Ντουντούκα
"Διπλό" στην Ελβετία, Θρύλε ολέ, ολέ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ
Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 - 15:45
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ
*** Την έκθεση της Sportradar γιά το «χι ημίχρονο - χι τελικό» της Κέρκυρας, θα τη στείλει η ΕΠΟ στον εισαγγελέα ;
ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ
Οπα ! Αρχισαν τα ωραία. Τα πιο ωραία, όλων των ωραίων ! Αποκάλυψη τηλεοπτικής «Δίκης» προχθές το βράδυ : ΣΤΗΜΕΝΑ τα παιχνίδια γιά το Κύπελλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ χάρτινων δικέφαλων ! Και του Πάοκ και της Αεκούλας. Το ένα ήταν το Πανελευσινιακός – Πάοκ 0-7, τον Δεκέμβριο του 2016 και το έτερον το Απόλλων Λάρισας – Αεκούλα, τον Οκτώβριο του 2017, δηλαδή παιχνίδι ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ θεσμό, αυτόν πού και οι δυό τους θα παίξουν τελικό.
Και εδώ, κακά τα ψέματα, έχουμε να κάνουμε με άλλη μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, ένα ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ φαινόμενο : Δύο ομάδες πού παίζουν μεταξύ τους στο ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ μιάς χώρας, να κατηγορούνται ΕΠΙΣΗΜΑ γιά στημένα παιχνίδια τους και μάλιστα, ακριβώς γι’ αυτό το θεσμό ! Δεν ξανάγινε, κύριοι.
ΣΤΗΜΕΝΑ λοιπόν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Και πού το ξέρω ; Δεν το ξέρω, απλά το ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ. Αυτή δηλαδή είναι η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. Όπως αποκάλυψε η «Δίκη» , αυτή τη στιγμή με το ΣΤΗΣΙΜΟ των συγκεκριμένων παιχνιδιών ( και άλλων 13, πού δεν με ενδιαφέρουν ) ασχολούνται ΤΡΕΙΣ ( παρακαλώ ! ) Εισαγγελείς ! Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ( αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών ), ο Σωτήρης Μπουγιούκος ( αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών ) και η Ευαγγελία Λιάσου ( αθλητική Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης ) !
Επαναλαμβάνω, ότι όλα αυτά τα αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη» του καναλιού ΣΚΑΪ πού παρουσιάζει ο Κυριάκος Θωμαϊδης και πού – ειδικά σε θέματα εισαγγελίας – διαθέτει εξαιρετικές πηγές και εξειδίκευση. Αν λοιπόν ειπώθηκαν ψέματα στη Δίκη, τότε και εγώ γράφω ψέματα, αλλά δεν έχω ευθύνη, διότι απλά μεταφέρω τις απόψεις μου πάνω σε όσα άκουσα και είδα.
Θα μου πείτε, η συνήθης δημοσιογραφική έκφραση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι «ύποπτα γιά χειραγώγηση» παιχνίδια και όχι ευθέως χειραγωγημένα, δηλαδή ΣΤΗΜΕΝΑ.
Και γιατί δηλαδή να μην είναι στημένα ; Όταν ασχολούνται με αυτά ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και δαπανάται έτσι χρόνος και χρήμα από τη λειτουργία του δημοσίου, γιατί να προσπαθήσω να αποφύγω την έκφραση πού «ενοχλεί» ; Μήπως … επειδή η Δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει αποφανθεί» ; Ελάτε, τώρα. Σ’ αυτήν εδώ τη χώρα, πού η λειτουργία της Δικαιοσύνης ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ από ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ακόμα ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, θα περιμένουμε να βγεί απόφαση, μετά από μερικά … χρόνια ( και αν ! ) γιά να πούμε τα σύκα - σύκα και … τα στημένα - στημένα ;
Και γιά να το αναλύσουμε περισσότερο, επαναλαμβάνω ότι η Αεκούλα και ο Πάοκ, διέπραξαν το αδίκημα του ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ποδοσφαιρικών αγώνων, άρα θα πρέπει να υποστούν τις προβλεπόμενες εκ του νόμου κυρώσεις. Δεν παραγνωρίζω φυσικά το γεγονός ότι αυτές οι υποθέσεις βρίσκονται στο στάδιο έρευνας και προανάκρισης, ότι ακόμα δεν υπάρχει ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ πού να τα επιβεβαιώνει, ότι εν πάση περιπτώσει, ΥΠΑΡΧΕΙ και το λεγόμενο ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ, όπως υπάρχει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ του κόσμου. Πού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ; Στη Βενεζουέλα του Μαδούρο, στην Τουρκία του Σουλτάνου, στην Κορέα του Κιμ KAI BEBAIA, στην ΕΛΛΑΔΑ του ΤΣΙΠΡΑ !
Οποιον δεν γουστάρει ο πρωθυπουργός τον βρίζει και τον καταδικάζει με … «non paper»
ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ Ο ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ !
Ετσι είναι, κύριοι. Ο ίδιος ο πρώτος πολίτης της χώρας, ο πρωθυπουργός Τσίπρας, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ και ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ το τεκμήριο αθωότητος, πού αναγνωρίζεται και ΤΗΡΕΙΤΑΙ με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΒΛΑΒΕΙΑ σε ολόκληρη την πολιτισμένη παγκόσμια κοινότητα. Υψιστος κριτής ο πρωθυπουργός Τσίπρας, κατασκευάζει ΕΝΟΧΟΥΣ και τους αποδίδει απλόχερα το ΣΤΙΓΜΑ της ενοχής, χωρίς να ενδιαφέρεται, χωρίς να ασχολείται με την δικαιοσύνη. Όχι τουλάχιστον με το αποδεκτό παγκοσμίως είδος της Δικαιοσύνης.
Αρκεί να μη σε γουστάρει, αρκεί να μη σε θέλει, αρκεί να σε φοβάται γά κάποιον ανεξιχνίαστο λόγο, ο Τσίπρας, γιά να σε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ μέσω του πρωθυπουργικού του λόγου :
«Ναρκέμπορος ο Μαρινάκης», είπεν και ελάλησεν ο πρωθυπουργός Τσίπρας, ανεβάζοντας ήδη τον δικτατοράκο εαυτό του και σε θέση Προέδρου του Αρείου Πάγου, αυτού πού αποφαίνεται σε τελευταίο και οριστικό βαθμό γιά την ενοχή ή όχι του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
Ναι, φίλοι μου, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ το είπε αυτό. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ την Δικαιοσύνη. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ έβγαλε την απόφαση χωρίς δίκη, χωρίς υπερασπιστικό λόγο, χωρίς την οποιαδήποτε απολογία εκ μέρους εκείνου τον οποίο ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ.
Δεν το γράφω αυθαίρετα αυτό. Τον ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ως ΥΠΕΥΘΥΝΟ γιά την λέξη ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ο Τζανακόπουλος ! Επομένως, η λέξη πού αναφέρεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη στο non paper του Μαξίμου, ΧΩΡΙΣ
ΛΟΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΜΗ και ΧΩΡΙΣ προηγούμενη ΠΡΟΚΛΗΣΗ, δεν είναι κανενός λαμόγιου του πρωθυπουργικού γραφείου Τύπου. Είναι ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
«Αυτός έχει την ευθύνη», είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Τζανακόπουλος, βγάζοντας έτσι και την δικιά του … ουρίτσα απ’ έξω.
ΜΟΝΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ;
Όταν λοιπόν ολόκληρος πρωθυπουργός της χώρας, ο άνθρωπος πού είχε πεί μεταξύ άλλων ανεπανάληπτων και το περίφημο … «είμαστε η κάθε λέξη του συντάγματος», βρίσκει το δικαίωμα να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ και ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, έναν οποιονδήποτε πολίτη αυτής της χώρας , γιατί να μη βρώ κι’ εγώ το δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου, ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ η Δικαιοσύνη, ότι Πάοκ και Αεκούλα ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ, προφανώς γιά «στοιχηματικούς
» λόγους ;
Και στο κάτω – κάτω της γραφής, όταν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ απασχολούνται ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, παρακαλώ, με ένα παιχνίδι πού έγινε το 2016 και ένα άλλο πού έγινε το 2017, το λογικότερο συμπέρασμα ποιο είναι ; Ότι υπάρχει ΒΡΟΜΙΚΗ υπόθεση, πού δεν μπορεί παρά να αφορά αγώνες πού ΣΤΗΘΗΚΑΝ κανονικά. Αυτό λέω εγώ, αγνοώντας το ενδεχόμενο αύριο – μεθαύριο να βγούν λάδι οι σημερινοί ύποπτοι. Πως το κάνει δηλαδή συνεχώς ο πρωθυπουργός ; Το παράδειγμά του ακολουθώ. Και αν σε βάθος χρόνου αθωωθούν και αποδοθούν πάλλευκοι στην κοινωνία ( καλά να είμαστε ως τότε ) εντάξει, θα βγώ και θα πω ότι είχα λάθος στην εκτίμησή μου.
ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ :
ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ !
Και ξαφνικά, μέσα στο χάος του κυβερνητικού παραλογισμού, σκάει μύτη και ένα νέο ταλέντο. Ταλεντάρα, απ’ ευθείας από τις … ακαδημίες του σύριζα ! Τζανακόπουλος ντο όνομά του. Και βεβαίως, αν μέχρι πριν λίγους μήνες δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του ( όπως λέει ο λαός μας ) κατάφερε να ξεπεράσει σε αναγνωρισιμότητα ακόμα και τους πρυτάνεις του είδους ( π.χ. Καμμένος, Κοντονής, Παρασκευόπουλος, Φλαμπουράρης ).
Θέση του τεράστιου ταλέντου, «επίσημος διαστρεβλωτής της αλήθειας και της πραγματικότητας», δηλαδή αστέρας του επίσημου αθλήματος των συριζανέλ. Και πρέπει εδώ να αναγνωρίσουμε, ότι το αλάθητο μάτι του Τσίπρα δεν έπεσε έξω. Ναι, ο Τζανακόπουλος είναι το μέλλον της συριζαίϊκης διαστροφής, ψευτιάς, εξαπάτησης του κοσμάκη.
Ξεχωριστός είναι ο τρόπος πού εμφάνισε τις δεξιότητές του στα πρόσφατα γεγονότα, προκαλώντας μάλιστα και μία αναπάντεχη και κορυφαία στιγμή στην καριέρα του : Να τον πάρει στο τηλέφωνο ένας Βαγγέλης Μαρινάκης ! Για σκεφτείτε το : Ενας κάποιος Τζανακόπουλος, κομματικό στέλεχος του σωρού, να έχει κάποτε τη ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ, να του τηλεφωνήσει ένας Μαρινάκης ! Άλλο βέβαια, ότι ο Μαρινάκης δεν τον πήρε γιά να τον … επαινέσει, αλλά γιά να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ γιά το ΑΤΙΜΟ και ΑΠΑΙΣΙΟ non paper πού εκδόθηκε εναντίον του από την κυβέρνηση του Μαξίμου.
Ακόμη και γι’ αυτό το λόγο, η τιμή γιά ένα Τζανακόπουλο ήταν υψίστη. Τόσο, πού ο ίδιος αποφάσισε να την ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ προκειμένου να εξυπηρετήσει τόσο το δικό του προφίλ, όσο και το μικρό μέρος της κοινής γνώμης πού εξακολουθεί να … πιστεύει στα συριζαίϊκα αφηγήματα.
Ετσι, λίγη ώρα μετά τα τηλεφωνήματα, ανάρτησε στο Twitter την εξής δημοσίευση : «Πριν από λίγο δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ηταν ένας κύριος πού μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τόνο σχεδόν απειλητικό, ζητούσε να μάθει τον συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δε συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται. Καλή σας νύχτα, κύριοι».
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ, πιο ΑΠΑΤΗΛΑ, πιο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ κείμενα πού έχουν ποτέ αναρτηθεί στο διαδίκτυο από Ελληνα πολιτικό.
Και επειδή ομιλώ πάντα με επιχειρήματα, ας το δούμε πιο προσεκτικά.
Λέει λοιπόν ο Τζανακόπουλος, ότι το τηλεφώνημα πού δέχτηκε, ήταν από άγνωστο αριθμό. Και ότι αυτός πού του τηλεφώνησε, του συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ηρωϊσμός περιχυμένος με μπόλικια … αυτοθυσία
ΟΤΑΝ ΤΟ … ΤΟΝΟΜΕΤΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ «ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ» ΤΟΝΟ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ !
Στέκω εδώ. Αυτό πού μας λέει, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, είναι ότι τον πήρε ΚΑΠΟΙΟΣ πού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ γιά την ταυτότητά του, από ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟ. Δηλαδή, ομιλεί ΠΕΡΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΗΣ ΦΑΡΣΑΣ κάποιου ΑΝΩΝΥΜΟΥ, από αυτές πού ΟΛΑ τα δημόσια πρόσωπα ( ακόμα και δημοσιογράφοι – μόνον εγώ έχω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ στην καριέρα μου ) δέχονται και ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Αυτό είπε ο Τζανακόπουλος, πού αναφέρθηκε στο όνομα Μαρινάκης γιά να δώσει έμφαση και «αξία» στη δημοσίευσή του. Ότι δηλαδή το τηλεφώνημα ΗΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ.
Και συνεχίζει, ανακοινώνοντας τον … τόνο με τον οποίο του μίλησε ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ πού είπε πως του τηλεφώνησε : Ηταν … «σχεδόν απειλητικός» !
Και εδώ είναι, πού ο ποιητής σηκώνει ψηλά τα χέρια. Τι θα πεί … «σχεδόν απειλητικός τόνος», ρε μάστορα ; Να μας τρελάνεις πας ; Εχεις κανένα τονόμετρο πού μετράει την κλίμακα ενός τόνου ομιλίας, αν και πόσο απειλητικός είναι ; Η είσαι τόσο λεπτό και ευαίσθητο παιδί, πού βάζει τα κλάματα μόλις ακούσει να του μιλάνε με κάποια χροιά εκνευρισμού στη φωνή ; Πως βγαίνει δηλαδή αυτό το … «σχεδόν απειλητικό» πού ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΗΣΕΣ για να δείξεις το μέγεθος του … ηρωϊσμού σου; Πού έφτασε στο σημείο να … ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στον ΑΝΩΝΥΜΟ συνομιλητή του; Αυτό κι’ είναι …ηρωϊσμός, έ; Περιχυμένος με μπόλικια … αυτοθυσία, έτσι; Και ιδού το αποκορύφωμα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ πού χαρακτηρίζει ΟΛΟΥΣ τους απόφοιτους της συγκεκριμένης «σχολής». Τι μας λέει ο Τζανακόπουλος ;
Ότι … «αυτή η κυβέρνηση δεν συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι, ούτε απειλείται».
Ναι, αλλά ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ; Από ΠΟΙΟΥΣ ; Από ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ πού τηλεφωνούν από ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ; Εσύ δεν μας είπες ότι ο αριθμός ήταν άγνωστος και πως αυτός πού σε πήρε ήταν επίσης άγνωστος, πού «ισχυρίστηκε» ότι είναι ο Μαρινάκης ; Θα μπορούσε δηλαδή, κύριε σαχλαμάρα, να συνομιλεί η … κυβέρνηση με αγνώστους πού τηλεφωνούν από άγνωστο αριθμό, είτε στο σκοτάδι, είτε στο φώς και να … απειλείται κι’ όλας από τον … απειλητικό τόνο του άγνωστου συνομιλητή;
ΒΟΥΝΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ
«Αυτή η κυβέρνηση δεν συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι», αλλά … συνηθίζει να ΒΡΙΖΕΙ και να ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ στο σκοτάδι
Δεν ξέρω αν ο Τζανακόπουλος κατάφερε τελικά να … κοιμηθεί και πόσες φορές πήγε στο μέρος, μετά από το τηλεφώνημα του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, πού επιβεβαιώθηκε από το γραφείο του, αλλά ο Τζανακόπουλος έκανε τάχατες πως δεν κατάλαβε ποιος ήταν, αν και ήταν η πρώτη φράση πού άκουσε :
«Είμαι ο Βαγγέλης Μαρινάκης» !
Και γιατί τηλεφώνησε στο Τζανακόπουλο ο Βαγγέλης Μαρινάκης ; Γιατί είχε ΒΟΥΝΟ ΔΙΚΙΟ να τηλεφωνήσει στον ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του Τσίπρα, αφού ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ προηγουμένως τον είχε ΕΞΥΒΡΙΣΕΙ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΧΥΔΑΙΑ , ΥΠΟΥΛΑ και ΠΟΥΣΤΙΚΑ.
Τι θα έκανε ο Τζανακόπουλος στη θέση του Μαρινάκη, δεν θα τηλεφωνούσε στον ΑΡΜΟΔΙΟ γιά να του ζητήσει τα στοιχεία εκείνου πού τον ΕΒΡΙΣΕ και τον ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΧΥΔΑΙΑ, ΥΠΟΥΛΑ και ΠΟΥΣΤΙΚΑ ; Μπορεί και να μην το έκανε, αλλά από ένα σημείο και μετά, μιλάμε γιά το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ.
Στοιχεία στα οποία η πανίδα των συριζανέληδων μάλλον υστερεί δραματικά. Και αρκούντως … θεαματικά.

Διαβάστε επίσης