Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΘΕΣΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ… ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ … «ΦΙΛΟΙ» ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΘΕΣΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ… ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ … «ΦΙΛΟΙ» ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ!
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 16:49

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

Όλα θα μπορούσε να τα είχε σταματήσει αν ήθελε ο Κόκκαλης … Αλλά δεν θέλει !

Πειστικές απαντήσεις και διευκρινήσεις περιμένει ο ερυθρόλευκος κόσμος από τον πρώην ηγέτη του

Ημουνα ο πρώτος πού τόλμησε να θίξει δημοσιογραφικά το θέμα των σχέσεων του Σωκράτη Κόκκαλη με το ποδοσφαιρικό παρακράτος πού κατέληξε στην δικτατορικής φύσεως σημερινή διοίκηση και εν τέλει την παράδοση του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια των εκλεκτών της κυβέρνησης συριζανέλ.

Η πρώτη μου νύξη, πού θα μπορούσε να εκληφθεί και ως ευθεία καταγγελία, έγινε πριν από ενάμιση χρόνο και συγκεκριμένα στα «Πολλά εν Ολίγοις» της 13 Ιουλίου 2016.

Τίτλος του άρθρου, «Αδιόρθωτος και αμετανόητος ο Θωμάς».

Και μεταξύ άλλων στο κείμενο : «Αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες που ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ να ασχολείται με τα προεκλογικά της ΕΠΟ, στρατολογώντας και υποστηρίζοντας μέλη των διαφόρων ΕΠΣ στο πλευρό των τριών «συμμάχων» που προσπαθούν να ρίξουν τη διοίκηση Γκιρτζίκη. Ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος, ο οποίος ΧΡΗΜΑΤΙΣΕ (με κάθε ερμηνεία της έννοιας) και ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκλητικά αδιόρθωτος και αμετανόητος δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για τη γενική κατακραυγή που έχουν δημιουργήσει οι δραστηριότητές του και σαν να μη συμβαίνει τίποτα εξακολουθεί, κυριολεκτικά από το πρωί έως το βράδυ, να τηλεφωνεί, να τάζει, να προσηλυτίζει καινούργια μέλη στην ανίερη και εν πολλοίς ΑΝΗΘΙΚΗ «αντιπολίτευση» των Μελισσανίδη, Σαββίδη και Αλαφούζου.

Εκείνο, όμως, που προκαλεί δυσεπίλυτα ερωτηματικά και έντονες απορίες, είναι η στάση που φαίνεται να κρατάει (;) ο πρώην πρόεδρος και ηγέτης του Ολυμπιακού, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος είτε δεν γνωρίζει είτε δεν δίνει σημασία στις αντι-Ολυμπιακές ενέργειες του πρώην στενού του συνεργάτη στην ερυθρόλευκη διοίκηση. Οι απορίες στην ερυθρόλευκη οικογένεια εντείνονται, με το σκεπτικό ότι αν ο Κόκκαλης ήθελε να πάρει θέση, θα την είχε πάρει. Και τότε, βεβαίως, ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος δεν θα τολμούσε να συνεχίσει τις προδοτικές του δραστηριότητες, όσο μεγάλο και αν είναι το «ΠΑΚΕΤΟ» (των υποσχέσεων) που όλα δείχνουν ότι ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ εκ μέρους των τριών… «εξυγιαντών».

Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι αν ο Σωκράτης Κόκκαλης θελήσει να επέμβει, η επέμβασή του στο συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι καταλυτική και ακαριαία. Αλλά και αυτό να μη συμβεί, ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να αδιαφορήσει, ούτε και να ξεχάσει».

Εσύ Σωκράτη, πού βρίσκεσαι; Που παίζεις;

Στις 7 Μαρτίου επανήλθα στο θέμα, με νέο άρθρο. Ο τίτλος στην πρώτη σελίδα ήταν : «Την εποχή που ο Μαρινάκης υψώνει το παράστημά του και στέκει ολομόναχος κυματοθραύστης κάθε σε κάθε κακόβουλη επίθεση… Εσύ Σωκράτη τι κάνεις; Πού βρίσκεσαι; Πού «παίζεις»; Η φιλία και η σχέση με τον… «εξυγιαντή» Θωμά και οι συνεργασίες με τον ΟΠΑΠ, έχουν δημιουργήσει πολλαπλά και αναπάντητα ερωτηματικά στον ερυθρόλευκο κόσμο».

