Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιτροπή λογοκρισίας στήνουν Γραμμένος και Βασιλειάδης για να κλείσουν τα στόματα

Επιτροπή λογοκρισίας στήνουν Γραμμένος και Βασιλειάδης για να κλείσουν τα στόματα
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 17:46

*** ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο Βασιλειάδης απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών του ... Ατρομήτου από και προς το Περιστέρι για το Σαββατιάτικο Ατρόμητος - Πάοκ

*** ΚΟΥΪΖ ... πανεύκολο ακόμα και για τους πιο ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ :

Ο Αλέκος Αλεξανδρής πού σήμερα βρίζουν, πήρε ΤΡΙΑ πρωταθλήματα με την Αεκ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ... ΠΟΣΑ ;

Δεν είναι απλά άχρηστοι και ανίκανοι να διοικήσουν ένα τόσο μεγάλο και κρίσιμο μέγεθος, όπως το ποδόσφαιρο. Είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, όχι μόνο για το άθλημα, αλλά και γενικότερα την ελληνική κοινωνία, ακόμα και αυτό το δημοκρατικό μας πολίτευμα !

Δεν υπερβάλλω, αγαπητοί φίλοι. Αν το νομίζετε, ιδού το ρεπορτάζ ( LIVESPORT, Σάββας Λιβάνιος ): «Από το αυτί και στον ... δικαστή ! Σε συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής στην ΕΠΟ προχωρά ο Βαγγέλης Γραμμένος, η οποία κάθε εβδομάδα θα αξιολογεί φαινόμενα βίας και εμπρηστικών δηλώσεων και θα ενημερώνει άμεσα τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου. Για τη σύσταση της επιτροπής, πού θα καταγγέλλει ακραία συμπεριφορά, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημέρωσε με επιστολή του τον υφυπουργό Αθλητισμού. Στην ουσία η συγκεκριμένη επιτροπή θα αντικαταστήσει σε ένα βαθμό τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ο οποίος κατά την τρέχουσα περίοδο απλώς παρατηρεί όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει παρέμβει ελάχιστα».

Σταματώ εδώ, να το δούμε λιγάκι πιο λεπτομερώς.

Τι κάνει ακριβώς η ΕΠΟ ( διά του προέδρου της ) ; Φτιάχνει μία επιτροπή ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ, η οποία θα ... ΔΙΑΒΑΖΕΙ τα δημοσιεύματα και όποια εξ αυτών ΚΡΙΝΕΙ ( η ... επιτροπή λογοκρισίας ) ότι είναι ... «ακραία», θα τα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ !

Πού θα τα καταγγέλλει ; Στα πειθαρχικά όργανα, τα οποία πλέον θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ λόγω της καταγγελίας από τους ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ της ΕΠΟ να παρέμβουν. Και πού προφανώς ( πάντα σύμφωνα με το κείμενο της επιστολής Γραμμένου ) θα επιβάλλουν ποινές στους καταγγελλόμενους από τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ της ΕΠΟ και στις ομάδες τους !

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ της ΕΠΟ, για την ... εφευρετικότητά τους. Πρέπει όμως να μάθουν ότι ούτε οι πρώτοι είναι, ούτε οι μόνοι. Στο παρελθόν υπήρξαν άφθονοι ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ, από τους οποίους εμείς οι παλιότεροι, πού ζήσαμε την επταετία της 21ης Απριλίου, είχαμε αρκετές εμπειρίες.

Βεβαίως, αυτά πού ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ το κάθε αυταρχικό φασιστοειδές, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνου, τουλάχιστον ΟΧΙ όσο θα υπάρχουν τακτικοί δικαστές. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος πού ούτε η επιτροπή Δεοντολογίας, ούτε οι αθλητικοί εισαγγελείς έχουν παρέμβει σε περιπτώσεις δηλώσεων πού θεωρήθηκαν «παραβατικές». Διότι απλά, πρόκειται για διατάξεις ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ πού ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έκφρασης. Και ξέρουν πολύ καλά οι δικαστικοί, ότι έτσι και κάποιος, ο οποιοσδήποτε, ταλαιπωρηθεί με την επιβολή ποινής για άτι πού ΕΙΠΕ ή ΔΗΛΩΣΕ, ή ΕΓΡΑΨΕ στο διαδίκτυο, μπορεί να στραφεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ αυτών πού περιόρισαν τα συνταγματικά του δικαιώματα.

