Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟ – ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ;

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟ – ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ;
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 17:18

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ ;

Ο κ. Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος είναι διαιτητής Σούπερ Λίγκας. Ανήκει στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας και θεωρείται άνθρωπος της αμέσου επιρροής του Μποροβήλου. Και ως διαιτητής κρίνεται. Ως απλός πολίτης, υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα, επομένως είναι εκ προοιμίου πρόσωπο ευυπόληπτο, πού χαίρει εκτιμήσεως από την κοινωνία της Τρίπολης.

Δεν κρίνω τον κ. Διαμαντόπουλο ως απλό πολίτη, πολύτιμο μέλος της κοινωνίας. Τον κρίνω ως ΔΙΑΙΤΗΤΗ. Και ως διαιτητής, είναι ΑΘΛΙΟΣ. Είναι ΕΛΕΕΙΝΟΣ. Είναι ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΟΣ. Ισως, να είναι και ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, κάτι για το οποίο έγινα κοινωνός αμέτρητων τηλεφωνημάτων και διαδικτυακών σχολίων.

Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό, ώστε αποφάσισα να το θέσω υπό μορφή κουϊζ στους διαδικτυακούς μου φίλους ( πού μετράνε σε χιλιάδες ).

Η ερώτηση πού έθεσα ήταν η εξής : «Πιστεύετε ότι ο Διαμαντόπουλος τα είχε πάρει ;»

Μέσα σε λίγη ώρα, ο «τοίχος» μου στο FB είχε κατακλυστεί από απαντήσεις. Ομιλώ γιά εκατοντάδες απαντήσεις. Κάποιες εξ αυτών, δεν δημοσιεύονται γιά ευνόητους λόγους. Πολλές όμως είναι απόλυτα ενδεικτικές του ΚΛΙΜΑΤΟΣ πού επικρατεί γιά τον Διαμαντόπουλο και την διαιτησία εν καιρώ εξυγίανσης, γενικότερα.

Ορισμένες χαρακτηριστικές, είναι οι παρακάτω :

*** Ο υφυπουργός Βασιλειάδης είχε προγραμματίσει να παρευρίσκεται στον καθαγιασμό των υδάτων του λιμένα του Πειραιά.

Αλλά … κάτι του έτυχε.

Αρχή φόρμας

George Patros Όχι, για το συγκεκριμένο ματς. Απλά του έχουν τάξει να γίνει διεθνής ή κάτι τέτοιο αν προσκολληθεί στο άρμα της "εξυγίανσης"

Giorgos Athanasiou Η πιο προκλητική αντιολυμπιακη διαιτησία μέχρι τώρα χωρίς να δώσουμε δικαίωμα με την απόδοση

Periklis Kairis Τα σφυρίγματά του ήταν γενικώς αντιολυμπιακά. Σε μία ποδοσφαιρικά προηγμένη χώρα δεν θα διαιτήτευε ούτε ερασιτεχνικούς αγώνες. Στην ίδια χώρα θα γινόταν έρευνα για την απαράδεκτα αντιεπαγγελματική διαιτησία του και η έρευνα αυτή θα επικεντρωνόταν στους λόγους μιάς τέτοιας προκλητικής συμπεριφοράς.

Panagiotis Sylaidos Δεν νομίζω να τα πήρε κύριε Μανώλη. Μάλλον ήθελε να φανεί καλός στα αφεντικά του το παλληκάρι

Κωνσταντίνος Αλεξανδρής ..έδειξε πεντακάθαρα τις προθέσεις του, χωρίς να χρειάζεται καν το πέναλτυ.. Τα φάουλ που μας έδωσε στο.. κέντρο, ήταν όλα τα λεφτά..! Ηδη παίρνει (σαν άνθρωπος) κι αυτός, αυτό που του αξίζει...

Emmanouil Valeris Ο Βαρούχας πάντως είπε το πρωί στο σπορ 24 ότι ήταν σχεδόν άριστος...!

Nikos-Galina Stachtiari Μανώλη μου, αυτοί δεν τα παίρνουνε......τους τα δίνουνε!!!!! Και αυτοί από ευγένεια........κ.λ.π, κ.λ.π.!!

Μανόλης Λεμπίδης Τραγικός σε όλα από τα πέναλτυ μέχρι τα φάουλ

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αν εννοείς ότι τα πήρε...στο κρανίο επειδή κερδίσαμε, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!

Στέργιος Δαναμίδης Όχι, δεν τα πήρε απλά του πέσανε οι φακοί επαφής και τα έβλεπε όλα βυσσινόασπρα

George Theodoropoulos Μπα, εξετάσεις έδινε

Michael Kourtis Η απάντηση είναι μια Μανώλη
Θα τα πούμε στις εκλογές όποτε γίνουν!!!
Ψηφίστε ότι πιο κουλό βρείτε!!!
Θα είναι απάντηση για ΟΛΟΥΣ τους Ολυμπιακάρες βολευτές που μπουκώνονται όταν είναι για θέμα της ομάδας!!!

Γιωργος Κοκονεζης Εγώ νομίζω ότι ήταν στην ψύχρα στημένος, αλλά δεν έκατσε...

χρηστος λογοθετιδης Προσεκτικά εξυγιαντικός θα έλεγα !

Παναγιώτης Γκούβερης Να έχεις 65% κατοχή και να σού δίνει 25 φάουλ κατά και 11 υπέρ 6 κίτρινες στον Ολυμπιακό και τρείς στην Λάρισα άσε τουλάχιστον ένα πέναλτι, Εσύ δάσκαλε τι λες, παίζει μπάλα το κοράκι η δεν παίζει;;

Νίκος Ζαχαρόπουλος Το σίγουρο είναι ότι είχε "ΠΑΡΕΙ" εντολή!!!!!

Triantafillos Xima Αν αναλογιστεί κανείς ότι κατάπιε 2 πέναλτι, σφύριζε φάουλ σε κάθε πέσιμο βυσσινί, όχι όμως και ερυθρόλευκο, τιμώρησε μέχρι και πανηγυρισμό, αλλά όχι σκληρά αντιαθλητικά χτυπήματα, είχε το αγχωμένο ύφος του χεσμένου μετά το 0-1... όχι, δεν τα πήρε. Απλά, απειλούνταν με ένα σκασμό ρούβλια ή πνίξιμο με κασκόλ (ο έτερος πόντιος δεν δίνει στον Άγιο του νερό, σιγά μη δώσει τίποτα στον Διαμαντόπουλο).

Γιαννης Γιαννακοπουλος ΑΘΛΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.

ΣΦΥΡΙΖΕ Ο,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ

George Theodoropoulos Πολύ καλός διαιτητής είναι. Απλά χθες δεν σφύριζε ό,τι έβλεπε, αλλά ο,τι ΕΠΡΕΠΕ για τους άλλους.

Αλέκος Πολίτης Τι διαφορά έχει η συνεχόμενη παρουσία του στη Σ. Λίγκα από το να τα έχει πάρει;.

Ζάννης Νίκος Εγώ έχω λίγο διαφορετική άποψη. Όχι δεν έχει και δεν θα πάρει ποτέ τίποτα. Να θυμίσω εδώ ότι επι εποχής καπετάνιου, οι συγγενείς και οι φίλοι των ενδιαφερομένων διαιτητών παραγόντων αλλά και παικτών, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Μανωλά, εργάζονταν σε επιχειρήσεις του ομίλου. Μήπως λοιπόν θα είχε ενδιαφέρον ένα ρεπορτάζ αναλόγου φύσεως.. ..;

Στελιος Τριανταφυλλου Η άποψη μου. Είχε εντολή άρα είχε πάρει εντολή φυσικά να μην κερδίσει ο ΘΡΥΛΟΣ. ΑΥΤΌ ΘΑ ΦΑΝΕΊ ΣΥΝΤΟΜΑ. Πόσες σε παρακαλώ κάρτες έδωσε σε βάρος ΜΑΣ ;

ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΟΜΗΡΙΑ

Nasos Keramidas Δεν είναι απαραίτητο να τα πάρει με την έννοια που δίνουμε γενικώς....Μπορεί κάποιος να τα πάρει π.χ σε υποσχέσεις για προώθηση και στην υλοποίηση των υποσχέσεων αλλά και στη συνέχεια να τα παίρνει με την διατήρηση της υλοποίησης.....Με λίγα λόγια να του υποσχεθούν ότι θα γίνει διεθνής, να τον κάνουν διεθνή αλλά και να παραμένει διεθνής....Αυτά βέβαια προϋποθέτουν παρουσία στους πίνακες της σούπερ λιγκ και επομένως σε συνεχή ΟΜΗΡΊΑ.... Φέξε μου και γλίστρησα.

ΤΟ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Τέλης Βασιλάκης Φυσικά και ΤΑ ΠΗΡΕ... Για ενθύμιο στο σπίτι τα @@ του Μάριν... Ο τρόπος με τον οποίο έδινε κίτρινες κάρτες στους παίκτες μας, μαρτύρησε την ψυχοσύνθεση του... Έβγαζε απύθμενο ΜΙΣΟΣ κύριε Μανώλη !!!! Αν μπορούσε … θα έδερνε και κάποιον... Χάρηκα πάντως που η απάντηση παικτών μας προς τα γυφτοΜΠΑΟΚΙΑ της εξέδρας ήταν με ένα ξεγυρισμένο τρίμπαλο και με πανηγυρισμούς μπροστά στην μάπα τους

Spiros Kalisperatis Αισχρή διαιτησία ! Δεν είναι τόσο το χέρι που δεν έδωσε. Αυτο ας πούμε πως το θεώρησε ακούσιο , αν και αν αντί Ολυμπιακός ήταν Πάοκ η Αεκ σίγουρα θα σφύριζε από το κέντρο. Ήταν τα προκλητικά φάουλ που έδινε σε βάρος του Ολυμπιακού σαν να ήθελε να τον τιμωρεί και να μη δίνει τίποτα υπερ. Το εγκληματικό φάουλ στο Φορτούνη από πίσω - καθαρή κόκκινη κάρτα - είναι το επιστέγασμα.. Ασε που μας γέμισε κάρτες. Και το ύφος του? Λες και δεν ήθελε να ξέρει κανένα... Αθλιος

Δαμιανός κόκκινος σκορπιός «Υποστηρίζουν κάποιοι ότι αν παίζεις καλά κερδίζεις και τα κοράκια. Ναι. Συμφωνώ, αλλά όταν βλέπεις τέτοια διαιτησία δεν μπορεί να μην το γράφεις, να μην το αναφέρεις. Η ΑΕΛ έπρεπε να μείνει με 10 με το τάκλιν πάνω στον Φορτούνη απ’ τον αληταρά πού αν δεν κάνω λάθος, είχε μπεί αλλαγή πριν από λίγο και του έδειξε κίτρινη κάρτα. Πάλι καλά πού ο Κωστάρας σηκώθηκε και είναι εντάξει το παιδί. Αν ήταν κανένας άλλος θα τον είχε αρπάξει απ’ το λαιμό, θα τον πλάκωνε και θα είχε και δίκιο. Ο κόσμος μας να ξυπνήσει και όσοι δεν το έχουν ακόμα πάρει χαμπάρι, να το καταλάβουν και να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, γιατί τέτοιες διαιτησίες θα έχουμε και στη συνέχεια».

«ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΠΩΣΕΙ Ο ΖΙΖΙΤΣ»

Τσελικας Θεμης Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Να φτιάξουμε ένα κουΐζ για το ποιος δεν τα έχει πάρει, από τους φυτευτούς διαιτητές της εξυγίανσης. Μου κάνει εντύπωση, πως όταν παίκτης του Ολυμπιακού κάνει ένα μαρκάρισμα, τρέχουν αμέσως να κάνουν παρατηρησεις. Και στην φονική κλοτσιάς εκείνου του κριαριού της Λάρισας στο Φορτούνη, ενώ έπρεπε να του βγάλεις κόκκινή του έβγαλε κίτρινη. Και ξέβγαλε στον Πάρντο κίτρινη που πήγε να πάρει την μπαλιά. Λίγο πιο πριν κάνουν φάουλ στο Σεμπα, στο 0-2 τον πετάνε κάτω δεν δίνει τίποτα, δεν πρόλαβα να δω ποιος παικτης της ομάδας μας έπιανε τα μαλλιά του.. Σε όλη την διάρκεια του β ημιχρόνου, που προηγούμαστε με 0-1, έδινε φάουλ γύρω από την περιοχή μας να τους βάλει μέσα. Το ίδιο είχε γίνει και με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης. Δεν υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση που έχει πλέον ο Ολυμπιακός. Αυτός ο αλήτης, ο Ζιζιτς, με τις πορδομαγκιες που έκανε ήθελε να αναγκάσει παίκτη του Ολυμπιακού να τον φαπώσει, να πάρει κόκκινη να λείψει απλό επόμενο αγώνα. Πλέον έχει γίνει συνήθεια αυτό. Όση ψυχραιμία να έχει ένας παίκτης, κάποια στιγμή η φάπα θα πέσει. Άνθρωποι είναι και αυτοί και εκείνη την ώρα οι παλμοί ειναι πολλοί. Στην Τούμπα που θα πάμε, άραγε τι όργια θα ετοιμάσουν, αναρωτιέμαι εγώ».

Τέτοια υποδοχή ειδικά την σημερινή εποχή στη χώρα μας, πρακτικά είναι ΑΝΕΦΙΚΤΗ, αλλά …

ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ !

Κλαψουρίζει αλυχτώντας το κτήνος της «εξυγίανσης» : Εφαγε μεγάλη ήττα από τον Μαρινάκη

Δεν ξέρω αν ο ίδιος ο Κέβιν Μιραλάς έχει συνειδητοποιήσει πλήρως τις διαστάσεις της υποδοχής πού του επεφύλασσε ο ερυθρόλευκος κόσμος. Νομίζω ότι είναι τρομακτικές. Στην εποχή μας και στον τόπο μας, υποδοχή με 2500 κόσμο γιά υποδοχή κάποιου στο αεροδρόμιο, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, είναι κάτι ΑΝΕΦΙΚΤΟ.

Σκέπτομαι και προσπαθώ να βρώ, να ανακαλύψω, κάποια περίπτωση πού υποθετικά θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοια απόδειξη μαζικού ενθουσιασμού, να προκαλέσει μία μαζική κινητοποίηση όγκου πολιτών στο αεροδρόμιο με σκοπό απλά και μόνο μία ΥΠΟΔΟΧΗ κάποιου – έστω – δημοφιλούς προσώπου, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ ΚΑΝΕΝΑ.

Και δεν βάζω τους ξένους πολιτικούς πού επισκέπτονται κάποιες φορές τη χώρα μας, διότι γι’ αυτούς η κάθε υποδοχή είναι απαγορευμένη για λόγους τάξεως. Και να μην ήταν, όμως, πάλι δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα βρισκόντουσαν κάποιοι Ελληνες πού θα πήγαιναν μαζικά να υποδεχτούν π.χ. την Μέρκελ, τον Ερντογάν, τον Ολάντ κ.λ.π.

Να πούμε πάλι γιά καλλιτέχνες ή ηθοποιούς, σταρ του Χόλλιγουντ ; Τα μεγαλύτερα ονόματα να έφταναν στο Ελληνικό, το πολύ να βρισκόντουσαν μπροστά σε καμιά ντουζίνα κάμερες και φωτορεπόρτερς. Όχι, όμως, μπροστά σε ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΠΛΗΘΟΣ και ΠΟΤΕ σε καμία ενθουσιώδη υποδοχή.

Εχω ζήσει, πριν από χρόνια δια ζώσης την υποδοχή του Ντέταρι στο Δημαρχείο. Εχω φάει τη λασπουριά της ζωής μου στο Ρέντη, όταν ήρθε ο συγχωρεμένος ο Φούνες.

Αυτό το πράγμα όμως, με την υποδοχή στο αεροδρόμιο, ενός παλιού ΦΙΛΟΥ του Ολυμπιακού, ΑΥΤΑ τα χρόνια, της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ πού βιώνει ο ελληνικός λαός, είναι υπερβατικό. Ξεπερνάει όλα τα προηγούμενα και ταυτόχρονα δίνει πολλά ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ και χαρίζει άφθονα αβίαστα συμπεράσματα σε όσους επιθυμούν να ασχολούνται περισσότερο και πιο υπεύθυνα με τον χώρο.

Η υποδοχή του Κέβιν Μιραλάς, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ προεκτάσεις και όποιος δεν το βλέπει, ή το αμφισβητεί, ή «είναι τυφλός», ή εθελοτυφλεί.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βάλει με το ΣΥΜΠΑΝ. Με ένα ΑΙΣΧΡΟ, ΧΥΔΑΙΟ και εντελώς ΑΝΗΘΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, πού σαν λυσσασμένο σκυλί προσπαθεί να δαγκώσει. Όμως, η ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ομάδα με τους ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ οπαδούς, όχι μόνο δεν υποχωρεί, όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, όχι μόνο δεν εγκαταλείπεται στο στόμα του ΚΤΗΝΟΥΣ, αλλά ΤΟ ΝΙΚΑΕΙ, του ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, το αναγκάζει να καταφεύγει σε κλαψιάρικα αλυχτίσματα.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Μιραλάς, αλλά ΚΑΙ η υποδοχή του, ήταν ένα ΤΡΑΝΟ, ένα ΚΑΙΡΙΟ, ένα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ του Ολυμπιακού σ' αυτό το ΒΡΟΜΙΚΟ, το ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟ «σύμπαν».

Και όπως σίγουρα θα έχετε προσέξει, ήταν τόσο δυνατό ώστε να τους αναγκάσουν ΟΛΟΥΣ τους, να ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ και να το ΜΟΥΛΩΞΟΥΝ. Δεν ξέρω μέχρι πότε, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, τα ανήθικα σχέδιά τους, πού προσέβλεπαν στον ΔΙΧΑΣΜΟ της ερυθρόλευκης οικογένειας έχουν ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ.

Τα γκρέμισε ο Βαγγέλας με ΜΙΑ - ΔΥΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ενέργειες. Απλά πράγματα.

Διαβάστε επίσης