Και στο κείμενο, συμπλήρωνα :

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι ο Σωκράτης όχι απλά δεν βοηθά, αλλά και παρέχει κάποιου είδους μορφής στήριξη σε αναγνωρισμένους εχθρούς του θρύλου, όπως π.χ. τον προσκείμενο στην πλευρά της άθλιας, νοσηρής και ρυπαρής ‘εξυγίανσης’, Θωμά Μητρόπουλο. Δεν θέλω επίσης να πιστέψω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιου είδους ‘σύνδεση’ ή ‘σχέση’ που να αφορά τον αγωνιστικό τομέα και τον Ολυμπιακό μας, ανάμεσα στον Σωκράτη και τον ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη».

Τον πανταχόθεν βαλλόμενο Βαγγέλη Μαρινάκη

Κι’ όμως ! Οι εξελίξεις πού ακολούθησαν, επαλήθευαν τις υποψίες μου συνεχώς, όλο και περισσότερο. Και στις 8 του περασμένου Δεκέμβρη, επανήλθα με νέο άρθρο στο gavros.gr, Τίτλος, «Οι μάσκες πέφτουν : Δουλειές με τους ορκισμένους εχθρούς του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης».

Κανείς, μέχρι τότε, δεν είχε τολμήσει να γράψει κάτι γι’ αυτό το ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ γιά τον Ολυμπιακό θέμα, αν και ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. Εγώ όμως ήμουν αυτός πού ΡΙΣΚΑΡΕ, θίγοντας ένα θέμα ΤΑΜΠΟΥ γιά πολύ κόσμο.

Μεταξύ άλλων έγραφα : «Τον περασμένο Μάρτιο και ενώ οι υπόγειες συνεργασίες, διεργασίες, σκοτεινές δραστηριότητες και ανήθικες μεθοδεύσεις στην προεκλογική δραστηριότητα των «συμμαχικών» δυνάμεων, πού είχαν επικεφαλής του σχεδιασμού τον Μελισσανίδη και το επιτελείο του, κορυφαία θέση στο οποίο κατείχε ο Θωμάς, υπήρξαν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Σωκράτης Κόκκαλης όχι μόνον γνώριζε τα πάντα γιά τις κινήσεις του «πιστού του φίλου» ( το ανακοίνωσε και ο ίδιος στη Βουλή ) Θωμά, αλλά δεν έκανε τίποτα, απολύτως τίποτα γιά να ΒΟΗΘΗΣΕΙ τον πανταχόθεν βαλλόμενο διάδοχό του στον Ολυμπιακό Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πάλευε απεγνωσμένα εναντίον όχι μόνο των εχθρικών ανταγωνιστών του, αλλά και ενός ολόκληρου συστήματος. Ενός συστήματος στο οποίο ο Θωμάς είχε ηγετική θέση και καθήκοντα, ενός συστήματος το υπόβαθρο του οποίου τοποθετείτο στις ανίερες συμμαχίες μιάς εν πολλοίς διεφθαρμένης συγκυβέρνησης.

Ο Κόκκαλης, άτομο ιδιαίτερης ευφυϊας, διορατικότητας και αντανακλαστικών, και ΕΒΛΕΠΕ και ΗΞΕΡΕ και ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ πού ελλόχευαν γιά την ομάδα του τον Ολυμπιακό, όπως βεβαίως και γιά τον διάδοχό του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη πού είχε μπεί στο στόχαστρο «θεών και δαιμόνων» από την ημέρα πού ανέλαβε τον Ολυμπιακό, διαδεχόμενος τον ίδιο. Και εδώ, βεβαίως, άνετα δημιουργείται ένα μέγα ερωτηματικό : Αν ο Μαρινάκης ΔΕΝ είχε πάρει τον Ολυμπιακό τότε, και ΣΥΝΕΧΙΖΕ ο Κόκκαλης, τι θα γινόταν με την συγκυβέρνηση πού ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ( και όχι … μόνο ) ΣΤΟΝ «ΔΙΟΙΚΗΤΗ», μέτοχο του ΟΠΑΠ ; Τι θα έκανε αν έμπαινε μοιραία στο δίλλημα «Ολυμπιακός ή … επιχειρηματικές συμφωνίες με τους εχθρούς μας» ; ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ να δώσω απάντηση ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ !»

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !

Τρείς φορές έγραψα γιά τον Σωκράτη και τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό, πού από τότε πού ανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάδιζαν – και βαδίζουν – από το κακό στο χειρότερο. Φυσικά, ο καθένας αντιλαμβάνεται εύκολα ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Κόκκαλη είναι τέτοια, σε ένα εύθραυστο γενικότερα περιβάλλον, ώστε να μπορεί να βρίσκεται πάντα στην επιχειρηματική επιφάνεια, χωρίς οικονομικούς κινδύνους. Άλλο όμως αυτό και άλλο οι όποιες δραστηριότητές του να αντιμάχονται την ομάδα του, τον Ολυμπιακό, δίνοντας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΙΣΧΥ στους ΕΜΦΑΝΕΙΣ εχθρούς του.

