Ντουντούκα
"Διπλό" στην Ελβετία, Θρύλε ολέ, ολέ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ : ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ... ΣΥΜΦΕΡΕΙ !

ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ : ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ... ΣΥΜΦΕΡΕΙ !
Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 - 18:09

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

*** Δεν είναι ατάκα πλάκας. Βαμμένη την έχει η διοίκηση Γραμμένου. Ο κύβος ΕΡΡΙΦΘΗ. Υπάρχουν πλέον και ΕΝΟΡΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ στον εισαγγελέα, κατοχυρωμένες με συμβολαιογραφικές πράξεις. Ξαφνικά θα τους έρθει.

Διαφημιστικοί χρυσοκάνθαροι οι δήθεν «επικεφαλής» Περέϊρα και Μάριν

ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ : ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ... ΣΥΜΦΕΡΕΙ !

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ

Βούρκος, λάσπη, μπόχα, βρόμα, αηδία, εμετός ... Εν όψει ενός τελικού Κυπέλλου – πού συνήθως στα πολιτισμένα κράτη αποτελεί ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, η ΕΠΟ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ( σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ) άρχισε να ξεγυμνώνεται, εμφανίζοντας τις αποτρόπαια ασχήμια των πληγών της.

Συμπτώματα αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ πού την διεκδικούν. Αυτών πού στην αρχή την είχαν δικιά τους «συνεταιρικά» και «μαζί – μαζί», αλλά όταν έφτασε η ώρα του ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ τα έσπασαν ( ήταν αναμενόμενο ) και άρχισαν σιγά – σιγά να τη διαλύουν στα εξ ών συνετέθη.

Βεβαίως, ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΟΧΟΣ γιά όλα αυτά, ο άνθρωπος πού βρίσκεται πίσω από κάθε είδους βρομιά και ανωμαλία αλλοίωσης του πρωταθλήματος, μέσω της ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, δεν είναι εδώ, δεν βρίσκεται εδώ, δεν έχει σχέση με ομάδες. Βρίσκεται ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στην Ελβετία. Από εκεί ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ, «μαεστρικά» θα έλεγα και σύμφωνα με ό,τι συζητάει ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ και σχεδόν επί καθημερινής βάσης, με τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ της Αεκούλας, την ορχήστρα της ΚΕΔ.

Αυτός είναι πού περίμενε πότε θα χαθεί και η τελευταία ελπίδα γιά τίτλο του Ολυμπιακού, γιά να στείλει στην Ελλάδα, τάχατες γιά να ... «διορθώσει την διαιτησία», τον χρυσοπληρωμένο αργόσχολο Περέϊρα. Ο οποίος πολύ φυσιολογικά, δεν έκανε τίποτ' άλλο παρά να αφήσει τα κουμάντα εκεί πού ήταν, στα χέρια του Τριτσώνη ( δηλαδή της Αεκούλας ).

Ο Τριτσώνης ορίζει, ο Τριτσώνης παραπέμπει, ο Τριτσώνης τιμωρεί ή δεν τιμωρεί, ο Τριτσώνης στέλνει τους διαιτητές σε υπέροχα ταξίδια, ο Τριτσώνης τα κάνει όλα. Ο Τριτσώνης είναι ο υπεύθυνος ακόμα και γιά την ... «εκπαίδευση» των ΛΑΜΟΓΙΩΝ πού στέλνει ο Θόδωρος να ΤΡΩΝΕ απ' όλες τις μπάντες στην Ελλάδα τάχατες γιά να ... φτιάξει τη διαιτησία !

Βλέπουμε λοιπόν τα αποτελέσματα αυτής της ΑΝΩΜΑΛΗΣ και ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ κατάστασης, να βγαίνουν στη φόρα λίγες ημέρες πριν την τελική αναμέτρηση των δύο πρώην συμμάχων. Ηδη έχει σκάσει το θέμα με τον Κομίνη, τον διαιτητή πού σφύριξε στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα.

Η εντολή, λένε, να οριστεί ο Κομίνης δόθηκε από την διοίκηση της Κούλας, σε μία επίδειξη της αναμφισβήτητης υπεροπλίας πού διαθέτει στην διαιτησία, βασικά μέσω Τριτσώνη.

