Ντουντούκα
"Διπλό" στην Ελβετία, Θρύλε ολέ, ολέ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η ΕΠΟ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ… «ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ»!

Η ΕΠΟ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ… «ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ»!
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - 15:54
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ
*** Μ’ αυτά πού του κάνουνε οι δικοί του στην ΕΠΟ, στο τέλος να δείτε πού ο Ιβάν θα λέει τον … Γκιρτζίκη «Γκιρτζικάκη» !
Ενώ την έχουν ήδη πατήσει με τον Ντίντακ, πάνε να κάνουν τα ίδια με τον Λάζαρο
Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει στη συνέχεια με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Εννοώ αν θα μείνει στην Αεκούλα, αν θα φύγει να αναζητήσει την τύχη του αλλού, αν θα έρθει στον Ολυμπιακό, ή αν θα πάει να παίξει στην Μαλαισία. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη αδυναμία, ούτε βεβαίως και τον υποτιμώ σαν ποδοσφαιριστή. Θα έλεγα, γιά να είμαι πιο κοντά στην πραγματικότητα, πως τον εκτιμώ σαν χαρακτήρα, διότι από τότε πού ξεκίνησε την καριέρα του κάνει τη δουλειά του σε όλες τις ομάδες πού αγωνίστηκε. Και δεν είναι και ολίγες. Πάοκ, Πάο, Μπολώνια, Βερόνα, Σαμπντόρια και μετά Κούλα.
Πως κατέληξε στην Κούλα; Να ένα ενδιαφέρον ερώτημα. Και αν πιστέψουμε αυτό πού δημοσιεύτηκε και δεν διαψεύστηκε ούτε από τους … ψεύτες της Αεκτζήδικης επικοινωνίας, ο … σκάουτερ Μελισσανίδης «τον μάζεψε από τα σκουπίδια» ! Αυτό γράφτηκε ότι του είπε ο Μελισσανίδης και συγκεκριμένα, «Είναι αντρίκιο αυτό πού κάνεις ; Σε πήρα από τα σκουπίδια» !
Βαριά κουβέντα αυτή και ασήκωτη. Και δεδομένου ότι η συνάντηση των δύο έγινε πριν τη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λάρισα, όπου ο Χριστ, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του με υπέροχο γκολ, αντιλαμβανόμαστε πως ο παίκτης είναι πάνω απ’ όλα ευσυνείδητος και επαγγελματίας.
Αρκεί αυτό ; Όχι, αλλά ΚΑΙ ΑΥΤΟ μετράει, αν θέλεις να φτιάξεις σωστή ομάδα, με παίκτες πού να τα δίνουν όλα, ακόμα και όταν είναι δυσαρεστημένοι. Κάνω λάθος ;
ΟΙ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΟΡΟΙ ΤΟΥ «ΣΥΝ ΕΝΑ»
Επαναλαμβάνω ότι δεν με ενδιαφέρει αν ο Λάζαρος βρίσκεται σε επαφή με τον Ολυμπιακό και αν αυτή η επαφή καρποφορήσει. Δεν ασχολούμαι με τα μεταγραφικά, διότι δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Ασχολούμαι με το φαινόμενο πού καλείται «ποδοσφαιριστής της Αεκ» και πιο συγκεκριμένα, «ποδοσφαιριστής του Μελισσανίδη». Και πάνω σ’ αυτή τη βάση θα μιλήσουμε.
Ας ξεκαθαρίσουμε όμως πρώτα το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο παίκτης, σύμφωνα με τα ενήμερα ρεπορτάζ, έχει υπογράψει με την Αεκ συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών, «συν ένα ακόμη» χρόνο. Πόσα λεφτά προβλέπονται ; Οσα πεί η Αεκ ! Δηλαδή, όσα εγκρίνει ο Μελισσανίδης. Και επειδή υπάρχει αυτό το «συν ένα» στο συμβόλαιο, ο Χριστοδουλόπουλος δεν έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί ποσόν.
Τι του είπε ο Μελισσανίδης ; Οτι πρέπει να συναινέσει (;) στην γιά ένα ακόμη χρόνο επέκταση του συμβολαίου του ( πού ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ο παίκτης ! ) με τα ίδια λεφτά πού αναφέρονται εξ αρχής ( κάπου μεταξύ 250 και 300 χιλιάδων ευρό ) και … «μετά θα δούμε αν και πόση αύξηση θα του κάνουν» !!!
Ποιος είναι αυτός πού «θα δεί» και «θα εκτιμήσει» ; Μα, φυσικά, ο Μελισσανίδης.
Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Χριστοδουλόπουλος ( γεννηθείς στις 19 Δεκεμβρίου 1986, δηλαδή 31 στα 32 ), δεν δέχεται αυτούς τους όρους πού θέλουν να του επιβάλλουν με το πρόσχημα της «υπογραφής του» κάτω από την ανανέωση ενός χρόνου. Υπογραφή πού επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν έχει βάλει ο ίδιος ο παίκτης ή αν το … έμαθε και αυτός ξαφνικά ότι έχει υπογράψει. Εξ άλλου, θέμα δεσμεύσεως του ποδοσφαιριστή με «συν ένα» ή συν δύο και πάει λέγοντας, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ από τους διεθνείς ποδοσφαιρικούς φορείς. Αυτά ίσχυαν την εποχή πού καίγανε κάρβουνο, για να μην πω, την εποχή πού ανακαλύφθηκαν οι λάσπες.
Και ειδικότερα η Αεκούλα την ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, με την περίπτωση Ντίντακ, πού πήγαν να τον εκβιάσουν, αλλά στο τέλος την κατάπιανε τη χλαπάτσα. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος με συνοπτικές διαδικασίες και τώρα ακούει για Αεκ και φτύνει στον κόρφο του.
Η «ΑΣΘΕΝΕΙΑ» ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΔΕ, ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ, ΤΡΙΤΣΩΝΗ, ΚΟΝΤΟΝΗ ;
SILVER ALLERT ΓΙΑ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ – ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ !
Η υπόθεση Χριστοδουλόπουλου δεν είναι παρά ένα σύμπτωμα της «ασθένειας» από την οποία πάσχει η Κούλα του Μελισσανίδη. Η ασθένεια αναφέρεται στις σχέσεις της διοίκησής της ( ή μάλλον του διοικητή της ) με τους ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ κυρίως ποδοσφαιριστές της, πού κάποια στιγμή παίρνουν το θάρρος να ζητήσουν κάτι παραπάνω από αυτά πού απλόχερα τους χορηγεί ο διοικητής.
Silver Allert εκδόθηκε, γιά τον Γιάκομπ Γιόχανσον, του οποίου η τύχη αγνοείται, εδώ και μερικούς … μήνες. Επισήμως, βεβαίως, θεωρείται «τραυματίας». Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. «Μαγκιά» είναι, απ’ αυτές πού στην Αεκ τις έχουν αναγάγει σε καθημερινή ρουτίνα.
Τι έγινε με τον Γιόχανσον, πού είναι μια χαρά παικτάκι ( και της παραπάει της Κούλας, εδώ πού τα λέμε ) ; Οι κακές γλώσσες ( ( πού εγώ τις πιστεύω περισσότερο ) λένε ότι με το πού άκουσε την «πρόταση» του διοικητή, πήρε … τα βουνά και ακόμα τρέχει ! Ούτε καν σε συζήτηση δεν μπήκε ! Ακουσε, λάκισε ! Συνοπτικές διαδικασίες.
Εκείνο τον ατυχή Αραβίδη, τον θυμάστε; Πάνω από τριάντα γκολ πέτυχε με την Αεκούλα στα τρία χρόνια πού φόρεσε τη φανέλα της. και ήταν και ιδιαιτέρως δημοφιλής, τόσο, ώστε με περισσή … αυτοθυσία κουρεύτηκε έτσι ώστε το σήμα της Θύρας 21 να φαίνεται σε περίοπτη θέση της καράφλας του.
Παρά ταύτα, πού έλεγε και ο Αλαμάνος, πέρυσι το καλοκαίρι ο διοικητής ήθελε να τον δώσει δανεικό σε «δικιά του» ομάδα, προφανώς γιά να εξυπηρετήσει κάποιες σκοπιμότητες. Ο Αραβίδης, δεν δέχτηκε και αυτό του στοίχισε ακριβά. Από τότε βρίσκεται εκτός ποδοσφαίρου !
Η πιο τραγική περίπτωση γιά μένα, πάντως, είναι αυτή του τερματοφύλακα, του Ανέστη. Λέγεται ότι απέρριψε την πρόταση πού του έγινε γιά ανανέωση και από τότε το μόνο πού παίζει είναι 31 την Πρωτοχρονιά, και αυτό με … ειδική άδεια από την ΠΑΕ.
Αυτά, είναι ολίγα μόνον παραδείγματα των σχέσεων της διοίκησης ( του διοικητή ) της Κούλας με τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τους πιο δημοφιλείς εξ αυτών. Σχέσεις πού εδώ στην Ελλάδα, λόγω της ιδιαίτερης επιρροής του Μελισσανίδη στα πόστα – κλειδιά της ΕΠΟ ( Δέδες, Φιλιππούσης, Κουκουλάκης, Τριτσώνης, Μπακάλης κ.α. ) φαίνεται να μην επηρεάζουν την πορεία της ομάδας.
Φυσικά, το όλο αυτό παραμύθι με τίτλο «η Αεκ πρωταθλήτρια» πού θυμίζει παράσταση του «θεάτρου Σκιών», στην Ευρώπη θα σκάσει με πάταγο. Τα περί … «Ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ» πού αναφέρονται από κάποιους ξελιγωμένους κιτρινόμαυρους αμνούς, κάνουν να γελάει ακόμα και ο ίδιος ο Μελισσανίδης.
Οι μόνοι Ομιλοι στους οποίους μπορεί να συμμετάσχει η Αεκ, είναι οι παραδοσιακοί Ποντιακοί Ομιλοι Χορού, Τραγουδιού και χαράς μεγάλης. Ως εκεί.
Σ.σ. : Οι πληροφορίες πού αναφέρουν ότι τον λογαριασμό στη συνάντηση Μελισσανίδη – Χριστοδουλόπουλου σε παραλιακό κέντρο, πλήρωσε ο Λάζαρος, δεν έχουν διασταυρωθεί.
ΤΟ «ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ» ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 3.564.000 ΕΥΡΩ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !
«Εχουμε ένα πλεόνασμα πού βασίζεται σε μία τρύπα. Είναι δηλαδή κάτι σαν τον Παναθηναϊκό. Στέκεται στα πόδια του διότι έχει καταφέρει ο Ουζουνίδης να παίζει μπάλα και να χάνει κάθε εβδομάδα από τρείς βαθμούς, επειδή δεν εξοφλούν ένα παίκτη» δήλωσε στην TV η Λιάνα Κανέλλη.
Είναι προφανές ότι η βουλευτής έχει χάσει επεισόδια. Αν ήταν μόνο γιά ένα παίκτη ( σ.σ. τον Βέμερ ) όλο και κάτι θα γινόταν. Εδώ όμως μιλάμε γιά καλάθι χρεών χωρίς πάτο !
Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε αναλυτικά τα ποσά πού οφείλει ο Παναθηναϊκός και σε ποιους ακριβώς τα οφείλει και το συνολικό ποσόν φτάνει στα 3.654.000 ευρώ !
Και αυτό ακριβώς ήταν η αιτία πού η ΟΥΕΦΑ τον ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Σκεφτείτε λοιπόν αν χρωστάει 3.654.000 ευρώ ΜΟΝΟ σε αυτούς πού έχουν προσφύγει στην ΟΥΕΦΑ, πόσα θα χρωστάει και σε εκείνους πού
ΔΕΝ έχουν προσφύγει στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία και είναι πολλαπλάσιοι !
Τώρα, αν όλα αυτά θυμίζουν σε κάτι το … «πλεόνασμα» του σύριζα, αυτό το ξέρει μόνο η Κανέλλη. Εγώ θα το έλεγα ΕΛΛΕΙΜΜΑ και όχι μόνον οικονομικό, αλλά κυρίως ΗΘΙΚΗΣ.
Ο Παναθηναϊκός εδώ και μερικά ΧΡΟΝΙΑ, απ’ όταν τον πήρε η κατηφόρα στα χρέη, μετέχει στο πρωτάθλημα ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ, αφού βάση των Κανονισμών, έπρεπε να είχε πληρώσει. Και αν πλήρωνε εξ αρχής, πού δεν ήταν τόσο πολλά τα χρέη του, δεν θα έφτανε στο σημερινό σημείο. Όταν όμως η διοίκηση έβλεπε πως και με το να μην πληρώνει τη βγάζει μια χαρά και ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ο Αλαφούζος δεν έβρισκε τον λόγο να εξυπηρετήσει και κανένα χρέος. Απλά, τα άφησε και αυξάνονταν, μέχρι το δεν πάει άλλο.
Και τώρα πού έφτασε στο δεν πάει άλλο … τρελός είναι να βάλει το χέρι στην τσέπη ; «Γαία πυρί μειχθήτω», σου λέει, όπερ μεθερμηνευόμενο στην νεοτέρα, σημαίνει ρε δεν πά’ να κόψουν το λαιμό τους ; Σιγά μην πληρώσω. Ας βρούμε τη λύση αυτοί πού … ενδιαφέρονται !
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … ΓΚΟΛ Ο ΒΕΛΛΙΟΣ !
Επιτέλους σκόραρε ο Απόστολος Βέλλιος προχθές με τη Νόττιγχαμ, στον αγώνα με την Μπέρνσλεϋ ( 3-0 ).
Σε δώδεκα συμμετοχές μέσα στο2018, ο Βέλλιος δεν είχε βρεί το δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που συνέβη την Τρίτη το βράδυ απέναντι στο 3-0 της ομάδας του επί της Μπέρνσλεϋ. Ο Ελληνας επιθετικός μπήκε αλλαγή στο 80 ‘ και στο 90’ πέτυχε το τρίτο γκολ της Νόττιγχαμ με σουτ μέσα από την περιοχή.
Τερματοφύλακας της Νόττιγχαμ ήταν ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος δεν ήρθε καν σε επαφή με τη μπάλα. Ηταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι γιά τον διεθνή τερματοφύλακα, πού βρισκόταν κάτω από τα δοκάρια της Νόττιγχαμ και στον προηγούμενο αγώνα της, με την Κάρντιφ εκτός έδρας.
Η Κάρντιφ κέρδισε με 2-1, με γκολ πού κανείς δεν μπορεί να πεί ότι ήταν «άπιαστα».
ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ
Ο Ντεσπόντοφ, ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος εξτρέμ πού λέγεται ότι παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε προχθές στο βουλγάρικο ντέρμπι Λέφσκι - ΤΣ.Σ.Κ.Α. 2-2, αφού δεν ήταν ακόμα εντελώς έτοιμος μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.
Σημειώνουμε ότι οι δύο αντίπαλοι είχαν αναμετρηθεί και την περασμένη εβδομάδα, στην έδρα της ΤΣ.Σ.Κ.Α. με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα ( 2-2 ) !
Τον πλάτανο
«Διαβάζω ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για Δώνη,Χριστοδουλόπουλο και .Μολέδο. Οπότε χαιρέτα μου τον πλάτανο» george ploumakis ([email protected] )
· Αν πιστεύεις ό,τι διαβάζεις, όπου το διαβάζεις, τότε … χαιρέτα μου τον πλάτανο !
«50 % Τσίπρας – 50 % Χοντροκαμμένος» !
«ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (Πού αλλού μπορούν να γίνουν αυτά;;;;)
Ορίστε που φαγωθήκατε κολοδημοσιογράφοι ότι στην Ελλάδα δεν μπορεί ποτέ να πάρει το πρωτάθλημα μια Λέστερ!!! Αν και η ΑΕΚ δεν είναι Λέστερ είναι ίσως λίγο ανώτερη από την Λέστερ, για τα Ελληνικά δεδομένα, κάτι μου λέει όμως ότι τώρα που κερδίσαμε πάλι τις Κυριακές μας του χρόνου θα μπορέσει να το πάρει ίσως και μια ομάδα ισάξια περίπου με την Λέστερ (Το ευχήθηκε άλλωστε και ο Πρωθυπουργός για φέτος) άσχετα αν πρόλαβε και τον άρπαξε... τον τίτλο εννοώ, πρώτος ο Χοντροκαμμένος λόγω Χα...Ιβάν χαχαχα!!! Ρε ΧαΙΒΑΝ εδώ σε δούλευε τόσο καιρό ο άφραγος Αλαφούζος ο Τίγρης θα σε άφηνε , τα λεφτά σου φέτος αλλάξανε κουβά από τον πράσινο τα έριξες στον κίτρινο τον ποντιακό ας είναι όμως όσο πας και βελτιώνεσαι- μαθαίνεις και μαθαίνει και ο Γιωργάκης, το βλαστάρι σου που τόσο σου μοιάζει! Πάντως όποιος από τους ακέφαλους αετούς πάρει το κύπελλο θα γιορτάσει σαν νταμπλούχος χαχαχα αν ζήσει βέβαια, την απονομή όμως μπορεί να την κάνει ο Κοντονής ακόμη και σε κάποιο … νοσοκομείο αν χρειασθεί. Είδες το 50-50 θαύματα κάνει (50% Τσίπρας - 50% ΧοντροΚαμμένος)!!! Περιμένουμε με αγωνία τον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αποδειχθεί και ο πραγματικός πρωταθλητής μιας και ο τίτλος φέτος θα είναι πάλι "χάρτινος" στα χαρτιά δηλαδή και εγώ που νόμιζα ότι τέτοιους τίτλους μόνο ο Ολυμπιακός καταδέχεται να παίρνει. Τώρα με το VAR του Κουκουλάκη ποιος μας πιάνει , θα πεθάνουμε στην εξυγίανση αδέλφια, έτσι του χρόνου ίσως δούμε και καμιά δεκαριά ομάδες ταυτόχρονα Νταμπλούχους να πανηγυρίζουν τους τίτλους με μαθηματικές και νομικές αναλύσεις πανεπιστημιακού επιπέδου βέβαια... να δούμε όμως πόσο θα κρατήσει αυτό το διάλειμμα ?» ( Kyriakidis Kostas )

Διαβάστε επίσης

ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ

Όταν ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ασχολούνται μαζί τους, η άποψη πού σχηματίζεται είναι ότι τα παιχνίδια Πανελευσινιακός – Πάοκ και Απόλλων Λάρισας – Αεκ ( με όμοιο σκορ, 0-7 και τα δύο !!! ) ΣΤΗΘΗΚΑΝ!- Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης