια και αλητεία στις εξέδρες. Προχθές το μάθανε. Λες και αν η Εθνική παίξει Λεωφόρο ή Τούμπα και πας με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο γήπεδο, θα βγάζουν σέλφι μαζί σου αγκαλιά».

*** Από την ΕΠΟ δεν ανακοινώθηκαν οι αποδοχές των προσληφθέντων. Λέγεται, όμως, ότι η μεγαλύτερη φτάνει τα δεκαεπτά χιλιάρικα και η μικρότερη ξεπερνάει τα έξι.

Χώρια τα… «τυχερά», βεβαίως.

*** Ευαγγέλου, λέει, διαιτητής στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός. Της ΕΠΣ Αθηνών, δηλαδή επιρροών Δημητρίου-Βαρούχα.

Για να δούμε... τι θα δούμε.

*** Το μάθατε το καινούργιο… «ποντιακό»;

Η «Νέα Τούμπα», λέει, που θα φτιάξει ο Ιβάν, θα είναι «προδιαγραφών»… Champions League!!!

*** Λέμε για τη μεγάλη διεθνή επιτυχία του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια, αλλά με την άλλη, του Πάοκ, κανείς δεν ασχολείται. Η ομάδα που έχει για προπονητή έναν Παπαθεοδώρου, έχασε από κάποια «Λούντβιγκσμπουργκ» με το τιμητικότατο σκορ 70-103!

Φυσικά, η καρέκλα του προπονητή του Πάοκ κάθε άλλο παρά… «τρίζει». Οσο υπάρχει ο Ιβάν, θα είναι εκεί επ’ άπειρον, μέχρι να… ολοκληρώσει το έργο του.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 14/10/2017)

Διαβάστε επίσης