Αυτή τη στιγμή, πού ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, πού αντιμετωπίζει ΑΝΗΛΕΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ, πραγματικό ΔΙΩΓΜΟ από ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ και ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, από ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ έως ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ φορείς, γεγονός πού ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει αντιμετωπίσει ποδοσφαιρική ομάδα στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ του ποδοσφαίρου, ο Σωκράτης Κόκκαλης ΕΠΕΛΕΞΕ την πλευρά των αντιπάλων.

Φυσικά, οι δουλειές με την κυβέρνηση αυξάνονται και οι συμφωνίες πού κλείνονται είναι ίσως περισσότερες από ποτέ. Όμως, αυτό πού ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ποτέ και με τίποτα, είναι ο Ολυμπιακός. Όχι η ΠΑΕ, αλλά Η ΙΔΕΑ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, η ΛΑΤΡΕΙΑ, το ΙΔΑΝΙΚΟ εκατομμυρίων φίλων του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, η εκτίμηση και ο σεβασμός τους.

Και αυτή τη στιγμή, αν κρίνω από τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ του ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ αναγνωστικού κοινού, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα πρέπει να δώσει ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ γιά τον ρόλο του και τη βοήθεια πού «κατηγορείται» ότι παρέχει αφειδώς στην … «εξυγίανση» των ΑΝΗΘΙΚΩΝ και των ΑΤΙΜΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : «ΓΙΑΝΝΗΣ Α.» ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ «ΠΡΟΣΩΠΟ – ΚΛΕΙΔΙ» ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΙΝΤΙ

Παρά την συνεχιζόμενη «αδιαφορία» και την διαφαινόμενη «απροθυμία» των εισαγγελικών και άλλων δικαστικών αρχών να παρέμβουν διατάσσοντας ΕΡΕΥΝΑ και επειδή εγώ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ και ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΩ όσο έχω αυτή τη δυνατότητα, δημοσιεύω σήμερα τα ΑΡΧΙΚΑ του ονόματος του εύπορου Ιωαννίτη επιχειρηματία πού ΑΓΟΡΑΣΕ τις μετοχές του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού προηγουμένως είχε ΠΟΥΛΗΣΕΙ το ακίνητο – φιλέτο ( πρώην Στρατηγείο του ΝΑΤΟ ) σε στενότατο συγγενή του Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι.

Πρόκειται λοιπόν γιά τον κ. Γιάννη Α. του οποίου ο γιός ήταν κάποια εποχή και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες του ΤΙ ΕΓΙΝΕ σ’ αυτή την υπόθεση, από την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ( με δάνειο ενός εκατομμυρίου ! ) ως το τέλος της, είναι ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ μου.

Ιδού λοιπόν, κύριοι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ πεδίον δόξης λαμπρόν και φωτεινόν. Εάν και εφ’ όσον, βεβαίως, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ.

Το … λίγο οφσάϊντ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λάρισα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της στην Τούμπα. Σ’ αυτήν, αναφέρεται και στο οφσάϊντ πρώτο γκολ του Πάοκ.

Συνηθισμένα … πράγματα, θα μου πείτε, τα γκολ οφσάϊντ γιά τον πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα συριζανέλ. Αυτό όως είχε μία … διαφορά από τα προηγούμενα. Ηταν … λίγο οφσάϊντ, όπως παρατήρησε ο Καραπαπάς. Δεν ήταν δηλαδή ούτε ενάμισι, ούτε δύο μέτρα οφσάϊντ. Αντε να ήταν … μισό μέτρο, το πολύ.

Ούτε μύγα στο σπαθί του !

Όπως και να έχει, ο Πάοκ είναι γνωστό ότι σε θέματα … διαιτητικής αξιοπρέπειας δεν ανέχεται ούτε μύγα στο σπαθί του ! Δεν αφήνει κανένα να αμαυρώνει τις τίμιες νίκες του, ειδικά αυτές πού σημειώνει επί ομάδων πού … δεν έχουν ίδιο ιδιοκτήτη μ’ αυτόν.

Ετσι, αμέσως προχώρησε σε απάντηση, με την οποία επιμένει ότι δεν υπήρχε κανένα οφσάϊντ στο πρώτο γκολ και ότι «οι τσαρλατανισμοί εναντίον του Πάοκ, με μόνο στόχο την πρόκληση των φιλάθλων μας, θα σταματήσουν» !

Γαργάρα με ξυλόπροκες για τη ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ! !

Αν μη τι άλλο, η άμεση ευαισθητοποίηση της διοίκησης του Πάοκ, είναι άξια πολλών επαίνων. Αναρωτιέμαι όμως, αν η νύξη γιά ένα οφσάϊντ γκολ προκαλεί τόσο έντονη αντίδραση, τι θα έπρεπε να έχει γίνει με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ γιά το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ με άλλες ομάδες Α’ Εθνικής ( ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα … ) ; Δεν θα έπρεπε και γι’ αυτό να έχει υπάρξει μία έστω υποτυπώδης αντίδραση ; Κάποια ανακοινωσούλα, ας πούμε κάποια αναφορά π.χ. σε λανθασμένη πληροφορία, σε ψευδέστατα και ανυπόστατα δημοσιεύματα, σε ανακριβή ενημέρωση, κάτι τέλος πάντων, πού να έδινε το στίγμα της επίσημης θέσης του Πάοκ σε όλα αυτά, ούτως ώστε, συν τοις άλλοις, να υπάρξει σωστή και πλήρης ενημέρωση της κοινής γνώμης ;

Όχι, φίλοι μου. Δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση. Τόσο ο Πάοκ και η … ευαίσθητη διοίκησή του, όσο και το επικοινωνιακό του σύστημα, την έκαναν ΓΑΡΓΑΡΑ ! Όπως το διαβάζετε, αγαπητοί. ΓΑΡΓΑΡΑ και μάλιστα ΜΕ ΞΥΛΟΠΡΟΚΕΣ την έκαναν την υπόθεση της ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ πού προβλέπει μέχρι και ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ της ομάδας, ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ τα καταγγελλόμενα.

Η λειτουργία της Δικαιοσύνης στο Κοντονιστάν !

Πως όμως θα αποδειχθούν, όταν ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ από πλευράς ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ενεργειών; Είδατε κανένα αθλητικό δικαστή, κανένα ποδοσφαιρικό ή άλλης ειδικότητας εισαγγελέα, κανένα ανακριτή, κάποιον τέλος πάντων ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ της Δικαιοσύνης να παρεμβαίνει ; Είδατε να υπάρχει το θέμα κάπου στα … «υπ’ όψιν» γιά … «προσεχώς» κάποιων δικαστικών διαδρόμων ;

Τι στην ευχή, τυφλοί είναι οι εισαγγελείς ; Κουφοί είναι ; Η απλά έχουν υπερήφανη ακοή και δεν τα ακούν όλα ;

Δεν γνωρίζω, φίλοι μου, πως κινείται και λειτουργεί η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στο Κοντονιστάν. Ισως και να μην είμαστε εμείς αυτοί πού δεν καταλαβαίνουμε, πού δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα «αξιόποινα» και τα χρήζοντα δικαστικής διερεύνησης από τα άλλα, του συρμού, πού δεν πρέπει να δίδεται σημασία λόγω … έλλειψης σοβαρότητος.

Η Ζωή δίνει το ακριβές στίγμα των σχέσεων Ιβάν και Μαξίμου

Οσο γιά την συμβολή και συμμετοχή του κ. Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι στα κοινά της χώρας γενικότερα, ιδού μία δήλωση πού δίνει το ακριβές στίγμα, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης :

«Θέλω να πω λοιπόν το εξής, για να μιλήσουμε και πιο, έτσι, αθλητικά. Υπάρχει ένας αθλητικός παράγοντας, ο κύριος Σαββίδης, που είναι γνωστό, ο ίδιος δήλωσε δημόσια, ότι λειτούργησε για λογαριασμό της κυβέρνησης στην υπόθεση των αδειών των media. Έκανε δημόσια δήλωση, για την οποία κατά την άποψή μου θα έπρεπε να είχε κινηθεί η Εισαγγελία Διαφθοράς, γιατί υπήρξε μία ομολογία του ίδιου του κυρίου Σαββίδη on camera. Ο ίδιος συγκεκριμένος αθλητικός κι’ επιχειρηματικός παράγοντας έχει τύχει σκανδαλωδώς προνομιακής μεταχείρισης, μέσα από τη διαγραφή οφειλών της ΣΕΚΑΠ. Ο ίδιος αθλητικός κι επιχειρηματικός παράγοντας φιλοξενεί τον υπουργό Οικονομικών στις κερκίδες των επισήμων, την ώρα που θα έπρεπε ο κύριος Τσακαλώτος να παλεύει για τη χώρα μας και ο ίδιος αθλητικός κι’ επιχειρηματικός παράγοντας τυγχάνει και του εξαιρετικού προνομίου να βγαίνουν δελτία Τύπου του Μαξίμου προς χάριν του».

Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης

Η «ΤΡΑΜΠΑ» ΤΗΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Η «ΤΡΑΜΠΑ» ΤΗΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Τι αποκάλυψε χθες ο Αλέξης Κούγιας και ποια είναι η αλήθεια, όπως βγαίνει από τη δημοσιογραφική έρευνα - Πως εμπλέκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα - Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης.