Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«ΣΤΗΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

«ΣΤΗΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 - 19:28

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

Ο κοσμάκης έχει σταματήσει να τρώει κουτόχορτο και δεν τους πιστεύει πιά

ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΜΠΟΝΑΜΑ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ!

Να χαρώ εγώ … επενδυτή ! Τι επενδυτή, δηλαδή, ΕΠΕΝΔΥΤΑΡΑ ! Γιά τον Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι ομιλώ, ο οποίος φτάνει στο σημείο έσχατης «επενδυτικής» ξεφτίλας : Να απειλεί με κήρυξη χρεωκοπίας επιχείρηση γιά ένα πρόστιμο το οποίο ΗΞΕΡΕ ότι υπήρχε και όταν την αγόρασε !

Φυσικά, όλα αυτά τα είχα γράψει, πριν από λίγες ημέρες εδώ, σ’ αυτή τη στήλη. Στο φύλλο της περασμένης Πέμπτης, 21 Δεκεμβρίου, έγραφα : «Το ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις από πλευράς του Ρώσου επιχειρηματία, ήταν βέβαιο και εν πολλοίς φυσιολογικό, θα έλεγα, διότι και ποιος δεν θα αντιδρούσε στη θέση του, από τη στιγμή πού θα τον καλούσαν να καταβάλλει ένα τέτοιο ποσόν.

Όμως, όταν η αντίδραση γίνεται ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ, με τρόπο πού προκαλεί μέρος της κοινωνίας θυμίζοντας τακτικές ΜΑΦΙΑΣ, είναι ανήθικη. Η συγκεκριμένη ( πρώτη ) αντίδραση της εταιρείας του Ιβάν, ήταν να ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ με ΛΟΥΚΕΤΟ, προβάλλοντας βεβαίως, τους εργαζόμενους πού «θα μείνουν στο δρόμο» !

Όλα τα ΜΜΕ πού ανήκουν στην ιδιοκτησία του Ρώσου, πρόβαλαν ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ το επακόλουθο, το οποίο φυσιολογικά συγκινεί την κοινή γνώμη. Όμως, κανείς δεν διέκρινε και την ΑΝΤΙΘΕΤΗ πλευρά των επακόλουθων, ότι δηλαδή αν ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ της εταιρείας ( πλευρά Σαμπίντι ) πιάσει και με αυτή την ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ απαλλαγεί από το πρόστιμο πού έχει καταλογιστεί, θα υπάρξει ΣΩΡΕΙΑ παρόμοιων εκβιασμών ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ επιχειρηματίες, οι οποίοι ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ από κάθε πρόστιμο και ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ τι άλλο !

«Αν δεν μας χαρίσετε το πρόστιμο θα βάλουμε λουκέτο και θα μείνουν εκατοντάδες ή χιλιάδες οικογένειες στο δρόμο, χρονιάρες μέρες», θα λένε».

Αυτά έγραφα πριν από μία εβδομάδα και χθες ήρθε η επιβεβαίωση. Η ΣΕΚΑΠ ανακοίνωσε ότι σήμερα θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ της, γιά να ξεκινήσει η διαδικασία της αναγκαστικής πτώχευσης της εταιρείας.

Ολο και κάποιος «Δημητριάδης» θα βρεθεί

Καθαρός ο εκβιασμός, μέσω της ευαισθησίας της κοινής γνώμης. Και κάτι ακόμα όμως, βλέπω εγώ. Βλέπω την δια του εκβιασμού «διευκόλυνση» της κυβέρνησης προκειμένου να «βοηθήσει» από την πλευρά της ( νομοθετικά ή «άλλως πως» ) προκειμένου να «συνεχίσει την λειτουργία της η εταιρεία και να μη βρεθούν στο δρόμο τόσοι εργαζόμενοι». Προσβλέπουν δηλαδή στην ΠΙΕΣΗ μέσω της ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, πού ενδεχόμενα «θα λύσει τα χέρια» της Κυβέρνησης γιά ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ παρέμβαση. Ολο και κάποιος βουλευτής τύπου … «Δημητριάδη» θα βρεθεί γιά να καταθέσει τροπολογία με την οποία το πρόστιμο στον … επενδυταρά εκ Ρωσίας θα ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ και βεβαίως, η Κυβέρνηση θα την κάνει δεκτή μετά μεγάλης χαράς και ευτυχίας. Σαν να βλέπω μπροστά μου … ολοζώντανους τους βολευτές της συγκυβέρνησης … να χειροκροτούν … όρθιοι, γιά την … σωτηρία τόσων εργαζομένων από την ανεργία. Και βεβαίως, τον Ρώσο επενδυταρά να συνεχίσει να … «επενδύει» με τα χαρισμένα πρόστιμα, όχι όμως στη ΣΕΚΑΠ, αλλά … στα ΜΜΕ (!!!) και τον ΜΑΛΑΚΑ ελληνικό λαό να πληρώνει τα σπασμένα, εις υγείαν και προς δόξαν των ένδοξων κορόϊδων.

Οσο γιά εκείνα τα καραβάκια με το λαθραίο φορτίο, το διάσημο golendri και το άλλο πού «στέκουν ἀρόδο, ἀπὸ φόβο μὴν κάτσουν στ' ἀνάβαθο λιμάνι» ( Μανουσάκης ) μη με ρωτάτε τι θα απογίνουν. Εχουν αναλάβει τα … αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης !

Ερμηνεύουν και τις … σκέψεις του !

Ετσι, είπαμε τα βλέπω εγώ και δεν αποκλείεται να κάνω και λάθος. Η συνέχεια θα δείξει. Στο μεταξύ όμως, οι μεγαλειώδεις τσάτσοι, αυτοί πού «ερμηνεύουν» μέχρι και τις … σκέψεις του Ιβάν, προβάλλουν το επιχείρημα ότι ( ο Ιβάν ) «αδυνατεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν από το 2008 πού διαπράχθηκε η τελωνειακή παράβαση ( σ.σ. έτσι … λένε τώρα το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ; ) μέχρι το 2013, πού η ΣΕΚΑΠ πέρασε στα χέρια του να μην έχει καταλογιστεί κανένα πρόστιμο και αυτό να ξεφυτρώνει τώρα, από το πουθενά».

Ε, λοιπόν υπάρχουν κι’ άλλοι, ουδέτεροι παρατηρητές, πού σίγουρα αδυνατούν να καταλάβουν πως είναι δυνατόν ένας καθαρός και σε όλα νόμιμος επενδυτής, πού δεν ξεπλένει χρήματα, να ΑΓΟΡΑΣΕ μία υπερχρεωμένη επιχείρηση χωρίς να ΨΑΞΕΙ προσεκτικά και μεθοδικά, τις διάφορες οικονομικές και νομικές της υποχρεώσεις. Τι διάολο, τόσο … κορόϊδο πιάστηκε ο τετραπέρατος κατά τα άλλα εκ Ρωσίας επενδυτής ;

Δεν ξέρω τι θα κάνει με τη ΣΕΚΑΠ, ούτε και με ενδιαφέρει. Το πρώτο όμως θα πρέπει να σταματήσει να βάζει μπροστά τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, διότι και ΑΝΗΘΙΚΟ είναι και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ γιά την χώρα μας.

Υ. Γ. : Αλήθεια, πόσο ακριβώς είναι ΣΗΜΕΡΑ το ποσόν του προστίμου πού καλείται να πληρώσει ο Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι ; Είναι δυνατόν να … στέκει ακόμη στα 38,2 εκατομμύρια ; Εδώ τα τέλη κυκλοφορίας να μην πληρώσει κανείς εμπρόθεσμα, το ποσόν διπλασιάζεται και του Ιβάν το πρόστιμο παραμένει … σταθερό; Δεν έχει τόκους, προσαυξήσεις και … πρόστιμα επί του αρχικού προστίμου, άραγε ;

Χριστουγεννιάτικος και … ανεπανάληπτος !

Αν αναρωτιέστε τι θα γίνει αν ο Πάοκ πάρει το πρωτάθλημα, ιδού η εκδοχή ενός επιτυχημένου Παοκτζή :

"Πρέπει να έρθει το πρωτάθλημα εδώ, μόνο και μόνο για να ζήσουμε τις στιγμές. Πιστεύω πως αν το καταφέρουμε, εκείνες τις μέρες θα βλέπουμε ανθρώπους να τρέχουν γυμνοί στους δρόμους, θα γίνονται πενθήμερα πάρτι, θα αγκαλιάζονται στις εφορίες και στην ουρά του ΙΚΑ θα παίζουν το περνά – περνά η Μέλισσα."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Κόλλλκας !!!

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ PLUS :

ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !

Στις 11 Δεκεμβρίου 2014, είχα ανεβάσει στο Olympiakos24.gr το παρακάτω κειμενάκι :

«Σας έχω νέα ενδιαφέροντα * ΤΗΝ ερχόμενη εβδομάδα μπαίνει σε λειτουργία ένα ακόμη αντιολυμπιακό site * ΜΕ μεγάλα ονόματα της «αντικειμενικής» δημοσιογραφίας στο δυναμικό του * ΑΠ’ ό,τι ακούγεται στην πιάτσα, το χρηματοδοτεί ο κ. Ιβάν Σαββίδης, του Μπάουγκ * ΙΣΩΣ με τον γνωστό κολλητό του, από την Νέα Φιλαδέλφεια * ΚΑΛΗ Αποτυχία».

ΦΥΣΙΚΑ και ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ συμβαίνει, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ. Το κείμενο αφορούσε το sκατοdna πού όντως βγήκε στον αέρα λίγες μέρες αργότερα. Για μία ακόμη φορά είχα προαναγγείλει την ΕΙΔΗΣΗ κατ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Και τώρα, γράφω ότι ήταν ΕΙΔΗΣΗ, με διάφορες αρκετά ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, εκ των οποίων μία πολύ σημαντική, είναι ότι αυτό το site λειτουργικά κοστίζει στον Ρώσο ιδιοκτήτη περισσότερο από … όλα τα υπόλοιπα Παοκτζήδικα ΜΜΕ μαζί ! Οι πληροφορίες ομιλούν γιά εμβάσματα περίπου ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ το χρόνο, από ΚΥΠΡΟ μεριά προκειμένου να συντηρηθεί αυτή η κηφηνοφωλιά ! Και όλα αυτά, γιά να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κι’ αν σας πέφτει υπερβολικό το ποσόν, απλά σκεφτείτε τα ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πού στοίχισαν ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ οι εκλογές της ΕΠΟ ! Ετσι δηλαδή είπε ο Βίκτωρ Μητρόπουλος και ακόμα ΚΑΝΕΙΣ δεν τον έχει διαψεύσει.

Η αλήθεια του Κυριάκου

Επιτέλους, διαβάσαμε κάτι ειλικρινές από πλευράς του περίγυρου του Ιβάν. Ο εκπρόσωπός του Κυριάκος Κυριάκου, του Κυριάκου και της Κυριακής, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook : «Σε έναν πρώτο γύρο πού ξεκίνησε δύσκολα, αλλά τελείωσε όπως έπρεπε, ο ΠΑΟΚ είναι εδώ …» !

Πλήρης η αλήθεια, λοιπόν, για πρώτη ίσως φορά.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δύσκολα, αλλά στο τέλος του πρώτου γύρου ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ : Στη δεύτερη θέση, πίσω από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Συνεχώς τάχα «τσακώνονται» και «είναι στα μαχαίρια», αλλά στον κοινό σκοπό να βλάψουν τον Ολυμπιακό είναι πάντα ενωμένοι

ΙΒΑΝ – ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΟΠΩΣ … ΤΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ !

Στημένες οι ψεύτικες «κόντρες» τους μόνο γιά επικοινωνιακούς λόγους

Λυπάμαι πού αυτή τη φορά θα διαφωνήσω με τους φίλους και συναδέλφους μου, αλλά έχω την δική μου άποψη σχετικά με το θέμα της «αντιπαλότητας» μεταξύ Αεκούλας και Πάοκ στα της ΕΠΟ. Και θα το γράψω ρητά και κατηγορηματικά εξ αρχής : Δεν έχω την άποψη ότι υπάρχει ή έστω καλλιεργείται κάποιου είδους κόντρα μεταξύ των «συμμάχων» της «εξυγίανσης», είτε λόγω της ποινής του Χιμένεθ είτε γιά ό,τιδήποτε άλλο. Είμαι απολύτως βέβαιος, ότι τίποτα, ούτε καν συννεφάκι υπάρχει πού να σκιάζει την κολεγιά τους. Βλέπετε, ομιλώ περί κολεγιάς και όχι περί «φιλίας».

Δεν ξέρω πως λέγεται η φιλία στα ρώσικα, αλλά υποψιάζομαι πως ούτε και ο Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς ξέρει. Αγνωστη λέξη αυτή, στο συγκεκριμένο κοινωνικό και οικονομικό πλαίσιο από το οποίο περιβάλλεται.

Πάμε παρακάτω. Κάποιοι ευφάνταστοι ΑΡΔ των ΜΜΕ πού ανήκουν στο Αεκ, έσπευσαν να αποδώσουν την … τιμωρία του Χιμένεθ στην ΜΑΪΜΟΥ αντιπαλότητα του Ρώσου με τον διοικητή. Δηλαδή, ότι η απόφαση ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ και ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ από τους τσάτσους του Ρώσου πού βρίσκονται εντός ΕΠΟ. Και γιά ποιο λόγο ; Γιά να … χτυπήσουν την Αεκούλα, να της κάνουν ζημιά και να επωφεληθούν βαθμολογικά.

Τρίχες κατσαρές και … κιτρινόμαυρες. Δηλαδή, σύμφωνα με τη «λογική» των ΑΡΔ της Αεκούλας ( πού γράφουν ότι η απόφαση για την επιμήκυνση της ποινής του Μανόλο δημιουργεί … «περίεργες σκέψεις» ) γιά να τιμωρηθεί έτσι ο Μανόλο συνέβησαν τα εξής :

Πρώτον, «έπιασαν» οι τσάτσοι του Ιβάν στην ΕΠΟ τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα και τον έπεισαν ( πως ; ) να κάνει έφεση στην αρχική ποινή.

Δεύτερον, έπιασαν τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ - μέλη και τους «έπεισαν» ( πως ; ) ή απαίτησαν ή υπαγόρευσαν, ό,τι προτιμάτε, να αυξήσουν την ποινή του προπονητή και μάλιστα τόσο, ώστε να … περιλαμβάνει και τον αγώνα με τη Λάρισα, πού … αν είχε ανακοινωθεί μια μέρα πριν, ο Χιμένεθ θα ήταν στον πάγκο του, κανονικά.

Εγώ λοιπόν, όλες αυτές τις μαλακίες δεν τις θεωρώ «θεωρίες συνωμοσίας». Όχι … δα ! Γιά μένα, προσπαθούν να στηρίξουν το σενάριο πού τους βολεύει, ότι ΔΗΘΕΝ ο Μελισσανίδης με τον Ιβάν «βρίσκονται στα μαχαίρια» ; Ποια μαχαίρια, ρε παιδιά, ούτε στα … κουταλάκια του γλυκού δεν βρίσκονται. Αντίθετα, η ΚΟΛΕΓΙΑ τους είναι πιο δεμένη και πιο άρρηκτη από ποτέ. Και οι δύο τους, ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ στους μηχανισμούς της συγκυβέρνησης συριζανέλ είναι και κινούνται παράλληλα με αυτούς. Κοινός στόχος ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ και αρχικός σκοπός αυτής της νοσηρής κολεγιάς, είναι το πώς θα κάνουν κακό στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη.

Πως θα γκρεμίσουν τον ΘΡΥΛΟ από την ΚΟΡΥΦΗ του ελληνικού ποδοσφαίρου με ΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ, αλλά απόλυτα ΕΞΩΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ τρόπους και μεθόδους. Εχουν επιστρατεύσει όλους τους ΥΠΟΠΤΟΥΣ και ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ μηχανισμούς τους, από ΕΠΟ μέχρι και κάποιες ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ της Δικαιοσύνης, προκειμένου να γονατίσουν τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και μου λέτε, τώρα, ότι δήθεν «βρίσκονται σε διαμάχη» ;

Και γιά να τελειώνουμε : Η σχέση μεταξύ Ιβάν και Μελισσανίδη, είναι ΠΑΡΟΜΟΙΑ με την σχέση μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου. Όπως εκείνοι, τη μια τάχα τσακώνονται, την άλλη τάχα δυστροπούν, την παράλλη τάχα δεν συμφωνούν, την επομένη τάχα δεν ψηφίζουν και συνεχώς τάχα «βρίσκονται σε σύγκρουση».

Όταν όμως έρχεται η ώρα της αλήθειας, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ αυτά πού έχουν ΕΞ ΑΡΧΗΣ συμφωνήσει.

Διαβάστε επίσης