Τώρα λοιπόν, ο άνθρωπος του Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι στη ν ΕΠΟ προσπαθεί να ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΕΙ το ποδόσφαιρο με διατάξεις πού βεβαίως στη χώρα του Ιβάν, μπορεί να θεωρούνται ... φυσιολογικές. Όπως και στη χώρα του Μαδούρο ή ακόμη και του Ερντογάν, του Κιμ και όλες τις χώρες με ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ καθεστώτα. Όμως ΕΔΩ, στη χώρα πού γεννήθηκε η δημοκρατία, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ... «ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ» !

Πάμε όμως παρακάτω. Και ποιους ... «προτείνει» ο Γραμμένος στον υφυπουργό Βασιλειάδη, να απαρτίσουν την επιτροπή λογοκρισίας ;

Διαβάστε τα ονόματα για να σας είναι πιο εύκολο να αντιληφθείτε το ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ και ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ τους.

Αντιγράφω : «Η πενταμελής Επιτροπή θα αποτελείται από τον πρόεδρο της ΕΠΟ ( δηλαδή ... ελόγου του ), τον Εκτελεστικό Γραμματέα, τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Σούπερ Λιγκ και ένα ανεξάρτητο μέλος, πού θα επιλέγεται από τον πρόεδρο της ΕΠΟ» !

Δηλαδή θα είναι ΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ και του ... Μελισσανίδη ! Και γιατί δεν την ονομάζουν την Επιτροπή ... «ρωσική κομπανία», να ξεμπερδεύουμε ; Η αφρόκρεμα της υγείας και της ... ισονομίας ( πού έλεγε και ο Κοντονής ). Και τι σημαίνει κατ' επέκταση αυτό ; Πως ότι λένε οι ... άνθρωποι του Ολυμπιακού ( π.χ. ο Σάββας ) θα ελέγχεται και θα κρίνεται από τους ανθρώπους του Ιβάν και του Νιάου ! Οι οποίοι στη συνέχεια θα τους ΚΑΤΑΔΙΔΟΥΝ στα πειθαρχικά όργανα σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ, με τακτικές βγαλμένες λες από τα χρόνια της γερμανικής κατοχής. Με τη διαφορά ότι σήμερα, εν έτη 2018, κανείς δεν θα φοράει κουκούλα. Οι καταδότες δεν θα δείχνουν τα θύματα, απλά θα τα ... αναφέρουν γραπτώς στις υπερκείμενες αρχές για τα ... περαιτέρω.

Ποιοι λοιπόν θα επιδίδονται στο λογοκριτικό έργο και θα ΚΡΙΝΟΥΝ τις δηλώσεις, ποιες είναι ... «ακραίες» και ποιες είναι οι ... «μεσαίες» ; Με τι ΠΡΟΣΟΝΤΑ ; Με ποιο ΔΙΚΑΙΩΜΑ θα ΑΝΤΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ τις αρχές ενεργώντας ως αυτόκλητοι εισαγγελείς ευελπιστώντας ότι θα γίνουν ... φόβητρα της ποδοσφαιρικής κοινωνίας ; Τρέχα-γύρευε και ψάχνε να 'βρεις ! Η εξουσία της καρέκλας μπορεί εύκολα να παρασύρει ακόμα και σοβαρούς ανθρώπους στην αυθαιρεσία και την ασυδοσία.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ

Ομιλούμε για έρποντα φασισμό, αγαπητοί και δεν φοβάμαι τις λέξεις. Για γνήσιο αριστερόστροφο φασισμό, πού πρώτο στόχο έχει, όπως ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ φασισμών, την συνταγματικά κατοχυρωμένη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. Και μη βγει κανένας ΑΧΡΕΙΟΣ να μας τσαμπουνήσει ότι «κάποιες δηλώσεις τροφοδοτούν τη βία», ότι «δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει», ότι «πρέπει να προστατεύονται και αυτοί πού προσβάλλονται από τις διάφορες δηλώσεις ( βασικά δλδ. οι διαιτητές ), διότι θα του πω ξεκάθαρα ότι είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ.

ΝΟΜΟΙ, υποκριταράδες, ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΑΥΣΤΗΡΕΣ διατάξεις πού ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ την τιμή και υπόληψη οποιουδήποτε. Κανείς δεν μπορεί να βγει και να βρίσει κάποιον με εκφράσεις προσβλητικές, μειωτικές, απαξιωτικές, διότι θα κινδυνεύσει να αντιμετωπίσει ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Όποιος λοιπόν ΘΙΓΕΤΑΙ από δηλώσεις διαφόρων ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, μπορεί άνετα να προσφύγει στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Δεν υπάρχει ανάγκη να παρέμβουν οι ΧΑΦΙΕΔΕΣ και οι ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ της ΕΠΟ.

Η επιτροπή αυτή, λέει ο Γραμμένος, «θα συνεδριάζει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και θα αξιολογεί φαινόμενα βίας, εμπρηστικών δηλώσεων, δημοσιευμάτων κ.λ.π.». Ναι, ρε ΤΟΛΜΗΣΤΕ ! Τολμήστε να ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ (πχ. ) ΔΙΚΟ ΜΟΥ δημοσίευμα ! Σας διαβεβαιώνω ότι ΟΠΟΙΟΣ το κάνει αυτό, ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΨΕ. Θα τον κυνηγήσω, τον ΧΑΦΙΕ, μέχρι εκεί πού δεν φαντάζεται. Και είμαι βέβαιος ότι δεν θα είμαι ο μόνος πού σκέπτεται έτσι. Θα πέσει κυνηγητό ΑΠ' ΟΛΟΥΣ, για όποιο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΘΡΑΣΥΜΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ και να «καταγγείλει» δικό μου κείμενο, σε «επιτροπές» και άλλες σκουληκότρυπες, ΠΕΡΑ από τον φυσικό μου δικαστή, δηλαδή την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Για ένα πράγμα μόνον απορώ. Πως είναι δυνατόν αυτός ο Βασιλειάδης, πού ισχυρίζεται ότι το κόμμα ου είναι ... «κάθε λέξη του συντάγματος», ΔΕΧΕΤΑΙ τέτοιες ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ και ΑΝΗΘΙΚΕΣ εισηγήσεις. ΠΙΣΩ με το ίδιο ... mail θα έπρεπε να είχε στείλει τις προτάσεις Γραμμένου ο δημοκράταρος υφυπουργός. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι ... μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμα τίποτα ...

ΚΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ

«Αγαπητέ Μανώλη καλησπέρα, Θα ήταν αφελής κάποιος να περίμενε επιστροφή βαθμών από τον Σκουτέρη. Αυτός θα υπερασπιστεί τον Πάοκ μέχρι τέλους και δεν θα παραξενευτώ εάν αθωωθεί και σε δεύτερο βαθμό με την ΑΕΚ [εκεί θα φτάσει η ιστορικά] και αφαιρεθούν βαθμοί και από την ΑΕΚ για να ξαναγίνει μπάχαλο γιατί απλά η κυβέρνηση όλοι τους ΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. Εγώ αγαπητέ Μανώλη δεν είχα και δεν έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη [ξέρω τι γράφω] και όταν αργεί να βγει μια απόφαση γίνεται το ανάλογο μαγείρεμα μέχρι να βρει τα παραθυράκια του νόμου ο δικαστής. Άπαξ και τα βρει, [ όσο σαφής και εάν είναι ο νόμος] και θα φέρει τούμπα την απόφαση. Για το άλλο που γράφετε ασφαλώς και ήταν ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ αφοί γνώριζαν την απόφαση από την Παρασκευή αλλά έπρεπε να συνεχιστεί το έργο. Αγαπητέ Μανώλη θέλω να τηρήσετε την δέσμευσή σας και να βγάλετε όλους τους βρωμιάρηδες στο φως που εδώ και 6 χρόνια μας λασπολόγησαν με τον χειρότερο τρόπο. Μην αφήσετε κανέναν απ' έξω και με κάθε λεπτομέρεια γιατί θα πρόκειται για ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ και μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε. Σας παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ευχαριστώ» Μ.Ζ. ( [email protected] )

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΥΤΑ ;