Ο Πάοκ εξεμάνη, θεώρησε τον ορισμό Κομίνη ως ύψιστη πρόκληση εν όψει του τελικού και διαμαρτυρήθηκε όπου μπορούσε, ακόμα και στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ( Βασιλειάδη και πάνω ). Τελικά η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ παρέμβαση απέδωσε καρπούς και ο Τριτσώνης αναγκάστηκε να αλλάξει τον Κομίνη με άλλο διαιτητή.

Αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και όλα τα άλλα πού λέγονται και γράφονται περί ... μπέϊμπι σίτιν του Κομίνη, είναι μόνο για όσους τα τρώνε.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ !

Επιθυμίες του διοικητή της Κούλας και του Θοδωράκη της Ουέφα οι «υποψηφιότητες» Μπάγεβιτς – Λάκη Νικολάου

Πάμε παρακάτω, να αναλύσουμε με την ευκαιρία έναν ακόμη «ποδοσφαιρικό μύθο», πού αφορά τα ΣΤΗΜΕΝΑ δημοσιεύματα σχετικά με την δήθεν ... «πρόθεση του Γραμμένου να παραιτηθεί». Αναληθές από τις πρώτες τους λέξεις, οι πληροφορίες. Ο Γραμμένος ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ. Ανθρωπος πού έχει αναλώσει την πορεία του στο χώρο, πασχίζοντας να εκπληρώσει το όνειρο ζωής του, να αναλάβει μια μέρα την ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ, τουλάχιστον πριν καλά – καλά συμπληρώσει ένα χρόνο στο αξίωμά του.

Δεν πέρασε μεταξύ πυρός και σιδήρου, δεν διακινδύνευσε ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, ακόμα και την προσωπική του αξιοπρέπεια, μέχρι να πάρει ( ή καλύτερα ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ) τις εκλογές ο Γραμμένος, για να παραιτηθεί με τις πρώτες δυσκολίες.

ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ είναι η περίπτωση να φύγει ο Γραμμένος και αυτό ΟΧΙ οικειοθελώς. Μόνο αν του το ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ αυτός πού ουσιαστικά τον ΕΞΕΛΕΞΕ και αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Ιβάν Ικγνιάτεβιτς Σαμπίντι.

Αν του το ζητήσει ( = απαιτήσει ) ο Σαμπίντι, ο Γραμμένος ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ. Αν ΔΕΝ του το ζητήσει, ο Γραμμένος ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ απ' του Γουδή, ο κόσμος να χαλάσει.

Βεβαίως, από πλευράς Αεκούλας ( πού σε αυτήν οφείλονται οι ΣΤΗΜΕΝΕΣ πληροφορίες περί παραίτησης Γραμμένου ) βγήκαν ακόμη και τα ... ονόματα των ανθρώπων πού ΔΗΘΕΝ θα είναι υποψήφιοι γιά την μετά Γραμμένο εποχή στην ΕΠΟ.

Τα ονόματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όμως τυχαία. Πρόσωπα όπως ο Μπάγεβιτς, ή ο Λάκης Νικολάου, αλλά ακόμα και εκείνος ο δρόσος της διορισμένης «προσωρινής διοίκησης» πριν τον Γραμμένο, απολαμβάνουν – εκτός των Μελισσανίδη, Κοντονή – και της απόλυτης έγκρισης και στήριξης του ... Θοδωράκη Θεοδωρίδη, πού έχει εξελιχθεί τελικά ΕΜΠΙΣΤΟΣ συνομιλητής του διοικητή της Κούλας, ο οποίος με τον τρόπο πού γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον, έχει καταφέρει όχι μόνο να τον φέρει πολύ κοντά του, αλλά και να του δημιουργεί την αίσθηση ότι ... «συναποφασίζει» !

Γιατί λοιπόν να θέλει ο Ιβάν Σαμπίντι να φύγει ο «δικός του» ( δεν είναι σίγουρο πάντως αν ακόμα ... ισχύει αυτό ) Γραμμένος ; Για να καπελώσει την ΕΠΟ κανένας έμπιστος του Μελισσανίδη; Κάποιος ταγμένος ψυχή τε και σώμα στις υπηρεσίες της Κούλας ;

Είπαμε, είναι ίσως το μεγαλύτερο ΚΟΡΟΪΔΟ πού πέρασε ποτέ από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά ακόμα και τα μεγαλύτερα κορόϊδα, κάποια στιγμή μαθαίνουν. Εστω και αν έχουν χαλάσει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, γιά να κάνουν κουμάντο ... ΑΛΛΟΙ !!!

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΓΙΝΗΚΑΜΕ !

Δύο ΑΡΔ πού ανήκουν στις ομάδες της ... εξυγίανσης πρωταγωνιστούν σε ... φιλοσοφική συζήτηση στο διαδίκτυο

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ... ΘΑΥΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΡΔ ΤΩΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ !

Να χαίρονται τη ... δεοντολογία τους, οι δημοσιογραφικές Ενώσεις

Παγκόσμια ημέρα της Ελευθερίας του Τύπου η προχθεσινή. Και κάποιοι Ελληνες δημοσιογράφοι, φρόντισαν να την τιμήσουν δεόντως, Με πλήρη ελευθερία, ελευθερία μέχρις ... αηδίας, θα έλεγα.

Ο παρακάτω διάλογος μέσω διαδικτύου, πού μου έστειλαν φίλοι αναγνώστες, συνέβη μεταξύ δύο εξαθλιωμένων ΑΡΔ, πού αντάλλαξαν κουβέντες πού θα έκαναν να ανατριχιάσει ακόμα και μεθυσμένος Τούρκος βαρκάρης.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας των δύο ΑΡΔ, είναι πως ο ένας ( ο Σ.Β. είναι «της Αεκ» και ο άλλος ( ο Ν.Τ. ) είναι «του Μπάουγκ».

Και ιδού ο απίστευτος διάλογος ανάμεσα σε δύο ... λειτουργούς της ... αντικειμενικής και αδέσμευτης ενημέρωσης, στο διαδίκτυο :

Ν.Τ. : «Τράβα γ...σου πουθενά αλλού μέχρι να στο πω από κοντά»

Σ.Β. : «Ρε τράβα ψόφα, ρε μου..πανο»

Ν.Τ. : «Θα σου τα εξηγήσω όλα με το νι και με το σίγμα»

Ν.Τ. : «Γα.ώ ό,τι έχεις ρε, π..τάνας γιέ»

Ν.Τ. : «Το σπίτι σου και όλα τα πατρικά»

Σ.Β. : «ΠΟΥ..ΝΑ είναι η μάνα σου, κ..οτρυπίδα του Πλανήτη».

Ν.Τ. : «Δε μου τά 'πες από κοντά αυτά, να σε στείλω πίσω σε τεύχη».

Θέλετε κι' άλλα ; Όχι, βέβαια. Υπάρχουν, αλλά ήδη ασφυκτιώ. Και βεβαίως, τα αφιερώνω με αγάπη στον ... εν ισχύ Κώδικα Δεοντολογίας των Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

Προσπαθούν να πλασάρουν με ιστορικές ανακρίβειες μία πρωτιά της ομάδας τους πού όμως ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΤΙΤΛΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΑΕΚΟΥΛΑΣ : ΨΕΥΤΙΑ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Η ψευτιά, η υποκρισία και η καπηλεία ιερών και οσίων, είναι κύρια χαρακτηριστικά των απανταχού Αεκιτζήδων, ή Κούληδων, σύμφωνα με την έκφραση της πιάτσας.

Μέσα σ' αυτό το υποκριτικό πλαίσιο τοποθετείται και το τελευταίο, ενσυνείδητο ιστορικό ψεύδος πού χρησιμοποιείται χύδην αυτή την εποχή, σύμφωνα με το οποίο η επιτυχία της Αεκ στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1968, «ήταν η πρώτη διεθνής ελληνική επιτυχία σε ομαδικό άθλημα» στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Φυσικά, πρόκειται γιά ΨΕΜΑ, ή αν θέλετε και γιά προσπάθεια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ της φίλαθλης κοινής γνώμης, στο βωμό μιάς επικοινωνιακής προβολής, πού θα τονώσει το προφίλ του ιστορικά απατηλού αυτού συλλόγου.

Η ΠΡΩΤΗ λοιπόν ΔΙΕΘΝΗΣ επιτυχία ελληνικής ομάδας σε ομαδικό άθλημα, ανήκει – σε ποιόν άλλο ; - ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και σημειώθηκε ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ την επιτυχία της μπασκετικής Κούλας. Και συγκεκριμένα :

Ο Ολυμπιακός στις 18 Σεπτεμβρίου 1963, κατέκτησε το Βαλκανικό Κύπελλο ποδοσφαίρου, κερδίζοντας την Λέφσκι Σόφιας στον ΤΡΙΤΟ ΤΕΛΙΚΟ της διοργάνωσης με 1-0 ( Γκολ του Μίμη Στεφανάκου στο 87 ' ).

Είχαν προηγηθεί δύο τελικοί, εδώ και στη Σόφια, όπου οι δύο φιναλίστ είχαν κερδίσει με 1-0, ο καθένας στην έδρα του. Ο τρίτος τελικός έγινε στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, στο στάδιο Ισμέτ Ινονού.

Αυτά λέει η ΙΣΤΟΡΙΑ και εκείνοι πού ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, είναι ΨΕΥΤΕΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΛΑΒΙΑ

Οσο τώρα γιά τη μπασκετική επιτυχία της Αεκ και το μέγεθός της, έχω γράψει σχετικά πρόσφατα. Να συμπληρώσω σήμερα ( αφιερωμένο στα ... φίλαθλα και βεβαίως ... φόλα «συριζανέλικα» ΕΛΤΑ ) μια - δυό ενδιαφέρουσες λεπτομερειούλες από εκείνο το ... «έπος».

Πρώτον γιά να ΔΕΧΤΕΙ η Σλάβια Πράγας να έρθει να παίξει τον τελικό στην έδρα της αντιπάλου της, ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ. Πως αλλιώς θα ερχόταν δηλαδή, απεμπολώντας κάθε φιλοδοξία της γιά επιτυχία ;

Και ποιος τα έδωσε τα λεφτά ; Ελάτε, τώρα.

Εκείνη την εποχή ...

Όπως και τρία χρόνια μετά ... Αλλού ...

Σας παρακαλώ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΥΝΕΙ

Λεπτομέρεια : Μην ξεχάσουν λοιπόν οι φίλαθλοι αρμόδιοι των ελληνικών ταχυδρομείων να τυπώσουν ΚΑΙ ΤΩΡΑ γραμματόσημο πού να απεικονίζει και τους συμπαθείς Ελληνες φωτογράφους, εκείνης της εποχής, πού βοήθησαν και αυτοί με τον τρόπο τους, πολύ αποτελεσματικά :

Οποτε οι παίκτες της Σλάβια σηκώνονταν γιά σουτ, άναβαν όλα τα φλας συγχρόνως. Και ... τους τύφλωναν !

Αυτά, όποιος τα έχει ζήσει τα θυμάται ακόμη. Και δεν χρειάζεται ... γραμματόσημα να του τα θυμίζουν, εκτός μόνο αν θέλει να τα ... φτύνει, γιά να κολλάνε καλά.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ' ΝΑΙ ΚΙ' Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ !

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ... ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ( ; ) ΣΕ ΑΓΩΝΑ - ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ...

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ !

Απ' το ολότελα των στερημένων πάνω από τρείς δεκαετίες, «καλή κι' η ... Παναγιώταινα» !

Σήμερα στην Τούμπα θα αναδειχθεί ο κορυφαίος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Πού ΒΕΒΑΙΩΣ και άνευ αμφισβήτησης, θα είναι ο Πρίγιοβιτς του Πάοκ.

Εχω την αίσθηση ( ή μάλλον την βεβαιότητα ) ότι ο «αγώνας» Πάοκ – με μία ομάδα από τον Πλατανιά, δεν θα είναι παρά μία προπόνηση ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, αφιερωμένη στην ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ανάδειξη του Πρίγιοβιτς πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος. Αυτό, άλλωστε, δήλωσε ευθαρσώς μεταξύ άλλων και ο προπονητής Λουτσέσκου στην πιο πρόσφατη δήλωσή του :

«Πρέπει να βοηθηθεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από όλη την ομάδα, ώστε να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ».

Βεβαιότατα, ο Λουτσέσκου πολύ καλά κάνει και αποκαλύπτει τον βασικό σκοπό και στόχο της σημερινής προπόνησης της ομάδας του.

Εκείνο όμως πού προκαλεί ΘΛΙΨΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗ, είναι ο ΡΟΛΟΣ ΑΡΡΩΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ πού καλείται να παίξει, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ η ομάδα – μίασμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ομάδα πού προσβάλλει τα Χανιά και τον φίλαθλο κόσμο τους.

Τι θα κάνουν οι αμυντικοί του Πλατανιά ; Πως θα αντιμετωπίσουν την οργανωμένη ( αν μη τι άλλο ) προσπάθεια των Παοκτζήδων να βγεί πρώτος σκόρερ ο δικός τους παίκτης ;

Κατ' αρχήν, δεν γνωρίζω ποιοι θα χρησιμοποιηθούν από το ν προπονητή του. Ελπίζω μόνο να μην είναι ΝΕΟΙ ποδοσφαιριστές, πού θα ριψοκινδυνεύσουν ίσως ακόμα και την ίδια τους την καριέρα «επιτρέποντας» στον Πρίγιοβιτς να σκοράρει κατά κόρον. Καλύτερα ... παλιοί και ... «δοκιμασμένοι» σε τέτοιου είδους ... κακουχίες ( καλή ώρα Καρυπίδης με το γνωστό ποδοσφαιρικό παρελθόν, πού δεν θα ... παρεξηγηθεί κι' όλας ) παρά νέα και «απονήρευτα» παιδιά πού θα γίνουν θυσία στο βωμό μιάς ανόητης σκοπιμότητας.

Το κόμπλεξ και η ΣΤΕΡΗΣΗ πού αισθάνονται οι ένδοξοι Μπαοκτζήδες, μπορεί να τους πορώνει γιά μία οποιαδήποτε διάκριση. Και αυτή του πρώτου σκόρερ, είναι ζάχαρη στο ψωμί τους, Γιά να έχουν επιτέλους ... «κάτι» να λένε και να περηφανεύονται.

NOVA : ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ... ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ

Να και μία σωστή δουλειά από τους διοργανωτές της NOVA. Επιτέλους κατάλαβαν πόσο αναχρονιστική, ανόητη και αφελής ήταν η απόφασή τους να ορίζουν όλους τους αγώνες των τριών τελευταίων αγωνιστικών ίδια ημέρα και ώρα, για να μη ... δημιουργούνται υπόνοιες γιά στήσιμο των παιχνιδιών. Ετσι, έστω και στο φινάλε όρισαν τους αγώνες όπως θα έπρεπε να τους έχουν ορίσει και τις δύο προτελευταίες αγωνιστικές.

Φυσικά, το να αρχίζουν όλοι οι αγώνες την ίδια ώρα εφαρμοζόταν ως «μέτρο» την εποχή πού βγήκαν οι λάσπες και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΚΑ, διότι αυτοί πού ήταν να τα στήσουν, είχαν πολλούς και διάφορους τρόπους να τα στήνουν και να απολαμβάνουν την επιτυχία του στησίματος, έστω και διακωμωδώντας σε πολλές περιπτώσεις την ίδια τη διοργάνωση.

Θέλω να πιστεύω ότι και στο μέλλον η διοργανώτρια του πρωταθλήματος NOVA θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή στις προβολές, από την πρώτη έως και την τελευταία αγωνιστική. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά γιά να μη θεωρείται και αφελής.

Διαβάστε επίσης