Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ : ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΜΠΙΝΤΙ

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ : ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΜΠΙΝΤΙ
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 - 16:29
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ
*** ΕΙΠΕ : «Ως άνθρωπος, καταδικάζω κάθε μορφή βίας. Καμιά φορά όμως, τα χαστούκια κάνουν καλό» ( Αχιλλέας Μπέος )
22 Μαρτίου : Μόνον ο ΓΑΥΡΟΣ είχε προαναγγείλει και ενημερώσει για την ποινική συνέχεια του οπλοφόρου εισβολέα
Η είδηση, όπως «έσκασε» χθες, έχει ως εξής : Σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης παραπέμπονται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, και ο αθλητικός διευθυντής της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Λιούμπος Μίχελ, για τα γεγονότα του περασμένου Μαρτίου, όταν εισέβαλαν στο αγωνιστικό τερέν της Τούμπας, στο ματς με την ΑΕΚ, το οποίο διεκόπη. Εις βάρος τους απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του Νόμου περί Αθλητισμού, ύστερα από προκαταρκτική εξέταση, την οποία διενήργησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, αρμόδια για θέματα αθλητισμού, Ευαγγελία Λιάσου. Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου θα καθίσουν άλλα έξι άτομα, μεταξύ αυτών μέλη της προσωπικής φρουράς του ομογενούς επιχειρηματία αλλά και ένας αστυνομικός που είχε διατεθεί για την προσωπική του ασφάλεια. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αντιμετωπίζουν κατηγορία συνδεόμενη με τον Αθλητικό Νόμο.
Αυτή είναι η χθεσινή εξέλιξη, την οποία, απ’ αυτήν εδώ τη στήλη, είχα προβλέψει με ακρίβεια. Συγκεκριμένα, στο φύλλο της Πέμπτης, 22 Μαρτίου και με τίτλους «ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ», «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ» και «ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ 1999 ΗΞΕΡΕ … ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΒΑΝ ΤΟ 2018», αποκάλυπτα και επεσήμαινα μεταξύ άλλων την ύπαρξη ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ για τον Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι :
«Δυστυχώς γιά τον ίδιο, έγραφα, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ, πού θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην απασχολήσει την ΠΟΙΝΙΚΗ Δικαιοσύνη». Και με την νομική βοήθεια του φίλου – συνεργάτη τωνredsagainsthemachnie.gr πού υπογράφει ως «πρωτοετής νομικός», σημείωνα :
«Σύμφωνα με το άρθρο 41ΣΤ του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 2725/1999, όπως ισχύει σήμερα, γιά τα «Αδικήματα βίας σε αθλητικές εκδηλώσεις» προβλέπονται τα εξής :
«1. Με φυλάκιση μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή, εκτός εάν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη, τιμωρείται όποιος εκ προθέσεως μέσα σε αθλητικές εγκαταστάσεις ή στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο τους ή στις βοηθητικές εγκαταστάσεις ή στους χώρους προσέλευσης και στάθμευσης, κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης:
β) βιαιοπραγεί κατά άλλου, ανεξάρτητα εάν από τη βιαιοπραγία επήλθε σωματική βλάβη, ή εκτοξεύει απειλές κατά προσώπου, το οποίο σύμφωνα με τους κανονισμούς της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας αναγράφεται στο φύλλο αγώνα,
γ) κατέχει ή χρησιμοποιεί αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες».
Τι δεδομένα υπάρχουν όμως μέχρι τώρα σχετικά με την πράξη του Ιβάν Σαμπίντι ;
Υπάρχει ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ (π.χ. σπρώξιμο στον Δημητριάδη της ΑΕΚ), άρα ΔΥΟ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ (έως δύο χρόνια φυλακή το κάθε ένα), ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ π.χ. στον διαιτητή ή σε άλλον, όπως κάποιο στέλεχος της ΑΕΚ, τότε και ΤΡΙΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ (επίσης έως δύο χρόνια φυλακή και αυτό).
Δεν τελειώσαμε όμως. Πάμε παρακάτω :
ΤΡΙΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ : Η ΜΠΟΥΚΑ !
… ''2. Με φυλάκιση μέχρι ενός έτους και χρηματική ποινή, εκτός εάν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη, τιμωρείται όποιος:
α) χωρίς δικαίωμα από το νόμο ή τους κανονισμούς της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας ή υπερβαίνοντας το δικαίωμά του αυτό, εισέρχεται με σκοπό τη διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα ή την πρόκληση επεισοδίων, λόγω του αποτελέσματός του, κατά τη διάρκεια αθλητικής συνάντησης ή αμέσως πριν από την έναρξη ή αμέσως μετά τη λήξη της, στον αγωνιστικό χώρο ή στο χώρο των αποδυτηρίων των αθλητών και των διαιτητών ή στους διαδρόμους που συνδέουν τους ανωτέρω χώρους».
Εδώ λοιπόν, τα πράγματα είναι όχι απλά ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, αλλά μάλλον … ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ! Δηλαδή ακόμα και αν ο νομοθέτης ήξερε το … 1999 το τι θα έκανε ο Ιβάν … δεκαεννέα χρόνια μετά και τον είχε φωτογραφία στο μυαλό του, ποιο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ δεν θα μπορούσε να θεσπίσει !
Και τι έχουμε εδώ ; ΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ! Δηλαδή, ΤΡΙΤΟ ( ή και … ΤΕΤΑΡΤΟ ) ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ (έως ένα έτος φυλάκιση αυτό).
Αλλά … έχει κι’ άλλο, μη … βιάζεστε.
ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ
… «3. Αν οι πράξεις των παραγράφων 1 και 2 τελέστηκαν υπό περιστάσεις που μαρτυρούν ότι ο δράστης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την ομαλή τέλεση των αθλητικών εκδηλώσεων, επιβάλλεται ποινή φυλάκισης μέχρι τριών ετών, εκτός εάν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη. Για την εφαρμογή του παρόντος, ιδιαίτερα επικίνδυνος χαρακτηρίζεται ιδίως ο δράστης που αποδεικνύεται ότι έχει τελέσει στο παρελθόν αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις ή ότι συμμετείχε στην τέλεση των πράξεων έχοντας αρχηγικό ρόλο ή ενήργησε βάσει οργανωμένου εγκληματικού σχεδίου ή προξένησε σημαντικής έκτασης φθορές ή βλάβες σε έννομα αγαθά τρίτων».
Εδώ, αυτό το «έχοντας ηγετικό ρόλο», νομίζω ότι ταιριάζει με την περίπτωσή μας. Πρόεδρος είναι ο Ιβάν, δεν είναι … παίξε γέλασε, έτσι; Πρόεδρος και ηγέτης, πού μάλιστα πάει – όπως λένε – και γιά νέο κόμμα !
Επιβαρυντική η περίσταση αυτή, επομένως μιλάμε γιά έως τρία χρόνια φυλάκιση, όπως λέει ο νόμος.
ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΠΛΟ …
Κι’ άλλο, κι’ άλλο …
«4Α. Συνιστούν επιβαρυντικές περιπτώσεις και η επιβαλλόμενη ποινή μπορεί να ξεπεράσει το ανώτατο όριο που προβλέπεται στις παραγράφους 1 και 2 του παρόντος άρθρου ή στον Ποινικό Κώδικα και να φθάσει έως το ανώτατο όριο του είδους της ποινής: α) το ότι ο δράστης κατά την τέλεση των πιο πάνω πράξεων χρησιμοποίησε όπλο ή κάθε άλλου είδους μέσο, ικανό και πρόσφορο να προκαλέσει κίνδυνο για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα τρίτων …» Οπα της ! Εδώ πλέον μιλάμε γιά ακραία επιβαρυντική περίπτωση, δηλαδή ποινή που μπορεί να φτάσει στο μάξιμουμ, ήτοι πέντε χρόνια φυλάκιση, ΑΝ θεωρηθεί ( από το δικαστήριο εξαρτάται ) αντικοινωνική συμπεριφορά η ΜΠΟΥΚΑ «με κίνδυνο επανάληψης στο μέλλον» κ.λ.π. κ.λ.π.
· Και γιά να μη σας ζαλίζω άλλο με τα νομικά, δίνω τον επίλογο και τα συμπεράσματα στον αγαπητό φίλο «πρωτοετή φοιτητή Νομικής» :
«ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ Η ΔΙΩΞΗ (δεν χρειάζεται μήνυση ή έγκληση από κανέναν, αστυνομία και εισαγγελέας υποχρεούνται να κινηθούν μόνοι τους), Η ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ, δηλαδή ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ, κ.λπ., ΜΠΟΥΖΟΥ, ακόμη κι αν κάνει έφεση !
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ … ΒΡΟΝΤΑ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ … ΠΟΡΤΑ !
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΟ !
Συνεχίζω την αναφορά στα πεπραγμένα του αθλητικού Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, με ένα θέμα ευρύτερης σημασίας, όπου δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια ανταπόκριση. Το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ. Και συγκεκριμένα, στο φύλλο της εφημερίδας ΓΑΥΡΟΣ της 5 Ιανουαρίου 2018, δημοσιεύσει τα παρακάτω, με τίτλο και υπότιτλους : «ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ; * Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ»
Το κείμενο είχε ως εξής :
«Επειδή δεν γράφω ποτέ κάτι χωρίς να το υποστηρίζω με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, θα αναπτύξω θέματα της λεγόμενης «αθλητικής Δικαιοσύνης» ( κατ’ επίφαση, διότι Δικαιοσύνη, όπως είπαμε, είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ ) πού αφορούν τις δραστηριότητες του «ποδοσφαιρικού εισαγγελέα», δηλαδή του Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, σε θέματα πού τέθηκαν υπ’ όψιν του, χωρίς να κινήσουν το ενδιαφέρον του. Ξεκινάω από την καταγγελία πού έγινε δημόσια και επώνυμα, προκάλεσε αίσθηση στην ποδοσφαιρική κοινωνία, αλλά ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ, ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΕ καν το ενδιαφέρον του κ. Σιμιτζόγλου, άγνωστον για ποιο λόγο και με πιο σκεπτικό.
Πρόκειται για την γνωστή καταγγελία του πρώην προέδρου της Σούπερ Λίγκας, αντιπροέδρου της ΕΠΟ και σήμερα εκδότη Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ δήλωσε στην εκπομπή «ΔΙΚΗ του ΣΚΑΪ» ότι οι εκλογές της ΕΠΟ, από τις οποίες προήλθε η διοίκηση Γραμμένου, ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ με ποσά πού ανέρχονται στα ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ.
Η καταγγελία προφανώς ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ. Και αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι με καταγγελίες ανεύθυνες, μικρότερης αντικειμενικά αξίας, απρόσωπες, ανυπόγραφες, ακόμα και με τη μορφή ΑΝΩΝΥΜΩΝ επιστολών «ΣΤΗΘΗΚΕ» μία υπόθεση με κατηγορίες ακόμη και γιά σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πού σήμερα εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη, το ότι ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ τον καθ’ ύλην αρμόδιο εισαγγελέα αποτελεί τραγικό ερωτηματικό.
Ας δούμε όμως την εξέλιξη του θέματος, αμέσως μετά την καταγγελία Μητρόπουλου, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε. Λίγες μέρες μετά την εκπομπή, στο γραφείο του κ. Σιμιτζόγλου έφτασε μία επιστολή – ανώνυμη σύμφωνα με τις πληροφορίες μου – στην οποία περιγράφονταν οι λεπτομέρειες της εκπομπής και της δήλωσης του Βίκτωρα. Και εδώ, θα πρέπει να διευκρινίσω στους αναγνώστες, ότι δεν είναι λίγοι οι δημοσιογράφοι ( δεν περιλαμβάνομαι σ’ αυτούς ) πού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ» ένα θέμα προσφεύγοντας ακόμα και στη χρήση ανώνυμης καταγγελίας, προκειμένου να έχουν τον πρώτο λόγο στις «δημοσιογραφικές αποκαλύψεις» πού θα υπάρξουν στην πορεία. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω και ΠΟΙΟΣ προσκόμισε την καταγγελία – αναφορά στο γραφείο του κ. Σιμιτζόγλου. Αυτό όμως, είναι το έλασσον. Το μείζον θέμα, είναι ακριβώς ότι ο κ. Σιμιτζόγλου ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ότι ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ( θα έλεγα επιδεικτικά, αλλά δεν είναι δόκιμος ο όρος ) γιά το ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΜΒΑΝ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ μιάς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ενέργειας, πού είχε θέμα της την πράξη της ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ προκειμένου να επιτευχθεί η ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ των εκλογών μιάς Αθλητικής Ομοσπονδίας, όπως η ΕΠΟ».
ΠΡΟΣ ΑΡΧΕΙΟΝ …
Τα παραπάνω, είπαμε, γράφτηκαν στις 5 Ιανουαρίου. Εκτοτε υπήρξαν διάφορες πληροφορίες σχετικές με την εξέλιξη της υπόθεσης. Τελευταία, ότι «έχει ξεκινήσει έρευνα». Μακάρι να είναι σωστή η πληροφόρηση. Αλλά πάλι, αν έχει ξεκινήσει έρευνα κάτω από … μυστηριώδεις και σαφέστατα σκοτεινές συνθήκες, τι θα ήταν αυτό πού θα μπορούσε να μας κάνει αν ελπίζουμε σε μία ευτυχή και επιτυχή έκβαση της υπόθεσης, με την ΠΛΗΡΗ και ΑΠΟΛΥΤΗ εξιχνίασή της ;
Και πότε … γιά να έχουμε καλό ρώτημα, θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο;
Δεν το βλέπω, για να είμαι ειλικρινής. Και τι βλέπω ; Κάποια δρομολόγηση προς το … «αρχείο», με συνοπτικότατες διαδικασίες.
Πέσ’ τε μου ότι κάνω λάθος, κύριε αθλητικέ εισαγγελέα. Ειλικρινά, θα χαρώ αφάνταστα. …
Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΟΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ !
Η Αεκ, διαβάζω, πληρώνει την ρήτρα των 1.800.000 γιά τον Λιβάγια στη Λας Πάλμας και τον κρατάει στο δυναμικό της.
Παρατήρηση πρώτη. Αν δεν δω, δεν πιστεύω.
Παρατήρηση δεύτερη. Η Αεκ δεν διεκδίκησε τον Λιβάγια από καμία άλλη ομάδα. Ο παίκτης ανήκει στη Λας Πάλμας και εκείνη θα πάρει τα λεφτά ( όσα συμφωνήσει με την Αεκ, δηλαδή όχι κατ’ ανάγκη όσα λέει η ρήτρα ) ή θα τον κρατήσει να παίζει με τη φανέλα της.
Παρατήρηση τρίτη. Νομίζω ότι με ξένους διαιτητές στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Λιβάγια δεν έχει καμία τύχη ! Ο παίκτης αυτός με τον προκλητικά αντιαθλητικό τρόπο πού παίζει δίνει σε κάθε αγώνα δεκάδες αφορμές στον διαιτητή να τον πετάξει έξω. Ακόμα όμως δεν έχει βρεθεί Ελληνας διαιτητής να ΤΟΛΜΗΣΕΙ να βγάλει κόκκινη στον Λιβάγια !
Συγκεκριμένα φέτος και με βάση τα επίσημα στοιχεία της Σούπερ Λίγκας, ο Λιβάγια έχει πάρει εννέα κίτρινες, αλλά καμία κόκκινη. Οι Ελληνες διαιτητές του φέρονται σαν να έχει εκδοθεί … απαγορευτικό : ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΡΟΑΤΗ !
Με ξένο διαιτητή όμως, ο παίκτης αυτός θα δυσκολευτεί πολύ να βγάλει ενενηντάλεπτο. Και ακριβώς αυτή η λεπτομέρεια είναι πού θα απαξιώσει σε μεγάλο βαθμό την απόκτησή του από την Αεκ, εάν, επαναλαμβάνω και εφ’ όσον γίνει.
Περί «αινιγματικών» πλήν εντελώς αδιάφορων δηλώσεων
Δεν ασχολούμαι ποτέ με τις δηλώσεις επωνύμων πού χαρακτηρίζονται … «αινιγματικές». Τι θα πεί δηλαδή «αινιγματικές». Μας βάζουν … δύσκολα, ήτο παίζουν Πυθίες και περιμένουν να δούν αν και πόσοι θα καταλάβουμε το νόημα, πού μπορεί και … να μην υπάρχει ; Το θεωρώ αστείο, να προσπαθεί κάποιος να «ερμηνεύσει», να αποσπάσει κάποιο … υποβόσκον «νόημα» πού μπορεί να κρύβεται πίσω από την κάθε αλληγορική, ή ασαφή και αόριστη δήλωση του οποιουδήποτε.
Δεν ασχολούμαι λοιπόν με το «τι εννοούν» οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ούτε και με ενδιαφέρει, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό πού θα με ενδιέφερε και το οποίο όταν έρθει η ώρα ΘΑ ΚΡΙΝΩ, είναι το τι θα κάνει η ομάδα στα πλέϊ οφς. Αν θα καταφέρει να πάρει τον ΤΙΤΛΟ από τον Παναθηναϊκό. Και αφού γίνει αυτό, τότε με ενδιαφέρον θα ακούσω, θα εντρυφήσω και θα σχολιάσω σε ο,τιδήποτε δηλώσουν τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Ο,τι άλλο και να ειπωθεί ΤΩΡΑ, το θεωρώ άνευ σημασίας και δεν ασχολούμαι. Υπάρχουν άλλοι γι’ αυτή τη δουλειά.

Διαβάστε επίσης