«Αγαπητέ κύριε Γαβαθιώτη, να προχωρήσετε όπως εσείς γνωρίζετε! Να ξεσκεπαστεί όλος αυτός ο εσμός που στην πλάτη του ΘΡΥΛΟΥ μας νομίζει πως μπορεί να κάνει παιχνιδάκια! Η απόφαση του ΑΠ ήταν καταπέλτης για όλο το παρεάκι των ΑΡΔ που με κάθε τρόπο προσπαθούν από την ημέρα που ο Βαγγέλης ανέλαβε τον ΘΡΥΛΟ μας, να τον γκρεμίσουν! Τα ίδια ακριβώς έκαναν και επί Σωκράτη! Ξεχνάμε τι έλεγε ο νυν ΥΕΘΑ για τον τότε Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας;;;; Δεν ξεχνάμε! Μέχρι που έφυγε από τη μέση και εμφανίστηκε ο Βαγγέλης! Λίγους μήνες αφότου βγήκε μπροστά και άρχισε να φτιάχνει τη δική του αυτοκρατορία, να και οι ομορφιές του αντιολυμπιακού συστήματος! Εγκληματικές οργανώσεις, στημένα παιχνίδια, ναρκωτικά! Όλα μα ΟΛΑ κατέρρευσαν και φυσικά θα καταρρεύσει και το τελευταίο! Λίγο υπομονή! Βέβαια, τα τσιράκια των λαθρεμπόρων και πραγματικών ναρκεμπόρων, κάτι άλλο θα βρουν! Ζούμε στη χώρα που εύκολα κάποιος πουθενάς μπορεί να σκαρφιστεί το οτιδήποτε για να σπιλώσει συνειδήσεις, πρόσωπα, οικογένειες! Αλλά, έχουνε γνώση οι φύλακες! Άρα, ναι! Αποκαλύψτε με ονόματα και διευθύνσεις ΟΛΟΥΣ όσους ενέπλεξαν το ΘΡΥΛΟ μας !» ( Γιάννης Αγγέλου )

  • Μία απορία έχω, αγαπητέ φίλε και αναρωτιέμαι : Τα ... ΘΥΜΑΤΑΙ ο Σωκράτης αυτά ;

«Για ένα πενηντάρικο, με λένε όπως θέλεις εσύ» ή ... τα «δημοσιογραφικά καλάζνικοφ»

«Διάβασα κατά τύχη πριν από λίγο ένα άρθρο με θέμα -Δημοσιογραφικά καλάσνικοφ - και μου ανέβηκε η πίεση. Αυτό κύριε Μανόλη θεωρείται δημοσιογραφία. Έλεος, έλεος, αυτή είναι η διαπαιδαγώγηση την κοινωνίας ? Πού πάμε? Ευχαριστώ» george ploumakis ( [email protected])

** Λοιπόν, ακούστε κ. Πλουμάκη. Η δημοσιογραφία είναι ένας χώρος πολυσυλλεκτικός. Όπου «χωράνε» πολλοί και διάφοροι.

Τι σημαίνει «δημοσιογραφώ» ; Ότι γράφω κάτι δημόσια. Ό,τι δηλαδή αυτό πού γράφω το διαβάζουν όλοι όσοι θέλουν να το διαβάσουν. Ακόμα και ο πιο απλός αναγνώστης – επιστολογράφος, πού στέλνει ένα γράμμα σε κάποιο Μέσο, με την προσδοκία ότι θα δημοσιευτεί, μπορεί να θεωρηθεί «δημοσιογράφος».

Από κει και πέρα, υπάρχουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και οι ερασιτέχνες δημοσιογράφοι, αυτοί δηλαδή πού γράφουν για την πλάκα τους, για το χόμπι τους, γιατί τους αρέσει. Κάποιοι πάλι, όπως η αφεντιά μου για παράδειγμα, έχουν υπάρξει και επαγγελματίες δημοσιογράφοι, αλλά μετά το επάγγελμα ήρθε το χόμπι, η «αρρώστια».

Πάμε τώρα στους επαγγελματίες. Και αυτοί χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το ήθος, τις γνώσεις, το ταλέντο, τις προθέσεις. Φυσικά, υπάρχουν και οι αργυρώνητοι, οι διεφθαρμένοι, οι δημοσιογραφικές ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Φυσικά, κάθε άλλο παρά ... «διαπαιδαγωγούν την κοινωνία». Ως γνήσιες «πουτάνες», μπορούν να κάνουν τα πάντα, αρκεί να πληρωθούν.

«Πως σε λένε ;» ρωτάς για παράδειγμα την γνήσια, την κανονική πουτάνα και αυτή απαντά : «Για ένα πενηντάρικο, με λένε όπως θέλεις εσύ».

Κατάλαβες, αγαπητέ ; Νομίζω ότι απάντησα επαρκώς στην ερώτησή σου.

Διαβάστε επίσης